TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Problemler ve Çözümleri => Konuyu başlatan: kağızmanlı - Mayıs 20, 2011, 01:53:14 ÖS
-
Merhaba arkadaşlar, 99 model 1.6 i es civic'im var, sağa sola dönüşlerde seri bir şekilde tık tık tık sesleri geliyor, tamirciye götürdüğümde deneme sürüşü yaparken sesler çok az geldi, tamirci aks başlarında bi çizik oluşmuş olabilir, şimdilik böyle bin sesler çoğaldığında aks kafalarını değiştiririz dedi...daha önce böyle bi sorun yaşamış olan arkadaşlar varmı...bu sorunun masrafı çok tutarmı...şimdiden teşekkürler...
-
evet doğru tespit aks kafaları yapar dönüşlerdeki bu tıkırtı sesini.çok rahatsızlık vermiyorsa önemli bir sorun değil güvenle aracını kullanabilirsin...ileride revizyona sokarsın..
-
Sorun akstan bencede. +1
-
bencede aks,aks lalelerini koruyan körük delinip içindeki yağ boşalıncada yapabiliyor,eger boşluk yoksa aks ları söktür oraya güzelce gres bastırıp körükleri köntrol ettir
-
aks tan geliyor. kurban bayramından bu yana tam kırmalarda sadece sol kısımdan bu sesi alıyorum.
körükler sağlam ise yağlama ile sorunun giderilebileceğini sanmıyorum.
-
akıs...
-
selamlar,
muhtemelen aks kafası.aynı sorun bende vardı aks kafasını değiştirdi usta düzeldi.100 tl + işçilik gibi hatırlıyorum 5-6 ay önceki fiyatı
-
Aks başından yapıyor. hemen yaptırmanızı öneririm..
-
arkadaşlar yanlış anlamayın ama konu açan kişi hiç tanışmamış.. sadece 1 msjı var bizde ona güzel güzel açıkma yapmışız...????
-
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar, tavsiyelerinize uyup sağ dış aks kafasını değiştirttim..60+ işçilik verdim...ayrıca triger kayışı+sol üst rotil+sol motor kulağı+yağ değişimi yaptırdım komple hepsi bana 265+100 liraya maloldu...ayrıca ben ıspartadan suat, 99 model, sedan Honda civic' im var...arabamı alalı daha 1 ay oldu...herkese iyi günler..
-
foruma hoş geldiniz..keyifli forumlar diliyorum... araçın içinde kazasız belasız sürüşler.. >=ok