TeamHondaTurkey.Com
MULTIMEDIA => Fotoğraflar => Konuyu başlatan: mert373737 - Mayıs 11, 2011, 10:10:20 ÖÖ
-
Merhaba arkadaşlar ben Mert artık teamhondaturkey deyim aracımı sizlerle paylaşmak istedim elimizden geldiğince yapmaya çalıştık umarım beğenirsiniz iyi kötü yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum
(http://i56.tinypic.com/295a25v.jpg)
(http://i52.tinypic.com/29lfi86.jpg)
(http://i51.tinypic.com/wb767k.jpg)
(http://i55.tinypic.com/34hfnme.jpg)
(http://i56.tinypic.com/2jezsdc.jpg)
-
dostum hoşgeldin tanıyorum seni. bende kimim biliyomusun:) opetin tam karşısında güzel çatı sitesinin önünde bir hb mavi eg var gördünmü hiç? o benim:))))
-
maşallah maşallah
-
aynen maşallah.
-
:Dhadi yaaaa gördüm gördüm :Dvalla 2 sokak yukarında oturuom siteden tanışıoz ben hep orda araba temizlerim :D
-
teşekkür ederim abi sağolun cümlemizin araçlarını allah kazadan beladan korusun
-
maşallah kazasız belasız
-
teşekkürler
-
:Dhadi yaaaa gördüm gördüm :Dvalla 2 sokak yukarında oturuom siteden tanışıoz ben hep orda araba temizlerim :D
hele şükür ya birtane komşu bulabildim sonunda. hep yazıyodum k.çekmecede o kadar eg var bitanesi site yokmu die. hoşgeldin tekrar memnun oldum bir ara görüşelim? şuan aracıma çarptılar yapılsın görüşülim. >=ok
-
kazasız belasız
-
:)ben vardım netlerde ama fotolarını paylaşmamıştım arabanın tabi abi görüşelim ne demek ya ben hep opette araba yıkıom ordan alıom yakıtı ordakilerle kankiyim vlla :)ben başka bi sitedeydim ondan görememişssindir:D
hele şükür ya birtane komşu bulabildim sonunda. hep yazıyodum k.çekmecede o kadar eg var bitanesi site yokmu die. hoşgeldin tekrar memnun oldum bir ara görüşelim? şuan aracıma çarptılar yapılsın görüşülim. >=ok
-
kazasız belasız
teşekkürler cümlemizinkine kzasız belasız sürüşler
-
:)ben vardım netlerde ama fotolarını paylaşmamıştım arabanın tabi abi görüşelim ne demek ya ben hep opette araba yıkıom ordan alıom yakıtı ordakilerle kankiyim vlla :)ben başka bi sitedeydim ondan görememişssindir:D
bende orda orda yıkıyorum 3 tl köpüklü:)))ama artık yıkamıyorum tanzikli su arabanın boya ve vernini soymaya başladı çok tanzikli tabaca...cila filan yapıyorum süngerle yıkıyorum:)))
-
ben daha yeni boyadan çıkardım arabayı iki kat vernik attırdım 2. vernik çizilmez vernik attım işte tabancalı yıkamalarda fırçalalı yıkamalarda zarar vermesin diye
-
maşallah cayır cayır yanıyor nazar degmesın kazasız belasız günlerde kullanmak nasip eylesin.
-
ben daha yeni boyadan çıkardım arabayı iki kat vernik attırdım 2. vernik çizilmez vernik attım işte tabancalı yıkamalarda fırçalalı yıkamalarda zarar vermesin diye
şimşek oto saniyede yaptırdıysan güvenme 2kat verniğe komşu:) maşallah araç çok güzel tanzikli su yazık araca o yüzden sölüyorum. yada uzaktan tuttabancayı:)
-
bu arada bir ara gelde jdm sticker ları verim sana:)
-
:) yok ben çok uzaklarda boyattım sefaköyde bişi yaptırmam arabaya :)öyle diyim tabi uzaktan abi tabanca sonuçta şeytan doldurur :)
-
maşallah cayır cayır yanıyor nazar degmesın kazasız belasız günlerde kullanmak nasip eylesin.
teşekkür ederim saolun elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz
-
ya bu araba bizim üniversitenin önünde duran güzel araba deilmi??? maşallah çok güzel :D
-
bu arada bir ara gelde jdm sticker ları verim sana:)
hangi sticker lardan var abi sende bende lipin uclarında spoon sports lar var bide ön camda jdm yazıo aynanın üstünde
-
ya bu araba bizim üniversitenin önünde duran güzel araba deilmi??? maşallah çok güzel :D
vaaaaayyyy serkannn burdada yakaladın beni artık burdayım hacı :)teşekkür ederim iltifatların için :)
-
maşalah kardeşim çook güzel tekrar aramıza hoşgeldin...
-
nazar değmesin tatlı makina :)
-
Masallah kazasız belasız
-
teşekkür ederim saolsun elimizden geldiğince uğraşıyoruz
-
Maşallah kazasız belasız,aracın müthiş görünüyor.
Buluşmlara da bekleriz.
-
maşallah kardeşim araban çok güzel oldu kazasız belasız :)
-
HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ELİMDEN GELDİĞİNCE ARANIZDA BULUNMAYA ÇALIŞACAĞIM
-
maşşallah çiçek. kazasız belasız binersin inşallah.
-
teşekkür ederm saolsun hepimize kazasız belasız binmek nasip etsin
-
maşallah çok şık duruyor siyah spoon daha çok yakışmış
-
temiz araç maşallah...
-
maşallah çok şık duruyor siyah spoon daha çok yakışmış
teşekkür ederim saolun elimizden geldiğince uğraşıyoruz evet biraz çift renk yapınca görüş ayrılıkları oldu :Dkimisi beyaz kimisi siyah
-
temiz araç maşallah...
teşekkür ederim saolun
-
süper duruyor maşallah fena parlıyo:)
-
süper duruyor maşallah fena parlıyo:)
teşekkür ederim bakarsan bağ bakmazsan dağ misali oluo biraz :):)
-
bende haftaya bakmaya başlıcam inş:D gerçi beyaz ne kadar parlicaksa:D
-
kardeş yapılacak bişey kalmamış güle güle bin Allah naazrlardan korusun önce arabanı sonra seni :D
-
bende haftaya bakmaya başlıcam inş:D gerçi beyaz ne kadar parlicaksa:D
evet beyaz araba hoş durur güsel durur ama yıkayıp cila attıktan sonra bi sigara yakıp izlemek istersin izlersin ama canın sıkılır :):)
-
kardeş yapılacak bişey kalmamış güle güle bin Allah naazrlardan korusun önce arabanı sonra seni :D
teşekkür ederim var daha yapmak istediği şeyler :)daha bitmedi vaalla dedğin gibi kendimizden çok arabayla ilgileniorz hastalık işte :D
-
maşallah kazasız belasız, bende beyazı parlatacagım yakında
-
teşekkür ederim saolun cümlemize kazasız belasız sürmek nasip etsin allah
-
maşallah
-
TEŞEKKÜRLER...
-
gördüğüm en güzel Si lardan biri maşallah Allah kaza bela vermesin
-
maşallah çok tatlı.
geçen hafta içinde halkalı tarafında düğün ya da benzeri bir etkinliğe geldi mi bu araç :)
-
maşallah çok tatlı.
geçen hafta içinde halkalı tarafında düğün ya da benzeri bir etkinliğe geldi mi bu araç :)
doğrudur geldi :)teşekkürler güzel dilekleriniz için
-
gördüğüm en güzel Si lardan biri maşallah Allah kaza bela vermesin
teşekkür ederim saolsun elimden geldiğince vakit ve zaman ayırıorm
-
mahsallah emeğine sağlık :D
-
teşekkürler saolun
-
senin sağ jantlar beyaz sol jantlar siyaah mı
-
evet bazen öyle takıldığım oluyor kafama göre deiştiriorm
-
Allah kaza bela vermesin. Maşallah.
-
teşekkürler saolun
-
elimde dün çekilmiş e5 de giderkenki videon var haberin olsn :D
-
:Donu nasıl alabiliriz peki birde e-5 te nerde be aga hatırlayamadım :D
-
merterden cevizlibağa giderken bi abimize denk gelmssn hoşuna gitmiş arkandan video cekmis bana anlatıyo dedim dur plaka s mi :D oda öyle bişi dedi dedm ac videoyu bizim merttir o :D ciddende senmissin alırsam videoyu sna bi türlü ulastııırım
-
hee:D saolsun iyi olur valla görelim bakalım nasıl çıkmışız :D
-
Cix duruyooo kanka araba yaaa
Piyasadaki bu tür arabalar haşat genelde...
-
kazasız belasız sürüşler güzel makina..
-
Aydın Üniversitesi'nin önündeki araç mı bu ? kazasız belasız araç çok güzel maşallah