TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Problemler ve Çözümleri => Konuyu başlatan: 0mer - Nisan 28, 2011, 11:49:58 ÖS
-
performans hava filtresinin başlını değiştirmek istiyorum çok fazla bi fiyat veremem hepsi buradada dünyanın filtresi var kullanan arkadaşlar yorumlarını ve tavsiyelerini paylaşırsa memnun olurum
-
arkadaşlar yokmu bi tavsiyede bulunan yada kullandıklarınızı yazarsanız iyi yada kötü yönlerini sevinirim
-
Fazla fiyat veremem dersen en iyileri K&N,Simota dır.Aem kalite açısından en iyilerinden ama fiyat biraz tuzlu.
-
nefer kardeşim yorum için teşekkür ederim
-
komple araca özel kitte alabilirsin 200 liradan başlar yada sadece filitre alabilirsin K&N AEM Simota bunlar güzeldir tercihin AEM den yana olabilir 110-130 lira arasına alınabilir
-
kardeş benim uzantı borusu flan var ama eski filtreyi değiştiriyim diyorum malum eskimiş biraz gözüme takıldı hepsiburadada 10 laa 150
arası değişiyo bu 20-30 liralıklardan alsam ne olur acaba nasıl bişeyki
-
valla 20-30 liralık öyle işini görür ses falan çıkarmaz performansınıda olumlu etkileyeceği yerde olumsuz bile yapabilir
ama sağlam bi filitre alırsan hem basmadığn sürece motor daha temiz hava çekeceği için yakıttan tasarrfun olur uzun vadede hemde üst devirlerinde tatlı tatlı bi ses duyarsın karar senin
-
Dostum filtreden sadece ses almak istiyorsan hepsinden ses alırsın fakat bu iş sadece ses ile bitmiyor. kaliteli bir ürün almanı tavsiye ederim. çünkü alacağın ürünün hava geçirgenliğinin yanında birde toz tutma oranının da yüksek olması gerekir. uyduruk markaların mallarında toz tutma oranı çok düşüktür çünkü filtrede kullanılan malzeme ucuz menşeilidir. buda aracına zarar vermekten öteye gitmez. herkez pahalı ürünmü alıyor diyebilirsin ama buda aracına verdiğin değerle ilgili bir durumdur. aracının kıymetini biliyorsan kaliteli bir ürün alderim. iyi forumlar...
-
Dostum filtreden sadece ses almak istiyorsan hepsinden ses alırsın fakat bu iş sadece ses ile bitmiyor. kaliteli bir ürün almanı tavsiye ederim. çünkü alacağın ürünün hava geçirgenliğinin yanında birde toz tutma oranının da yüksek olması gerekir. uyduruk markaların mallarında toz tutma oranı çok düşüktür çünkü filtrede kullanılan malzeme ucuz menşeilidir. buda aracına zarar vermekten öteye gitmez. herkez pahalı ürünmü alıyor diyebilirsin ama buda aracına verdiğin değerle ilgili bir durumdur. aracının kıymetini biliyorsan kaliteli bir ürün alderim. iyi forumlar...
bitane tavsiye verirmisiniz bana,sadece hava filtresi takacagım
-
K&N veya SİMOTA AEM başka marka düşünme
-
paran varsa AEM öneririm yoksa SİMOTA
-
Paran varsa AEM veya Pipercross gayet iyidir dostum. ama ben okadar para harcamak istemiyorum fakat kalitedende düşmeyeyim diyosan Simota veya K&N hava filtrelerini kullanabilirsin. bunlar piyasada kolayca bulabileceğin markalardır ve bu markalardan kimsenin başı ağrımamıştır. iyi forumlar....
-
hasan kardeş sadece hava filtresi takıcam demişin başıma geln bi sıkıntıyı söylemek isterim bendede eskiden sadece hava filtresi vardı servisteki arkadaş bana şunu söylemişti sadece bunu takarsan motora yakın olduğu için motor sıcaklıgından dolayı yandaki sıcak havayı çekersin dedi buda motorun performansını düşürür diye beni uyardı genede senin kararın