TeamHondaTurkey.Com
FREE ZONE - TUNING SHOP => İlanlar => Arananlar => Konuyu başlatan: umurcan - Nisan 24, 2011, 05:55:46 ÖS
-
iyi günler arkadaşlar.arabamın ön amörtisörü patladı ver serviste 350 lira gibi bi fiyat söylediler.acaba orjinalini daha ucuza temin edebilirmiyim?
-
koni al daha ucuz :)
-
Ammörtisörle koni aynı şey midir? Arada nasıl bir farklılık var? Eksileri artıları nelerdir?
-
Ammörtisörle koni aynı şey midir? Arada nasıl bir farklılık var? Eksileri artıları nelerdir?
Ayarlanabilir:
Koni amortisörlerin, yol ve sürüş şartlarına göre ayarlanabilir olması aracınızı yumuşak ya da sert olarak kullanma imkanını sağlar. Ayrıca aracınızdaki aşınmaları önler.
yok abi şimdilik bi normal amortisör bulabilsem iyi olucak :)
-
Hım, normal amörtisör takmasak da olur gibi anladım ben, doğru mu? Eğer öyleyse daha pahalı olmasına karşın neden normali tercihediyoruz?
Ben yeni honda kullanıcısıyım, sorularım size basit gelebilir belki cevaplarınız için teşekkür ederim.
-
Hım, normal amörtisör takmasak da olur gibi anladım ben, doğru mu? Eğer öyleyse daha pahalı olmasına karşın neden normali tercihediyoruz?
Ben yeni honda kullanıcısıyım, sorularım size basit gelebilir belki cevaplarınız için teşekkür ederim.
usta benimde pek bilgim yok ama,zaten buda bi amortisör çeşidi,ayarlanabiliyormuş.fiyatı da normal amortisörlere göre daha pahalı ancak arkadaş servis bana 350 lira fiyat çekince o yüzden onu alsan daha ucuza gelir demek istemiş.
-
Tamam anladım şimdi, normal amörtisör 150-200 liraya takılıyor diye duydum ben.
-
Banada ön amortisör lazım aynı fiyatı banada verdiler.Koniyi bi araştırayım bende.