TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => İstekler Öneriler ve Sorularınız => Konuyu başlatan: tuvgan - Şubat 17, 2011, 08:56:36 ÖS
-
MERHABA ARKADASLAR.2010 MODEL MAKYAJLI KASA CİVİC İM VAR . UZAKTAN KUMANDASIYLA KAPI KILITLERINI ACTIGIMDA FARLARIN YANMASINI ISTIYORUM BUNU NASIL YAPABILIRIM NEKADARA MAL OLUR NASIL BIR YERDE YAPTIRMALIYIM . BİLGİNİZE VE ONERILERINIZE IHTIYACIM VAR..
-
forumda arayabılırsın bu konu baya konusuldu
-
Bir link yazabilirmisin bulamadim..
-
Bende merak ettim şimdi
-
walla kardeşimm benimde aklımda o 1 seneden beri aklıma gidip gidip geldiğinden unutuyorum yaptırıcam inş ustam proje çiziyo benim farlar v için :D
-
umarım işini görür
http://www.otosens.com/
-
bu işi tek yapan kişi:D bagajı otomatik hidroilk ile Q7 Gibi:D açıp kapatan kişi yakında üye olucak siteye merak etmeyin :D
-
bu işi tek yapan kişi:D bagajı otomatik hidroilk ile Q7 Gibi:D açıp kapatan kişi yakında üye olucak siteye merak etmeyin :D
ee yok artık :D
-
cok iyi olur vallahi
-
geçen bir arkadş aradı sizlerden iyi olmasın çok iyi bir arkadş elektirkçiymiş elektronik katlanır ayna hakkında görüştük bilgi verdim saolsun oda bana bu bilgileri verdi olucak olursa ilk benm araçta olur burda ama :D
-
saro zaten benim kafamdaki şeyleri yapıyorsun hep, sonunda benim araba seninkinin beyazı olup çıkacak :D
-
katlanır ayna day light vs ne istyene varsa gelsin navigasyon falan filan navigasyonu ucuza sattığımı anldım ben buarada:D
-
katlanır ayna day light vs ne istyene varsa gelsin navigasyon falan filan navigasyonu ucuza sattığımı anldım ben buarada:D
valla ben fiyatımı aldım senden ona göre :D :D
-
saro bmw mercedes audiyi aratmicaksın bizim arabalarda bu gidişte hadi bakalım katlanır ayna iyi işaret bide bagaj olursa kendinden kapanan süper olur :)
-
saolun arkadaslar bu katlanan aynaları falan da yaptırmak guzel olur 700 lıra gıbı bır fıyat duymustum cok degılmı yahu.
-
saolun arkadaslar bu katlanan aynaları falan da yaptırmak guzel olur 700 lıra gıbı bır fıyat duymustum cok degılmı yahu.
çok değil:) montajıda varsa çok iyi hatta:D
-
ben aynaları elektrıklı katlanır yaptırdım çokda memnunum saro yardımcı oldu sağolsun teşekkürler saro
-
ben aynaları elektrıklı katlanır yaptırdım çokda memnunum saro yardımcı oldu sağolsun teşekkürler saro
kaça yaptıdın arkadaşım yani bi değerlendirme yapalım bizde yaptırabiliriz neden olmasın :)
-
saro yardımcı olur saroyla gorus