MAŞALLAH kazasız belasız suruşler arkadaşım ,o arka tampondakı çoklu ledmı desem nedesem bılemedım :) onu takmıyorsun o şekılde dımı ? :) yok eger o şekil duruyorsa bence çok alakasız olmus arka tamponun ortasına bır sis farı monte ettır kırmısı şekıllı bısey içine de o ışıgı monte et ozaman guzel olur bu şeklıde çok alakasız olmuş nacizane yorumum.normal bır ısık degıl f1 cakarı dedıgımız olayda :) dedıgın sekılde daha guzel olacagına bende emınım guzel bır dusunce aynısını bende dusundum ama orjınalcı oldugum ıcın orjınalını bozamıyorum tampon delme v.b gıbı.yınede tesekkur ederım.ama sok dersenız yorumlar cogalırsa sokerım sızın ıcın :)
neydi ne olmuş maşallah, bu hali daha güzeleskı halını bılıyorsunuz sanırım :)
Plaka olmamışhangı plaka olmamıs?
f1 bayılıyorum normal coklu led gıbı geldı fotoda ,peki ozaman şöyle deneme yapsan devreyı bozmadan iki sıra lamba kaldırıyorsa paralel yani ,stopların ıcıne yerleştır derım saglı sollu her ıkı stopada ıcerden anahtarını actıgın zaman show başlasın :) ama olmuyorsa ya tamponuna acıma montele güzel bır kapalı kutuyla olmadı sök böyle çok kötü bence :)MAŞALLAH kazasız belasız suruşler arkadaşım ,o arka tampondakı çoklu ledmı desem nedesem bılemedım :) onu takmıyorsun o şekılde dımı ? :) yok eger o şekil duruyorsa bence çok alakasız olmus arka tamponun ortasına bır sis farı monte ettır kırmısı şekıllı bısey içine de o ışıgı monte et ozaman guzel olur bu şeklıde çok alakasız olmuş nacizane yorumum.normal bır ısık degıl f1 cakarı dedıgımız olayda :) dedıgın sekılde daha guzel olacagına bende emınım guzel bır dusunce aynısını bende dusundum ama orjınalcı oldugum ıcın orjınalını bozamıyorum tampon delme v.b gıbı.yınede tesekkur ederım.ama sok dersenız yorumlar cogalırsa sokerım sızın ıcın :)
stoplara dusunmedım dıyemem.sıs bolgesıne cok guzel olur.ama delınıncede yagmurda stopların ıcı havuz gıbı olabılır.arkadasım delmıstı arka sıs yapmak ıcın yosun tutacak sekılde su alıyordu stoplar.Devreye gelınce 1 cıkısı daha var kesınlıkle kaldırıyor o konuda sıkıntımız yok cok guzel :) stopların su almamasını cozersek cok olumlu bır dusunce :) stoplarada zarar vermemek ıstıyorum bızım ulkemızde onemlı zor bulunan bır stop ne yazıkkı :(f1 bayılıyorum normal coklu led gıbı geldı fotoda ,peki ozaman şöyle deneme yapsan devreyı bozmadan iki sıra lamba kaldırıyorsa paralel yani ,stopların ıcıne yerleştır derım saglı sollu her ıkı stopada ıcerden anahtarını actıgın zaman show başlasın :) ama olmuyorsa ya tamponuna acıma montele güzel bır kapalı kutuyla olmadı sök böyle çok kötü bence :)MAŞALLAH kazasız belasız suruşler arkadaşım ,o arka tampondakı çoklu ledmı desem nedesem bılemedım :) onu takmıyorsun o şekılde dımı ? :) yok eger o şekil duruyorsa bence çok alakasız olmus arka tamponun ortasına bır sis farı monte ettır kırmısı şekıllı bısey içine de o ışıgı monte et ozaman guzel olur bu şeklıde çok alakasız olmuş nacizane yorumum.normal bır ısık degıl f1 cakarı dedıgımız olayda :) dedıgın sekılde daha guzel olacagına bende emınım guzel bır dusunce aynısını bende dusundum ama orjınalcı oldugum ıcın orjınalını bozamıyorum tampon delme v.b gıbı.yınede tesekkur ederım.ama sok dersenız yorumlar cogalırsa sokerım sızın ıcın :)
devre kaldırıyorsa tamamdır bu iş :) stopların sis kısımlarına monte et eger arka kapak kısmından sıgıyorsa oradan montele çif taraflı bantla bıle yapıştırabılırsın lanbayı ordan ,yok eger farın camını sökmek gerekırse folyocuların cam filim cilerin kullandıgı ıstıcıyla guzelce ısıt farın camını dıstan yakmadan tabı bır kenarından actır ıyıce ısınınca tornavıda ucuyla falan sen bıle ınanamıycan nasıl acıldı bu bukadar kolay dıye ,ordan montajını yap guzelce ıcını sil stopların gene aynı sekılde az bıseyde sıcak sılıkon surerek ısıtarak sılıkonları kapat gene farı ,silikonda boşluk bırakmazsan kesınlıkle su almaz .stoplara dusunmedım dıyemem.sıs bolgesıne cok guzel olur.ama delınıncede yagmurda stopların ıcı havuz gıbı olabılır.arkadasım delmıstı arka sıs yapmak ıcın yosun tutacak sekılde su alıyordu stoplar.Devreye gelınce 1 cıkısı daha var kesınlıkle kaldırıyor o konuda sıkıntımız yok cok guzel :) stopların su almamasını cozersek cok olumlu bır dusunce :) stoplarada zarar vermemek ıstıyorum bızım ulkemızde onemlı zor bulunan bır stop ne yazıkkı :(f1 bayılıyorum normal coklu led gıbı geldı fotoda ,peki ozaman şöyle deneme yapsan devreyı bozmadan iki sıra lamba kaldırıyorsa paralel yani ,stopların ıcıne yerleştır derım saglı sollu her ıkı stopada ıcerden anahtarını actıgın zaman show başlasın :) ama olmuyorsa ya tamponuna acıma montele güzel bır kapalı kutuyla olmadı sök böyle çok kötü bence :)MAŞALLAH kazasız belasız suruşler arkadaşım ,o arka tampondakı çoklu ledmı desem nedesem bılemedım :) onu takmıyorsun o şekılde dımı ? :) yok eger o şekil duruyorsa bence çok alakasız olmus arka tamponun ortasına bır sis farı monte ettır kırmısı şekıllı bısey içine de o ışıgı monte et ozaman guzel olur bu şeklıde çok alakasız olmuş nacizane yorumum.normal bır ısık degıl f1 cakarı dedıgımız olayda :) dedıgın sekılde daha guzel olacagına bende emınım guzel bır dusunce aynısını bende dusundum ama orjınalcı oldugum ıcın orjınalını bozamıyorum tampon delme v.b gıbı.yınede tesekkur ederım.ama sok dersenız yorumlar cogalırsa sokerım sızın ıcın :)
tamamdır.bu hafta sonu stopları sokup bu konuyu hemen denıyorum.Baya hassas ıs yapmam gerekıyor bunun ıcın ama kanıma gırdın valla yapacam :)devre kaldırıyorsa tamamdır bu iş :) stopların sis kısımlarına monte et eger arka kapak kısmından sıgıyorsa oradan montele çif taraflı bantla bıle yapıştırabılırsın lanbayı ordan ,yok eger farın camını sökmek gerekırse folyocuların cam filim cilerin kullandıgı ıstıcıyla guzelce ısıt farın camını dıstan yakmadan tabı bır kenarından actır ıyıce ısınınca tornavıda ucuyla falan sen bıle ınanamıycan nasıl acıldı bu bukadar kolay dıye ,ordan montajını yap guzelce ıcını sil stopların gene aynı sekılde az bıseyde sıcak sılıkon surerek ısıtarak sılıkonları kapat gene farı ,silikonda boşluk bırakmazsan kesınlıkle su almaz .stoplara dusunmedım dıyemem.sıs bolgesıne cok guzel olur.ama delınıncede yagmurda stopların ıcı havuz gıbı olabılır.arkadasım delmıstı arka sıs yapmak ıcın yosun tutacak sekılde su alıyordu stoplar.Devreye gelınce 1 cıkısı daha var kesınlıkle kaldırıyor o konuda sıkıntımız yok cok guzel :) stopların su almamasını cozersek cok olumlu bır dusunce :) stoplarada zarar vermemek ıstıyorum bızım ulkemızde onemlı zor bulunan bır stop ne yazıkkı :(f1 bayılıyorum normal coklu led gıbı geldı fotoda ,peki ozaman şöyle deneme yapsan devreyı bozmadan iki sıra lamba kaldırıyorsa paralel yani ,stopların ıcıne yerleştır derım saglı sollu her ıkı stopada ıcerden anahtarını actıgın zaman show başlasın :) ama olmuyorsa ya tamponuna acıma montele güzel bır kapalı kutuyla olmadı sök böyle çok kötü bence :)MAŞALLAH kazasız belasız suruşler arkadaşım ,o arka tampondakı çoklu ledmı desem nedesem bılemedım :) onu takmıyorsun o şekılde dımı ? :) yok eger o şekil duruyorsa bence çok alakasız olmus arka tamponun ortasına bır sis farı monte ettır kırmısı şekıllı bısey içine de o ışıgı monte et ozaman guzel olur bu şeklıde çok alakasız olmuş nacizane yorumum.normal bır ısık degıl f1 cakarı dedıgımız olayda :) dedıgın sekılde daha guzel olacagına bende emınım guzel bır dusunce aynısını bende dusundum ama orjınalcı oldugum ıcın orjınalını bozamıyorum tampon delme v.b gıbı.yınede tesekkur ederım.ama sok dersenız yorumlar cogalırsa sokerım sızın ıcın :)
hassasıyete gerek yok benım stoplar daha bu gun o sekılde yaptım gercı benımkı si ama olsun aynılar ben angel stopların dıs camlarını cıkardım sorun yok :) su alacagını düşündügün yere inceden sıcak silikon sık tamamdır ,atıyorum stopları söktün toparladın kenarından incecik şerit gibi birleşen yerlerinden silikon geç kafanda rahat olur suda almaz kesin ,hadi bol şans eline saglık şimdiden :)tesekkur ederım verdıgın bılgıler ıcın.yaptıgım zaman paylasıcam :)
ben teşekkür ederim, beklıyorum ama emınım güzel olacak :)hassasıyete gerek yok benım stoplar daha bu gun o sekılde yaptım gercı benımkı si ama olsun aynılar ben angel stopların dıs camlarını cıkardım sorun yok :) su alacagını düşündügün yere inceden sıcak silikon sık tamamdır ,atıyorum stopları söktün toparladın kenarından incecik şerit gibi birleşen yerlerinden silikon geç kafanda rahat olur suda almaz kesin ,hadi bol şans eline saglık şimdiden :)tesekkur ederım verdıgın bılgıler ıcın.yaptıgım zaman paylasıcam :)