TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Problemler ve Çözümleri => Konuyu başlatan: DOHC _06 - Şubat 10, 2011, 11:40:10 ÖS
-
Arkadaşlar arabayı yıkatmaya tövbe ettim artık ne zaman yıkatırsam nazardan mı ne bi sorun çıkıyo bu cam rezistansı ne kadar dandik bişey ilk defa hondada oluyo böle geçn ustaya götürdüm tutturdu bişeyle şimdi gene düşmüş camdan .bide yan dikiz aynası aynağı sağa ve sola doğru döndürüyo aşağı yukarı döndürürken az oynatıp bırakıyo onun sebebi ne bide mrk ettim nasıl halledilir yorumlar için teşekkürler.şimdiden
-
benım arka rezistans ta düştü elektronikçi eliyle tamırını yaptım lehimledim oraya elinden geliyorsa yap yada bir elektrikçiye götür yapar. ayna konusuna gelınce içerden bişey sıkıştırıyordur ufak taş bile olabılır bu.
-
benim de sol taraftaki yan aynanın ısıtıcısı çalışmıyor. sadece sağ taraftaki çalışıyor. elektrikçiye gitmekten başka bir çarem yok sanırım.
-
Kardeş Rezistan Arıza Verince Bi Daha Dikiş tutmuyor Yaa Ne Kadar yaptırırsan Yine Arıza Verir.Şuan Durumun Yoksa Elin Düzelince Güzelce Sıfır taktır Derim Kardeşim .
-
cam rezistansı eğer soketten koptuysa yani daha doğrusu soket camdan koptuysa ki yaşadığım ve defalarca tamir etmek zorunca kaldıım bi problemdir en güzel çözüm ( kendimce )kopan kulağı alıp ince bi zımparayla cama gelecek yüzeyini zımparalamak sonra birz japon yapıştırıcısı sürmek yapıştırcının üstüne biraz sigara külü dökmek sonra bu ikisini karıştırmak ve kurumadan camın kopan yerine değilde iletken olan başka bi yere (ilk duruduğu yerden 1-2 cm sağa sola yukarı aşşağı) yapştırmak ve yaklaşık bir dakika biraz sıkıca bastırarak kurumasını beklemek
kuruduktan sonra 30 ar dakika arayla hem sokete hemde hemde yapıştırıdıımız camın iletken yerlerine önceden almanız gereken iletken boyayı (soketin yapıştığı 2-3 cm2 ye) 2-3 kez fazlacana sürmek .
bu benim uyguladığım yöntem
şu anda bi arıza yok canavar gibi çalışıyor işlem biraz zaman alıyor
ve iletken boyasız olmuyor
ama inanın çalışınca şöyle derin bi ohhhh çekip artık aracımda çalışmaya bi aksam yok diyerek rahatlamak alıyo bütün stresinizi
umarım yardımcı olabilmişimdir
saygılar
-
arkadaşlar bugün arka cam rezistansını babam cama japonla yapıştırmış buğu oldu açtım çalışmadı.bakalım ne yapacaz aynayıda el ile ayarladım bu arka cam rezistans olayı canımı sıkıyo arka cam buz oluyo görmeden geri geri gidiyorum park sensörüne güveniyorum birazda herhalde bakalım arabanın arka tarafını bi yere tıklatmadan halletsek şu işi..
-
bide arkadaşlar acaba babam kendince japonlamış yapışmış arabada durup dururken arka camda çatlama falan olurmu bu arada.
-
bide arkadaşlar acaba babam kendince japonlamış yapışmış arabada durup dururken arka camda çatlama falan olurmu bu arada.
çatlama yapmaz ben lehim yapıyorum yıne catlamıyor :) ama oraya iletken boya al sür yoksa calışmaz.
-
Ben arka camı değiştirdim... sorun kökten çözüldü...
EN NET çözümdü...
-
Eski aracımda vardı arka cam rezistansı problemi. İncecik bir rezistans teli için koca camı değiştirmek çok lüks geldiğinden değiştirmemiştim, arkadaşların dediği gibi lehim ile ya da iletken boya ile bir süre daha idare edebilirsiniz.