TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Karşılaştırmalar => Konuyu başlatan: Neo35 - Şubat 05, 2011, 08:57:41 ÖS
-
1.6 Civic İES & 1.6 Vw Bora
Kalkış top speed vs. vs. vs . ne olur bu iki araç arasında THT?
-
hocam ne tesadüh 2 araçta bende var :)
Şimdiki iES otomatik
manueL oLsa kaLkış iES diye oLur çünkü wv devirLenme özürLü diyorLar. Bende öyLe düşünüyorum fakat bqun abimLe bir iki tur attık yani kafa kaLdırıyor araç ama iES kadar oLamaz.
top speed ise Bora hakkında bilgi sahibi deqiLim fakat iES için düz yolda 220 diyorlardı.
-
Demek ki İES manuel olsa her türlü borayı ellicek :)
-
Ben 2000 model 1.6 bora ile eski aracım civic EX hb ile kalktım karanlıkta arkamdan gözükmeyecekti nerdeyse bora.
-
1.6 bora hantal bir araç , ies uzar gider karşılaştırmak gereksiz.
-
bu karşılaştırmaya gerek bile olmadığını düşünüyorum
-
daha öncede kaç defa karşılaştırıldı zaten. bencede gereksiz bi karşılaştırma
-
qeçenLerde çok sevdiğim bi abimLe baya bi tartıştık bunu son hızda tokatlar diye .
Bende diyorum abi
1. araba aqıR
2- DevirLenme sorunu var
3-Cıvıc kadar seri olamaz
vsvsvs. inanmıyo bana sen daha küçüksün diyo :)
e tabi bende akıl yaşta değil baştadır diyorum.
HürtürLü Cıvıc diyoRum.
-
arkadaşlar bizdede 2 araba var hatta borayı yeni aldık ama otomatik kalkışı hakkında bişey diyemicem otomatik olduğu için ama abim arabayı aldığı hafta konya yolunda bi denemeye çıktı borada 260 kadran var.abim 240 ı gördü diyebilirim.ama hondada istanbul a giderken bi kere abim gene bastı adamın korkusu yok ölümüne gidiyo.220 yaptı hatta 5. vites te ilk aldığımızda 170 i falan geçemedi 5500 devirde acayip şaşırmıştık araba gazı kesti bozuk falan dedik sonra tekrar yapıştırdı 220 yi bağırttıra bağırttıra gördük.
-
arkadaşlar bizdede 2 araba var hatta borayı yeni aldık ama otomatik kalkışı hakkında bişey diyemicem otomatik olduğu için ama abim arabayı aldığı hafta konya yolunda bi denemeye çıktı borada 260 kadran var.abim 240 ı gördü diyebilirim.ama hondada istanbul a giderken bi kere abim gene bastı adamın korkusu yok ölümüne gidiyo.220 yaptı hatta 5. vites te ilk aldığımızda 170 i falan geçemedi 5500 devirde acayip şaşırmıştık araba gazı kesti bozuk falan dedik sonra tekrar yapıştırdı 220 yi bağırttıra bağırttıra gördük.
kardeşim bildiğim kadarıyla 5. vites ekonomik vites..o yüzden geçmez..4. viteste deneyin birde :)
-
evet 4.viteste son hızı görürsün ama ies 240 yapamaz oda ayrı konu. Boranın düz yolda maksimum hızı 190'dır yokuş aşağı basarsan 220-230 görüyor. ies 220 maksimum görür.
-
Uzunu bilemem de kalkışta geçemez Bora. IES alır götürür.
-
fabrika verilerinde son hızları cıvıc 192 km hız yazıyor borada ise 188 km yazıyor bunlar nasıl oluyorda 220-240 yapıyor acaba bilen varmı bmw 330 ci ye baktım 2002 model onun bile son hızı 240 km nasıl oluyor bora 1.6 tı motorla 240 yapıyor..... kadranlar boşa dönüyor olmasın
kulladıgım hondalar
99 civic ies 1.6 son hız 195 gördüm
2000 civic ies 1.6 otomatik 200 gördüm
2002 vtec son hız 205 gördüm....