TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Problemler ve Çözümleri => Konuyu başlatan: 0mer - Ocak 23, 2011, 12:13:24 ÖS
-
aracım 1.4 is hb ve atiker sıralı sisitem var 80 liralık tüp ve 30 liralık benzinle 320 km anca yapabiliyorum km de 350 kurusa denk geliyor arkadasımda integra var km de 210 kurus yaktını söylüyor ondaki motor 1.8 üstelik ben neden bukadr fazla yakıyorum tecrübeli arkadaslar yardımcı olursa sevinirim söylediniz her ayrıntıya dikkat edip serviste baktırcam arkadasler lütfen yardım >ag
-
hava filitresi bujiler yağ bakım ne zaman yapıldı birtü tüp ayarına bi baktırman lazım usta
-
hava filtresi monza ama bu uzantı kısmı yok direk takılmıs motorun sıcak havasını direk içeri alıyo yani yag deiseli 2000 km oldu 5 30 yag var bujileri bilmiyorumn aracı lalalı 2 ay oldu 10 gün sonra ankarada servise sokcamda vala bu bütün dedikleriniz sölicem artık
-
hocam oncelıkle lpg yı ne zaman taktırdın yenı ıse ayarlarına baktır ayrıca extra bır yerden hava alıyorsa cekıstede problem yasarsın ona da baktır sıstem sıralımı emulatorlumu ucuz olsun dıye emulatorlu sstem takıyorlar buda enjeksıyonlu araclarda sorun yaratıyor
-
lpg ben aldım da takılalı 5 ay olmuş yani 7 ay oldu abi sıralı sistem lpg var başka yerden hava alıyomu derken neyi kasteddin anlamadım
-
kardeşim çok yakmışsın burda gaz 2.40 tl 10tl lik benzinle 55 km yapıyorum şehiriçi-dışı karışık(maşaallah) ama gaz ayarını kendim yaptım interface kablo ve sürülüm alıp marka landi renzo isse gelelim sana araç sıralı ise önce gaz kaçağı varmı ona baktır ,enjektörleri temizlet ,buji buji kablolarını kontrol ettir gerekirse yenile,lpg filtresini değiştir zaten pc de görükür bu en son ne zaman değişti (işten anlarsan kendinde yapabilirsin bunları anlıyorsan anlatabilirim) son olarak işi bilen i bir ustaya kalibrasyon ayarı derim....
-
ya abi sana şöyle söyleyim ben teknisyenim aslında elktronik üzerine çalışmışlıgımda var sanayide elimden her iş gelir sonuçta sistem belli yani vaktin varsa anlatırsan hem öğrenmiş olurum hemde belki sorunlarımı çözmüş olurum araba üzerine pek bişi bilmiyorum benim ilk arabam ama bu işlerde her iş olduğu gibi yapa yapa öğrenilir
-
ömer kardeşim gazın markası neyse servise git bi kalibrasyon ayarı yaptır 20 tl düzelmezse elimizden geleni anlatırız ilk işin bu olsun para harcamak için arabayla fazla oynatma derim...
-
baktırıyım bi bakalımona göre bisiler yapcaz artık
-
Öncelikle yapacağımn şey arabanın bakımını yaptırman ( arabanın yakıtını etkileyecek herşeye baktır) ondan sonra iyi bir LPG ustasına götürüp LDP kontrollerini ve ayarlarını yaptırman dopru olacaktır.
-
30 tl benzin harcadığından emin misin. Tespiti zor onun. En azından benzin deponu doldurman lazım tespit için. 320 km için 80 tl lpg ve 10 tl benzin harcasan km de 280 kuruş harcamış olursun.