TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: ersinguzen - Ocak 20, 2011, 03:42:44 ÖS
-
Merhaba Arkadaşlar Kendi Arkadaşlarım Arasında Konusurken Konuyu Siteye Yaymaya Karar Verdim Ben Aracıma Paşa'm Diyorum Ya Sizler ??
-
oğlum diyorum :D
-
yavrumm diyorum bazen bebeim diyorum duruma göre degişiyor :D
-
hayalim diyorum :D
-
Bebeğim diyorum. ;)
-
Güzelim diyorum.;)
-
HondaSan ve cıvık hangisi denk gelirse :D
-
Öyle arabayla duygusal polemiklere giremem
Ben onun bakımlarını yaparım o da beni taşır ve yolda bırkamaz
biz bu şekilde anlaştık. :)
-
"araba" diyorum. "düldül" dediğimde oluyor.
bazende "deh" diyorum gidiyor "çüş" diyorum duruyor :)
-
süpermişşş :)
-
ben bazen Kaya diyorum aracıma biri bişey deyincede sana onun selamı var diyorum :D
-
cıvık
-
ben kozmiğim diyorum bazende 266 hadi gidelim diyorum
-
arkadaşlar deli fişek diyorlar arabama :)
-
süpermişşş :)
hahaha :)
-
her gecen guun ona asık oluorm hayranlıkla bakıorm sabh kalkıp pencereden ona bakınca gune ii başlıorm bu kdr aşıgım:)
-
her gecen guun ona asık oluorm hayranlıkla bakıorm sabh kalkıp pencereden ona bakınca gune ii başlıorm bu kdr aşıgım:)
Ben bile bunun farkındayım celo :)
-
aslanım diyorum
arkadaşlardan kimileri beni kızdırmak için cıvık diyorlar, cevabı yapıştırıyorum, yolda denk gelirsen cıvık mı, katımı anlarsın diyorum susup kalıyor.
-
aslanım diyorum
arkadaşlardan kimileri beni kızdırmak için cıvık diyorlar, cevabı yapıştırıyorum, yolda denk gelirsen cıvık mı, katımı anlarsın diyorum susup kalıyor.
+9999999999999999999999999999999999999999999
-
Öyle arabayla duygusal polemiklere giremem
Ben onun bakımlarını yaparım o da beni taşır ve yolda bırkamaz
biz bu şekilde anlaştık. :)
Benim ki mantık evliliği diyorsun yani >%6rol
-
seninkide AŞK evliliği demek:)
-
aslanım diyorum
+9999999999999999999999999999999999999999999
süpermiş bundan sonra bende öyle diyim:)
-
_ARIZA_ diyorum :D çünkü hiç bir arabada böyle bir seytan tüyu yok :D
-
Ben makine diyorum.
Arkadaşlarım Kara Şimşek. :lovee
-
Görenlerin çoğu yılan diyo, "yılan" diyorum bende :)))
-
DELİ FİŞEĞİM benim beaaa :))
-
ben süslü avrat diyorum...:D
-
bnde kanatsız melegım dıyorm :))))))))))))bazende bebegm :)) o ankı pıskoljıme baglı :>))
-
beyaz meleğim, beyaz güvercinim....
-
yılan diorum ben yılannnnnnnnnn:)
-
Valla yılan deyince aklıma geldi. Aracı siyah olan arkadaşlar makinenin arkasına küçük bi not düşsün.
KARA MAMBA. Bilinenin aksine yeryüzündeki en zehirli yılandır ;)
-
SI ın lakabı çamur. eski civicimin lakabı yoktu plakasıyla hitap ediyodum : "FN" :) lineanınkide nedense makine olarak kaldı :D
-
ben araba diyorum :)
-
senin ki en güzeliymiş:)
-
senin ki en güzeliymiş:)
:):):)
-
Benimkinin ismi Honda Can, lakabı Kuğu :)
-
:D :D :D Benimkinin ismi yok , lakabı uçanejder :dil >%6rol :) sabah sabah çok güldüm ya,bir tane arkadaşım var arabasının ismi osman gerçekten isim takan çok insan var ama ben hiç isim ve lakab koymadım.Fakat bir yerine küçücük bir şey olsun beynimden vurulmuşa dönüyorum.
Benimkinin ismi Honda Can, lakabı Kuğu :)
-
Ben ona Honda Can ismini verdim, bazıları Kuğu diyor, o da lakabı oldu. Yiğit şanıyla anılırmış :))
-
+1000 :D
Ben ona Honda Can ismini verdim, bazıları Kuğu diyor, o da lakabı oldu. Yiğit şanıyla anılırmış :))
-
hondaya koçum derim , diğerine merso .
-
Buna arkadaşlarım sayesinde cıvık diyorum :D ama üstlerinden atlayacağımıda artı parantez belirtiyorum genelde :D çoğu direksiyonuna oturmak için fırsat kolluyo :D ama eski aracımın lakabınıda asla unutamam doğrusu namı diyar "ihtiyar"ım :) onun adını kimse çalamaz :)
-
lakap kullanmam pek ama hondam benim herşeyim oyleki artık rüyalarıma filan giriyo yapacaklarım etrafımdakiler artık dalga geçiyo sen bu gidişle arabanla evlencceksin diye... :D :D
-
aslan parçası... >=ok
-
karıcığımm :) :)
-
Yuh :)) evli değilsin dimi usta :))
-
Genelde benim oğlan diyorum.
Arkadaşlar karayılan diyor.
:)
-
bi arkadaşımla bu konu üstünd ekonuşuyoduk konuşma şöyle geçti
ben - moruk şu bizim arabalara bi isim verek ya la ?
o - olm benimkinin (2005 lancer) adı var
ben - neymiş ya duymadım hiç
o - evlat
ben - evlatmı ?
o - evet
ben - o zaman beimkide evlatlık olsun
o - niye ki ?
ben - e olm sen peşin parayla aldın ben krediyle daha taksiti var . Bitsin taksidi bende evlat derim
o - yarılmacasına ahahahahahahaha
bu olay gerçektir ama ben evlatlık demeyi yediremedim bu makineye
SAMURAY diyorum...
-
bende böcük diyorum
-
Tusubasa diyorum ben kütükler aynı karakteristik olarakta çok yakınlar Sİ'ımla :) tusubasa şut çekince direklerde top patlatmazmıydı hani :), ağları delerdi, bütün sahayı tek başına ritim bozmadan koşardı karşısında kimseyi tutmazdı :) Atari kasetler arşivinde tusubasa olan bilir :)
-
Arabamı tanıyan herkes FİSUN der :)
(34 FSN 42)
-
bazıları ac der
bazıları yılan der
kız arkadaşlarım kuzu der
ben de yılan derim heleki cadde boyu giderken akşam üstü dükkanın camlarına vurunca esareti vay ber yılana bak derim
aramızdaki bağ çok büyük
-
Umarım tek eslisindir. Yoksa evdeki kuma geldim diye problem çıkarmasın ;):D
-
Bizim evde arabayla ilgilenmem sorun oluyor. Hanım resmen kıskanıyor. "Araba bana kuma geldi" diyor :D
-
canavar, oğlum, yakışıklı, yavrum, aslanım vb... :kiskis
-
OYUNCAĞIM DERİM. HER ZAMAN.
-
Amortisör ve yaylar babama çok sert geldiği için Eşşek arabası diyor :) Biz küçükken köyde eşşek arabaları ile dağdan odun getirirdik aynı böyle sallar titrerdi diyor :D
Ben arada "YER UÇAĞI" diyorum :)
-
Amortisör ve yaylar babama çok sert geldiği için Eşşek arabası diyor :) Biz küçükken köyde eşşek arabaları ile dağdan odun getirirdik aynı böyle sallar titrerdi diyor :D
Ben arada "YER UÇAĞI" diyorum :)
:D