TeamHondaTurkey.Com
HONDA => I.C.E-Güvenlik & Müzik Sistemleri => Konuyu başlatan: luke skywalker - Ocak 08, 2011, 07:47:19 ÖS
-
http://www.vatanbilgisayar.com/roadstar-rdd2000r-rdd2000r,-40wx4,-usbsdmmc-kart-girisli-oto-teyp/productdetails.aspx?I_ID=48122#divDigerResimler
Bugün bu ürünü bir başka yerde200TL.civarında gördüm.Sizce değer mi arkadaşlar.2004 Makyajlı kasa civic sedan için.
Ayrıca pek bilgim yok bu konuda ;kaset çaları sökmeden bu cihazı devreye sokabilirmiyim.Evimde 500'e yakın kaset var yıllardır topladığım.
-
bu paralar bu ürüne yazık özellikleri cazip gibi görünüyor ama inanın teyip 1 ay olmadan elinizde dağılıcaktır.
biraz daha bütceyi artırıp 2.el double indash alın pıoneer kenvood alpıne felan bunlar daha iyi olur
-
bu paralar bu ürüne yazık özellikleri cazip gibi görünüyor ama inanın teyip 1 ay olmadan elinizde dağılıcaktır.
biraz daha bütceyi artırıp 2.el double indash alın pıoneer kenvood alpıne felan bunlar daha iyi olur
Babam 22 sene önce eski aracına roadstar marka kasetçalar almıştı 1988 yılında.20 yıl falan sorunsuz idare etti.Ben bu yüzden roadstar markasına güvenmiştim ama.
-
KESİNLİKLE katılıorum bnm arkadasım ındash nawıtech aldı fakat 2 ay sonra ses acıp kapatmada sorun yasıo:D