TeamHondaTurkey.Com

HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: ed35 - Aralık 31, 2010, 10:45:06 ÖÖ

Başlık: Yine opel forumu yine şaka :D
Gönderen: ed35 - Aralık 31, 2010, 10:45:06 ÖÖ
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=57056
Yorumları inceleyin arkadaşlar,kıskançlıktan demedikleri şey kalmamış  >%6rol
Bir an şüphelendim acaba hacı murat'a filanmı biniyorum diye  :kiskis
Başlık: Ynt: Yine opel forumu yine şaka :D
Gönderen: doan - Aralık 31, 2010, 10:58:29 ÖÖ
ikinci sayfanın ortasına kadar okuduktan sonra gerenk duymadım daha okumaya  :mrgreen:   hondanın çakmasını yapan çinli bi firma falan var sanırım
Gönderen: yusufaltintepe - Aralık 31, 2010, 11:17:53 ÖÖ
ya boşverin arkadaşlar ne derlerse desinler ama madem böyle atıp tutuyolar en azından trafikte bizim araçlarımızı kendi araçlarından doğru kıskanç bakışlar ile baştan sona süzmesinler :D
Gönderen: hhondacı - Aralık 31, 2010, 11:27:09 ÖÖ
astra diyenler cıvıcn yakıtından sikayetci yahu öteki araclar hiç mi yakıt harcamıyor?? arabalar fazla yakıt tüketmiyor benzinin litresi pahalı.ayrıca  astra ile cıvıcn bir tutulabilmesi için astranın ilk önce bastan dizayn edilmesi lazım...:)
Gönderen: ed35 - Aralık 31, 2010, 11:51:05 ÖÖ
Hepinizin söylediklerine teker teker katılıyorum :)
Gönderen: The_xerox - Aralık 31, 2010, 12:21:56 ÖS
 Hondaya laf atanların katılımından çoğunda karşılaştırdıkları astra yok :D Sağır Duymaz Uydurur Hesabı laf atıyolar :D
Gönderen: poseidon999 - Aralık 31, 2010, 01:06:50 ÖS
Hondaya laf atanların katılımından çoğunda karşılaştırdıkları astra yok :D Sağır Duymaz Uydurur Hesabı laf atıyolar :D

Aynen öyle. Boşverin her horoz kendi çöplüğünde ötermiş.
Gönderen: fearless.32 - Aralık 31, 2010, 01:10:03 ÖS
Şu VTİ'yi bi aliim alayını sanayiye sokmazsam :))
Gönderen: fearless.32 - Aralık 31, 2010, 01:12:19 ÖS
Astra fiyat avantajı da sağlıyomuş :) Kırk küsür binde 1100 tl :))
Gönderen: kacaman - Aralık 31, 2010, 07:45:14 ÖS
adamlar eleştirmiş ama yiğidin hakkını yemeden vermişler, gerçek gerçektir, civic çok yakışıklı bir araç.
Gönderen: hakangunister - Aralık 31, 2010, 07:54:46 ÖS
Kedi ciğer meselesi başka bir şey değil :)
Gönderen: The_xerox - Aralık 31, 2010, 09:01:22 ÖS

:D  Aynen Kedi çiğer  meselesi :D   Aman Boşverin   '' Gereksiz Eleştiri Gizli Hayranlıktır '' Onlar istediği gibi Eleştirsinler..
Gönderen: fearless.32 - Ocak 01, 2011, 09:26:31 ÖÖ
Anti-Hondacılar ''Honda ne var onda'' diye bi slogan çıkarmışlar. Hani oğlan çocuğuna hadi göster amcana... derler yaa, aç kaputunu bak diceksin sen de ne var ne yok görsünler :))
Gönderen: BGR19 - Ocak 01, 2011, 09:13:31 ÖS
bu karşılaştırma söz konusu bile olamaz, arızadan geçilmeyen mekaniği berbat tasarımını söylemiorum bile opel astra nasıl civic le karşılaştırılabilir? bi de perf.ları yakın dio bi kapıştıralım da görsünler dandik astracıklarını
hem astra hatch olsa neyse sedan çok tipsiz hatchden bozma olduğu için brbat duruo dandik şirket arabası gibi duruo ne zmn görsem aklımdan hep şirket arabasıdır bu geçio...
Gönderen: jaggalagalaga - Ocak 01, 2011, 11:42:09 ÖS
arkadaşlar ben öyle o kadarda honda nın karalandıgını görmedim yani şuanki durumlarını söylemişler astranın yol tutuşu hakikaten çok güzel hani sağlamlık motor ömrü deseler bişi demicem sadece bu karşılaştırma şuan yeni durumdaki 2 aracı karşılaştırmışlar yoksa 10 sene sonra honda ve 10 sene sonraki opeli tabiki kimse tartışamaz honda neredeyse performansından hiç bişey farkettirmicek ama şuanı karşılaştırdıkları için o kadarda hövkelenmek gerekmez
Gönderen: popuLer_ - Ocak 02, 2011, 12:37:05 ÖÖ
Çoğu tanıdığım kişiler. Opelden hondaya honddan opele gecen birsürü kişi var orda. Ortada bi karalama göremedim herkez kendi eleştirisini yapmış bence gayet normal birşey.
Gönderen: alp55 - Ocak 03, 2011, 12:06:45 ÖS
siteye girilmiyor kim hackledi
Gönderen: ed35 - Ocak 03, 2011, 12:10:56 ÖS
siteye girilmiyor kim hackledi
Haha  >%6rol
Gönderen: canguder - Ocak 03, 2011, 12:39:52 ÖS
arkadaşlar birazdan 2-3 tane tartışmayı seven arkadaşımız var onlar konuyu görüp astranın daha iyi olduğunu yazacaktır :) sonra tartışma çıkıp konu kitlenecektir. zaten bunu yapan kişiler honda civic ile şahini kıyaslasanız şahinin daha iyi olduğunu iddia ederler. bana göre astra sedan ile civic sedan karşılaştırılamaz. civic her açıdan öndedir.
Gönderen: ed35 - Ocak 03, 2011, 01:40:38 ÖS
arkadaşlar birazdan 2-3 tane tartışmayı seven arkadaşımız var onlar konuyu görüp astranın daha iyi olduğunu yazacaktır :) sonra tartışma çıkıp konu kitlenecektir. zaten bunu yapan kişiler honda civic ile şahini kıyaslasanız şahinin daha iyi olduğunu iddia ederler. bana göre astra sedan ile civic sedan karşılaştırılamaz. civic her açıdan öndedir.
+1  >=ok
Gönderen: orchun - Ocak 03, 2011, 02:00:38 ÖS
civic ' e laf atan vtec in altında kalır
Gönderen: mustafaa_akca - Ocak 04, 2011, 07:40:30 ÖÖ
trafıkte opellere yapısıom arkandan..herseyı bılmeye gerek yok haddını bılsınler yeter:D
Gönderen: ed35 - Ocak 04, 2011, 10:52:39 ÖÖ
trafıkte opellere yapısıom arkandan..herseyı bılmeye gerek yok haddını bılsınler yeter:D
Aynen opel'lere bu ara gıcığım var :D
Gönderen: fearless.32 - Ocak 04, 2011, 01:27:41 ÖS
Benim alayına gıcığım var :))
Gönderen: ed35 - Ocak 04, 2011, 01:29:37 ÖS
Benim alayına gıcığım var :))
:D
Gönderen: CAGLAR28 - Ocak 04, 2011, 01:35:05 ÖS
vectra deseler bi ihtimal de gerçekten güldürdüler beni
Gönderen: Optimums - Ocak 04, 2011, 05:50:07 ÖS
Aynen kardeşim öyle.
Gönderen: koraygeo - Ocak 04, 2011, 06:07:55 ÖS
arkadaşlar bende anlamadım bu opelcilerdeki kompleksi..okulda var bir çocuk 2005 sanırım yeni kasa(son kasaden bir önceki) astrası var şimdi bikaç kez gördüm aynı yere park ediyoruz arabadan inince benim arabayı süzüyor inceliyor içine dışına arkasına baka baka gidiyor hatta yanında biri varken yorumda yapıyorlar tabi benim kendisini gördüğümü görmüyor anlayacağınız beğenen adam inceler her defasında..ogünde rast geldik başladı saymaya yok bunlar gitmez yok hantal ben 110 hp 1.6 motor la kafa tutarım sana yok adi malzeme yok arkası tipsiz yok farlar çok gıcık duruyor..tabi okulda boş yolda beraber kalktık artislenecek ya bana baktım gazladı benm arabada 5 kişi vardı en son selektör atıyodu uzaktan ben okuldan çıkana kadar sanırım ancak 2 vitese atabildi..vtec uzar gideeeeerrr..kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş..ayrıca ben ne peugeot ne ford ne toyota hiç kimsede böyle bir aşağılar beğenmez ifadeler görmedim..sanırım opel kalitesinden sanayi çakma özel ope servisleriyle dolu walla ben pek göremiyorum honda özel servis..
Gönderen: kacaman - Ocak 04, 2011, 06:23:15 ÖS
evet nedendir bilmiyorum ama opel kullanıcılarında böyle bir kuru gürültü var ama bizde de bu kuru gürültüye pabuç bırakacak göz yok ;D
Gönderen: teachers71 - Ocak 04, 2011, 06:29:42 ÖS
yaa hiçbirisine bişi dememde yakıt konusunda 2 araç nasıl karşılaştırılabilir?
bende 2005 otomatik var
kardeşimde 2006 astra otomatik var.
astra civicten %25-30 arası fazla yakıyor. ayrıca vites geçişlerinde arabada 5.5 şiddetinde deprem oluyor resmen. vites atarken ön cama yapışıp sonra koltuğa geri yaslanıyoruz.
biraderde 2006 jetta var. bazen benim arabayı bazen kardeşimin arabayı kullanıyor. sanırım en tarafsız yorumu o yapıyor.abimin astra hakkındaki görüşleri şunlar ;
1- hondanın sürüşünden sonra astra çekilmiyor...
2- astra benzin yakmıyor ..resmen içiyor... bu arabadan bir an önce kurtul kardeşim....
Gönderen: jaggalagalaga - Ocak 05, 2011, 05:48:13 ÖS
bence arkadaşlar orda yazılanı diyorum opelcileri demiyorumda hondayı bir karalama olmamıi sadece yol tutuşunu falan opel ın üstün oldugnu söylemiş motora falan zaten laf yokki siz burda yok geçerim ederim diyosunuz zaten o sayfada astranın honda ya kafa tutacağı yazmıyo ki orda yazılan bagaj hacmi v.s vtec i ecotec in üzemeyeceğini herkes biliyor zaten ama şöylede birşey var opel in yol tutuşu hakikaten çok iyi kimse honda dışındaki bir firmanın da iyi yanlarını söyleyince o firmadan extra prim almıyorki doğruya doğru yani motora falan girilmemiş o karşılaştırmada
Gönderen: anlksm - Ocak 05, 2011, 06:05:25 ÖS
geçenlerde tigraya haddini bildirdim o geldi aklıma :D bnde sedan var ona ragmen makasta yalan oldu :) herneyse biri beyaz civic paylaşmış mugenli opelci kekoda bi spoiler bi lip olan astrayı gösterio :D aksam aksam iyi güldüm yaa:D
Gönderen: teachers71 - Ocak 05, 2011, 06:14:00 ÖS
arkadaşım onlara bişi demiyoruz ama kimse opelin beni hondadan az yaktığına inandıramaz. astranın civicten nasıl ekonomik olduğunu anlamıyorum. yukarıdaki mesajımda yazdım. kardeşimde var. hele hele onlarda sport sürüş düğmesi var. ki deviri 2 bin 3bin devir arttırıyor. ozaman yol bilgisayarındaki anlık yakıt tüketimi kalkışta 75-80 lt/100 km değerini bile gösteriyor. ortalama 30 lt litrelerde geziyor. normal sürüş modunda 50 liralık benzinle 120 km yi geçiremiyoruz araçta. benim otomatik civicte 50 tl ile 180-200 arası km yapıyoruz. aynı şehir aşağı yukarı aynı güzergah...
servis bu araçlar için normal olduğunu söylüyor... bunlar bizim bizzat yaşadığımız halada yaşamakta olduğumuz rakamlar.
bu yaşadıklarımdan sonra astra hondadan az yakıyor diyen bir  görüşün diğer fikirlerine nasıl ciddi bakayım.
astranın civicten üstün olduğu birkaç yönü var.
ön düzeni  bizimkinden iyi. aynı çukurdan geçerken astra az bi sesle geçerken bizim civic çukura düşmüş gibi ses çıkarıyor.
ses izolasyonu hondalardan iyi. parçası pahalı demiş oarada.
karşılaştırma diyorlar alın bakın size bi karşılaştırmada ben yapayım.. bizim astra 6 binde bir bakımlara çağırılıyor. hondalar 10 binde..
astrayı geçen ay ağır bakıma soktuk. 60 binde ağır bakıma giriyormuş. civicler 100 binde ağır bakıma giriyorlar.
yani civic 190 bine geldiğinde daha 1 ağır bakım ve 19 normal bakım geçirmişken 200 bine gelmiş bin opel 3 üncü ağır bakıma çoktan girmiş olacak 4üncüsü yaklaşmış ve 30 un üstünde rütin bakıma girmiş olacak.
saygılarımla..
Gönderen: jaggalagalaga - Ocak 06, 2011, 01:41:21 ÖÖ
sen en temizini açıkladın....benim esas anlatmak istediğim nokta buydu zaten bu karşılarştırma şimdinin karşılaştırması ilerde honda farkını daha iyi gösterir demiştim saygılar
Gönderen: ed35 - Ocak 06, 2011, 04:23:20 ÖÖ
bence arkadaşlar orda yazılanı diyorum opelcileri demiyorumda hondayı bir karalama olmamıi sadece yol tutuşunu falan opel ın üstün oldugnu söylemiş motora falan zaten laf yokki siz burda yok geçerim ederim diyosunuz zaten o sayfada astranın honda ya kafa tutacağı yazmıyo ki orda yazılan bagaj hacmi v.s vtec i ecotec in üzemeyeceğini herkes biliyor zaten ama şöylede birşey var opel in yol tutuşu hakikaten çok iyi kimse honda dışındaki bir firmanın da iyi yanlarını söyleyince o firmadan extra prim almıyorki doğruya doğru yani motora falan girilmemiş o karşılaştırmada
Ya komik olmayın lütfen :) yol tutuşu diyorsunuz...Ben hiçbir arabamda bu kadar tokluk hissi görmedim,gelin virajlara beraber girelim ve hiçbiride 130km altı hız olmasın? yolda yağ gibi kayıyor...Ha ama sizin araçtan anladığınız yol tutuşu hissini mercede ya da audi'de tecrübe ettisyseniz o başka şahsen benim param onlara yetmedi ama sizin yetiyorsa ve onlara biniyorsanız normaldir...
Ama opel ya opel!... altıda opel üstüde gözünüzü seveyim,şu dandik,sorunlu,problemli araçları savunmayın bana...
Gönderen: ersinguzen - Ocak 06, 2011, 04:59:32 ÖÖ
Darkmagiç kafayı yemiş tek basına mücadele ediyor hondayla :)
Gönderen: ferad - Ocak 06, 2011, 12:16:33 ÖS
TATİLDE
Gönderen: kacaman - Ocak 06, 2011, 12:20:33 ÖS
ferad nickli üyemiz üslubunuzu düzeltiniz, sizin yazabilecek olduğunuz sözlerin katbekat kötüsünü yazabilecek insanlar olduğunu unutmayınız, bu tip yazışmalar sitemizde hoş karşılanmaz bilginiz olsun, ısrar etmeniz durumunda farklı yaptırımlara yönelmek istemeyiz, teşekkürler.
Gönderen: ferad - Ocak 06, 2011, 12:25:12 ÖS
TATİLDE
Gönderen: kacaman - Ocak 06, 2011, 12:32:38 ÖS
tartışma ortamında herkes kendi inandığı şeyi seviyeli bir biçimde savunurken karışmayı doğru bulmuyoruz, herkesin farklı deneyimleri olmuştur ve kendince doğru olanı yazıyordur fakat, benim bahsettiğim yazışırken argo üsluba karşı olduğumuzdar, bu siteyi bayan yada erkek binlerce insan ziyaret etmekte ve çocğu üyemiz değiller, insanların fikir edinmek için okudukları bu yazılardan ne anlayacaklarını sizin tahmininize bırakıyorum, marka kötülemek yada övmek çabası değildir amacımız doğruyu bulmaya çalışmaktır aslolan, iyi forumlar.
Gönderen: ersinguzen - Ocak 06, 2011, 01:25:11 ÖS
ferad sen git kumda oyna demeyi cok isterdim ama terbiyem müsade etmiyor herkezin fikrine saygı duymalısın burada herkez inandıgının hakkında yorum yapıyor üslubun hiç hoş değil  >=ok
Gönderen: ed35 - Ocak 06, 2011, 01:28:54 ÖS
tartışma ortamında herkes kendi inandığı şeyi seviyeli bir biçimde savunurken karışmayı doğru bulmuyoruz, herkesin farklı deneyimleri olmuştur ve kendince doğru olanı yazıyordur fakat, benim bahsettiğim yazışırken argo üsluba karşı olduğumuzdar, bu siteyi bayan yada erkek binlerce insan ziyaret etmekte ve çocğu üyemiz değiller, insanların fikir edinmek için okudukları bu yazılardan ne anlayacaklarını sizin tahmininize bırakıyorum, marka kötülemek yada övmek çabası değildir amacımız doğruyu bulmaya çalışmaktır aslolan, iyi forumlar.
Katılıyorum seviyeli bir şekilde tartışıyoruz ve hiç kimseye çoluk çocuklar konu açmış denmedi...Yukarıdaki arkadaş iyi incelesin önce.
ferad:opel için canını vereceksin ya nedir bu aşk?cidden kötü bi niyetim yok sadece soruyorum acaba zamanında bi opel filan alamadında aşkınmı kabardı?
Gönderen: ersinguzen - Ocak 06, 2011, 01:30:11 ÖS
Katılıyorum seviyeli bir şekilde tartışıyoruz ve hiç kimseye çoluk çocuklar konu açmış denmedi...Yukarıdaki arkadaş iyi incelesin önce.
ferad:opel için canını vereceksin ya nedir bu aşk?cidden kötü bi niyetim yok sadece soruyorum acaba zamanında bi opel filan alamadında aşkınmı kabardı?

+9999999999999999999999999999999999999999999999999
Gönderen: ed35 - Ocak 06, 2011, 01:41:07 ÖS
Bu arada o lafları daha duymadım yeni okuyorum  :kavgaa
''lan duyanda altinizdaki arabayi 1 bok sanar madem opel`i bu kadar sevmiyorsunuz ne die forumdan basliklari burdan paylasip duruyorsunuz''
nasıl bir üslup bu...Valla ne yalan söyliyim klavyeden pek bişey demek istemiyorum,bu güzelim siteye yazık olmasın,sana sadece şunu söylüyorum keşke karşımda olup adam gibi bu lafları bana söyleseydinde o altımdaki bok dediğin arabanın kaputunda kafanı kırsaydım  :banned
Gönderen: kacaman - Ocak 06, 2011, 01:43:36 ÖS
arkadaşlar lütfen böyle konuşmalara girmeyelim, tehdit içerikli olması bile yeterince seviyesiz oluyor, kim kime ne hisseder beni ilgilendirmez ama site içerisindeki kurallara uymanızı tavsiye ediyorum, konunun kilitlenmesini istemiyorum, teşekkürler.
Gönderen: ersinguzen - Ocak 06, 2011, 01:48:09 ÖS
Aynen ed35 sakin kardeşim bize yakısanı yapalım verilecek en iyi cevap odur bence  >=ok
Gönderen: tarantino - Ocak 06, 2011, 01:50:50 ÖS
opel honda karşılaştırması devam kendini bilmez bir kişi için ağzınızın tadını bozmayın ii muhabbetler arkadaşlar
gereken ceza verilmiştir

barbunya adasın da süresiz tatil :))))
Gönderen: fearless.32 - Ocak 07, 2011, 06:03:46 ÖÖ
Yaav emin olun bu forumu karıştıran bi kaç kişi var biliyorum. Hatta ''falanca arabayı arabayı savunmuyorum, benim de Honda'm var ama falanca araba ezer geçer hondayı. Şöyle yapar böyle yapar.'' diyen bi kaç kişi var. Ve eminim bu arkadaşların bırakın Honda'larının olmasını arabaları bile yok belki. Ha varsa da Honda değil. Ama emin olun bundan sonra ben de diğer forumlara üye olup aynı bu arkadaşların yaptığını yapacağım. O zaman görsünler forum karıştırmak nasıl oluyo.
Bunu neden mi yapacağım; Ben Honda fanatiğiyim arkadaş. Bu arabalar ölse de patlasa da çatlasa da HONDA. Feriştahı gelse yine HONDA. Zaten bu tarz dalaşmalarda ben çok iyi cevaplar veririm. Ezdirmem arabamı arkadaş...
Gönderen: poseidon999 - Ocak 07, 2011, 07:33:44 ÖÖ
Yaav emin olun bu forumu karıştıran bi kaç kişi var biliyorum. Hatta ''falanca arabayı arabayı savunmuyorum, benim de Honda'm var ama falanca araba ezer geçer hondayı. Şöyle yapar böyle yapar.'' diyen bi kaç kişi var. Ve eminim bu arkadaşların bırakın Honda'larının olmasını arabaları bile yok belki. Ha varsa da Honda değil. Ama emin olun bundan sonra ben de diğer forumlara üye olup aynı bu arkadaşların yaptığını yapacağım. O zaman görsünler forum karıştırmak nasıl oluyo.
Bunu neden mi yapacağım; Ben Honda fanatiğiyim arkadaş. Bu arabalar ölse de patlasa da çatlasa da HONDA. Feriştahı gelse yine HONDA. Zaten bu tarz dalaşmalarda ben çok iyi cevaplar veririm. Ezdirmem arabamı arkadaş...

Şimdi ben şüphelendim acaba burayı da mı karıştırıyorsun diye ;) :)
Takılıyorum. Yanlış anlama.

Haklısın aynen öyle bisikletten yeni terfi
ortaokul terk yeni yetme 2-3 kişi heyecan olsun diye
forumu birbirine sokuyor.
Halbuki Honda ile Opel'in birbirleri ile araba veya şöför anlamında bir alıp veremediği yok. Gül gibi geçinip gidiyoruz.

Hatta yine ople forumunda Honda'nın olumlu yönlerini saydıklarında hoşumuza bile gitmişti.
ama provakötörler girince iş değişiyor.

Gönderen: ed35 - Ocak 07, 2011, 10:11:13 ÖÖ
opel honda karşılaştırması devam kendini bilmez bir kişi için ağzınızın tadını bozmayın ii muhabbetler arkadaşlar
gereken ceza verilmiştir

barbunya adasın da süresiz tatil :))))
Gözünü seveyim hocam,seviyorum bu forumu :)
Gönderen: popuLer_ - Ocak 07, 2011, 08:11:28 ÖS
Valla ben 3 yıl Vectraya bindim, 2001 mdl 1,6 comfort. Sattım şimdi Honda Civic 1,6 ies arıyorum.. Zaten opel forumdada yürüyeni hakkında yorum yapılmamış Zaten öyle bi tartışma söz konusu değil. 2000 motorsa bilemem tabi kaldırmak lazım. Birkaç arkadaş yakıt konusundan bahsetmiş yakıt konusunda beni en az üzen arabaydı..Öyle ki 10 lira gazla yüksek devirde 65-70 km yol.. Tartışmaların seviyeyi kaybetmesi bana saçma geliyor. Burası honda forum diye hondası olmayan biri beğenisi olduğu araç hakkında görüş bildiremez mi ? Her iki markanında birbirine göre artıları ve eksileri var. Bunun yanı sıra insanların zevkleri ve renkleri var. Bilinçsiz, cahil, kulaktan doğma bişgilerle konuşanları demiyorum gerçekten paylaşma ihtiyacı olduğu için yorum yazanlardan bahsediyorum.. Herkezin düşüncesine saygı duymak gerekir. Bilmiyorum burda benden büyükler var bana laf düşermi ama nacizhane belirtmek istedim.
Gönderen: jaggalagalaga - Ocak 07, 2011, 10:42:40 ÖS
ed35 isimli arkadaşım benim opelin yol tutuşundan sonra yazılmış heralde senin yazın opelin yol tutuşunu ben beğeniyorum şikayetçi olanını görmedim opelim yok ama insan sadece elinde olanları beğenicekse hayatta 10 tane şeyi geçmez maddi varlıkları beğenme arzusu....benim söylemek istediğim o kadar hondayı aşağılamak gibi birşey olmamış öncedende yazdığım gibi ecotec ile vtec i karşılaştıracak kadar da bazı şeyleri görmezden gelecek bir kişi de değilim zaten bu konuya katılmamda bazı şeyleri görmezden gelmediğim içindir yol tutuşundan kasıt bilmem kaç km hızla viraja girmek değil güvenli bir şekilde savurmadan dönmektir diye düşünüyorum(bu sözümde senin girdiğin viraja ve arabana lafım yok yanlış anlama) sadece piyasadaki çoğu arabadan ne motor ne performans ne yakıt olarak karşılaştırmıyorum ama yol tutuşu olarak hatrı sayılır bir yeri olduğunu düşünüyorum sadece saygılar...
Gönderen: ed35 - Ocak 08, 2011, 10:53:12 ÖÖ
ed35 isimli arkadaşım benim opelin yol tutuşundan sonra yazılmış heralde senin yazın opelin yol tutuşunu ben beğeniyorum şikayetçi olanını görmedim opelim yok ama insan sadece elinde olanları beğenicekse hayatta 10 tane şeyi geçmez maddi varlıkları beğenme arzusu....benim söylemek istediğim o kadar hondayı aşağılamak gibi birşey olmamış öncedende yazdığım gibi ecotec ile vtec i karşılaştıracak kadar da bazı şeyleri görmezden gelecek bir kişi de değilim zaten bu konuya katılmamda bazı şeyleri görmezden gelmediğim içindir yol tutuşundan kasıt bilmem kaç km hızla viraja girmek değil güvenli bir şekilde savurmadan dönmektir diye düşünüyorum(bu sözümde senin girdiğin viraja ve arabana lafım yok yanlış anlama) sadece piyasadaki çoğu arabadan ne motor ne performans ne yakıt olarak karşılaştırmıyorum ama yol tutuşu olarak hatrı sayılır bir yeri olduğunu düşünüyorum sadece saygılar...
Yok hocam niye yanlış anlıyayım,karşılaştıracağız ki bileceğiz...Zaten bende güvenlik anlamında dedim,en ufak savrulma yapmadığı için yüksek hızlarda.
Gönderen: jaggalagalaga - Ocak 08, 2011, 06:25:30 ÖS
eyv kardeş o zaman..