TeamHondaTurkey.Com
MULTIMEDIA => Videolar => Konuyu başlatan: HONDAHAN - Aralık 28, 2010, 12:22:08 ÖS
-
Böyle birşey yok yaa... Biz neredeyiz gavur nerede... Biz geçim derdine düşmüş cebelleşiyoruz, gavur o kadar rahat ki ne zevklerin peşine düşmüş eğleniyor. Araçlara bak; fara, stopa, çakara kadar da herşeyleri tamam hee.
Ben çok beğendim, sizlere de iyi seyirler.
http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150116055447009&oid=132184926813599&comments
-
tekrar link lütfen
-
düzelttim karapilot özür dilerim
-
vay canınaa.muhteşem olmuş..hele o gece çekimlerine bittim :)
-
mükemmel
-
Emin ol bize de özenip videolarımızı paylaşan birileri vardır bu dünyada.
-
bu ne manyak birşeydir böyle ya harbiden hasta oldum :) müthiş birşeymiş.
-
Emin ol bize de özenip videolarımızı paylaşan birileri vardır bu dünyada.
Doğrudur vardır; Afrika, Afganistan, Hindistan, Pakistan.... (ki Hindistan bile kendi arabasını yapıyor. Oooooof of)
-
harika bi olay videonun katılımına kadar gercek otomobil sandım öyle bi kaptırmısımki :D gzl paylasm ii forumlar
-
çok çerçekçi olmuş harika bişey.
-
park etmelerine hasta oldum.
-
en güzeli farlardaki çakarlar... feciler ya paylaşım için sağol...
Saygılar
-
:) Eyvallah.
Bu arada arkadaşlar bu videonun paylaşımındaki katkılarından dolayı gazapd216 kardeşime teşekkür ederim. ;)
-
arkaslar bende o araclardan var :)) onları kullanmak gercekten zor ve büyük ugras ve ilgi gerektiriyor..ama size su kadarını söyliim inanılmaaaz zevkliii
-
en güzeli farlardaki çakarlar... feciler ya paylaşım için sağol...
Saygılar
mercekli xzenon far var arabalarda sanki canlı canlı yanıyo :)
-
Ya ukalalık yapmayayım da ben yeni öğrendim, bilmeyenler için söylüyorum: bunlar benzinle çalışıyor :D gerçek benzin yaa inanılır gibi değil. Artı çok çok hızlılar. Gerçek arabayla drag yaptıran gördüm :D O görüntülerin de ne kadar ağır çekim olduğunu farketmişsinizdir.
-
Ya ukalalık yapmayayım da ben yeni öğrendim, bilmeyenler için söylüyorum: bunlar benzinle çalışıyor :D gerçek benzin yaa inanılır gibi değil. Artı çok çok hızlılar. Gerçek arabayla drag yaptıran gördüm :D O görüntülerin de ne kadar ağır çekim olduğunu farketmişsinizdir.
bnmki 2.5 sn de 100km hıza cıkıyor...gelsin kapısalım bugattiyle :)) :)) :))
-
şaka yapıyorsun sanırım
-
arkadslar ayrıca araclar benzinle calısmıyor...benzinle calısanları var ama bunlar nitrolu calısıyor :)) :))
-
şaka yapıyorsun sanırım
Ben yapmıyorum, benzinle çalışanını gözümle gördüm.
Bence orchun 'da yapmıyordur çünkü gerçekten mümkün. Çok güçlü benzinli bir motor ve maksimum 1 kg ağırlık. İST. Pendik'te biryer var sitede bilen arkadaşlar vardır, adamlar orada bunlara drag, drift falan yaptırıyorlar, abartısız 150-200 mt ye sesleri geliyor. :)
Bu arada @orchun doğrudur nitrolu olanı da olabilir, ben bilmiyorum. Benim gördüğüm benzinli idi.
-
ben bugattı ile kaldıralım denmesine demiştim.
-
:) O ayrı tabi o kadarını bilemem.
-
fonda çalan parçayı bilen var mı
-
fonda çalan parçayı bilen var mı
Harbiden yaav. Güzel parça. Kim ki bu
-
sitede bilen birisi vardır elbet bu parçayı, gaza gelip bu parçayla gazlamak lazım.
-
ha ha neye dikkat etmişsiniz yaa kaç defa izledim hiç dikkatimi çekmemişti, birdaha izleyeceğim.
-
ya bunlar enfes bişey
bu arabaları böyle kullanmayı çok isterdim
-
şaka yapıyorsun sanırım
Bence orchun 'da yapmıyordur çünkü gerçekten mümkün. Çok güçlü benzinli bir motor ve maksimum 1 kg ağırlık. İST. Pendik'te biryer var sitede bilen arkadaşlar vardır, adamlar orada bunlara drag, drift falan yaptırıyorlar, abartısız 150-200 mt ye sesleri geliyor. :)
Bu arada @orchun doğrudur nitrolu olanı da olabilir, ben bilmiyorum. Benim gördüğüm benzinli idi.
Bence orchun 'da yapmıyordur çünkü gerçekten mümkün
burda ne demek istediniz anlayamadım...
belirttiim gibi benzinli calısanlarıda var bildiğiniz egzosundan duman cıkıyo yani...bnmki nitrolu 2.5 sn de 100e cıkıyo...yatıkı max 15 dk dayanıyo sakin kullanıdımda :))
BU ARADA SARKININ ADI da girls on the dance floor ;))
-
arkadaslar size bu araclarla ilgili bilgide verebilirm
bu aracların düşünebilceiniz her yerini modifiye edebiliyorsnuz LASTİK CESİTİNE kadar ...tek dezavantajı bir yere vurursanız ki ben cok vuruyorum cünkü yüksek hızda hakimiyet cidden cok güc özellikle drift yapmayı ögrenirken cok zorlanılıyor zaten bende yeni sayılırım...her neyse bir yere carptıgınız zaman genelde lastikleri fırlıyor :D kopuyor gidiyor yani ama hasarı genelde 10 lira oluyor :)) :)) :)) :)) ama diyelim motoru yaktınız işte o zmn cok kötü :)) :)) 200 dolara yakın masraf cıkar
-
kacaman; şaka yapıyorsun sanırım demiş,
ben de ; ben yapmıyorum, orchun'da yapmıyordur dedim.
O da bugatti meselesine öyle demiş.
-
kacaman; şaka yapıyorsun sanırım demiş,
ben de ; ben yapmıyorum, orchun'da yapmıyordur dedim.
O da bugatti meselesine öyle demiş.
ayneen :) :)
-
Buyrun, Antoni54 forum cafeye koymuş oradan aldım linki
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-hobi-oyuncak-rc-model-arac-hpi-sprint-turnigy-60a-brushless-esc-turngy-10-5t-3700kv-bru-36646957/detay
-
Duruşu Yetiyor Be :))
-
Ahha geldin mi Antoni54. Tam konumuza göre bir ilan koymuşsun , ben de buraya taşıdım. Sağol ;)
-
arkadaslar o pilli model...
-
arkadaşım linkteki araçta pil gibi görünen şey motor olmasın...! pilli modellerde değişebilir body olacağını hiç sanmıyprum ;)
-
arkadaşım linkteki araçta pil gibi görünen şey motor olmasın...! pilli modellerde değişebilir body olacağını hiç sanmıyprum ;)
tüm modellere body kit yapabilirsiniz ama bu araclar hızlı değil ve sessiz....dikkat edersen orda motorunu yazmıs " turngy 10.5t 3700kv brushless motor " kv dediğine göre arac elektrikle calısıyor demektir....ayrıca bendeki motora benzer hiç bisey göremedim ve fiyatı benzinliye göre oldukca düşük ;)
-
pilli milli kardeşim S2000 işte :))
-
pilli milli kardeşim S2000 işte :))
:)) dogru diosun da o body...yani istedigin her arabaya takabilirsin önemli olan altındaki :)
-
tüm modellere body kit yapabilirsiniz ama bu araclar hızlı değil ve sessiz....dikkat edersen orda motorunu yazmıs " turngy 10.5t 3700kv brushless motor " kv dediğine göre arac elektrikle calısıyor demektir....ayrıca bendeki motora benzer hiç bisey göremedim ve fiyatı benzinliye göre oldukca düşük ;)
:D ben senin yazdığını yanlış anlamışım kusura bakma ya :D
-
eyvallh ya ne demek :)
:D ben senin yazdığını yanlış anlamışım kusura bakma ya :D
-
:) Eyvallah.
Bu arada arkadaşlar bu videonun paylaşımındaki katkılarından dolayı gazapd216 kardeşime teşekkür ederim. ;)
abicim çok naziksin,sağolsın ne demek. insanlar paylaşa paylaşa , hayvanlar koklaşa koklaşa... ayık gezmek lazım :D ;)
Saygılarımla...
-
orchun şarkının adı için teşekkürler.
-
orchun şarkının adı için teşekkürler.
ne demek :)
-
arkadaslar aracları merak edenler için kendi aracımın fotosunu koyabilirim
-
Pahalı ama çok eğlenceli oyuncaklar :)
-
Benim küçük oglanın resimlerini koydum ilgilenen arkadaslar inceleyebilirler :)) :))