TeamHondaTurkey.Com

MULTIMEDIA => Fotoğraflar => Konuyu başlatan: TEAMHONDATURKEY - Haziran 09, 2006, 11:05:16 ÖÖ

Başlık: Bursa'dan Civic Sedan
Gönderen: TEAMHONDATURKEY - Haziran 09, 2006, 11:05:16 ÖÖ
(http://img287.imageshack.us/img287/1476/18hg.jpg)

(http://img287.imageshack.us/img287/2346/67bd.jpg)

(http://img266.imageshack.us/img266/1024/g1sc.jpg)

(http://img280.imageshack.us/img280/230/l6ix.jpg)

(http://img522.imageshack.us/img522/7416/e6fo.jpg)

(http://img463.imageshack.us/img463/1854/q2cu.jpg)

Başlık: Ynt: Bursa'dan Civic Sedan
Gönderen: can - Haziran 09, 2006, 11:09:43 ÖÖ
bildiin katliam bu be
Gönderen: sürüngen - Haziran 09, 2006, 11:39:57 ÖÖ
eskişehir es es tuningin arabasıydı bu sanırım...
başka dicek söz bulamıyorum ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
Gönderen: ePHe - Haziran 09, 2006, 12:13:18 ÖS
sadece rengi guzel... geri - leri saymaya baslasak destan olur burda gerek yok o yuzden...
Gönderen: gokhan035 - Haziran 09, 2006, 12:35:06 ÖS
uğraşmış emeğine saygı duyuyorum ama bi honda ya yakışmıycak tüm değişiklikleri yapmış #-o
Gönderen: djromantikserseri - Haziran 09, 2006, 01:08:42 ÖS
abi harbi büyük emek harcamış tebrikler emeğine  =d>
Gönderen: Maverick - Haziran 09, 2006, 02:11:15 ÖS
bencede çok emek harcanmış ama benim tarzım sadece böyle araçlar,birazcık abartı olmuş ;)
Gönderen: ottoboy - Haziran 09, 2006, 02:22:45 ÖS
evet arkadaşlar bu araç eskişehirde esgüç tunning in showroom arabasıydı. bazı fuarlarda bunu sergiliyodu. demek bursaya satmış.

(http://img50.imageshack.us/img50/9616/ay28218gf.jpg)

(http://img50.imageshack.us/img50/7010/ay28220hw.jpg)
Gönderen: love_boy - Haziran 09, 2006, 03:27:07 ÖS
güzel alet gerçekten... :twisted: :twisted:
Gönderen: sürüngen - Haziran 09, 2006, 07:54:19 ÖS
yanlış adama yanlış formasyon!
Gönderen: Type_R PoWeR - Haziran 09, 2006, 08:33:52 ÖS
Güzel olmayan ne. TÜrkiyede yapılan civicler bundan farklı değilki sadece farklı olan arka kanatla ön farlar.
Gönderen: Emes - Haziran 09, 2006, 08:36:17 ÖS
SAdece renk var !!! Gerisi fos ben bu civic e bakınca resmen boşa nasıl para harcanıp gereksiz şebekmobil şekline getirilir onu görüyorum.

Orda bir tane işe yarar parça gosterin atıyorum spoyler aracı falanca km de falanca kg yere bastırıyor desin yok yok yok

REZİLLİK

Emekten bahsetmeyin eger emek varsa daha ıyısı yapılırdı hiç mi takip etmiyorlar interneti piyasayı
Gönderen: gokhan035 - Haziran 09, 2006, 10:02:03 ÖS
Güzel olmayan ne. TÜrkiyede yapılan civicler bundan farklı değilki sadece farklı olan arka kanatla ön farlar.

herşeyi
Gönderen: Maverick - Haziran 10, 2006, 01:21:11 ÖÖ
SAdece renk var !!! Gerisi fos ben bu civic e bakınca resmen boşa nasıl para harcanıp gereksiz şebekmobil şekline getirilir onu görüyorum.

Orda bir tane işe yarar parça gosterin atıyorum spoyler aracı falanca km de falanca kg yere bastırıyor desin yok yok yok

REZİLLİK

Emekten bahsetmeyin eger emek varsa daha ıyısı yapılırdı hiç mi takip etmiyorlar interneti piyasayı

bir arabanın body kıtı ve boyası kac gunde olur bılıoyormusun emek var sonucta cırkın yada guzel zevkler ve renkler tartısılmaz.ama cok buyuk emek var en azından o araba 1 ay boyada kalmıstırkı en az bu.butun rengı degısıyor aracın kolay ıs degıl o ıstersen eroll nickli abimize bir sor aracı boyanıyor bu sırada ne cektıgını o sana anlatsın kı arac aynı renge boyanıyor
Gönderen: ePHe - Haziran 10, 2006, 01:31:08 ÖÖ
burda herkese kendi fikrini sölemekte özgür herzaman emege saygımız wardır ama sahsi fikrimizi solemektende cekinmeye bi gerek duymuorum... bence arabanın artılarından cok eksileri mevcut bunu solemektende cekinmiorum...
Gönderen: Maverick - Haziran 10, 2006, 01:45:09 ÖÖ
kımse kımsenın arabasını begenmek zorunda degıl tabıkı herkeste fıkrını soylemekte ozgur ama ortada bır emek var kımsede bunu hor görüpte yada aşağılayıpta sırf kendi zevkine hitap etmiyor diye görmezden gelemez ben bunu anlatmaya çalışıyorum.yoksa bende aracı begenmedım cok abartı ama emegede saygı duyuyorum hepsi bu kadar
Gönderen: ePHe - Haziran 10, 2006, 01:48:59 ÖÖ
EMEGE SAYGI  =d>  =d> sonuc olarak dediin gibi ugrasılmıs yapılmıs herkes kendi fikrini soliebilir ama kimsei asaılamadan
Gönderen: Maverick - Haziran 10, 2006, 01:50:45 ÖÖ
tabikide efe bende bunu söylemeye çalışıyorum zaten yoksa arac berbat ama emek var ortada ;)
Gönderen: ALG - Haziran 10, 2006, 02:04:39 ÖÖ
emek var gerçekten ama zevksiz bişe olmuş...
arka kanatta down pressuer nerde? yolu tutmaktan ziyade saçma sapan şeyler olur virajlarda..
marşpiyeller çok çok eski bi stil ama zevk meselesi..
yinede tebrik etmek lazım..uraşılmış, emek sarfedilmiş..
Gönderen: Emes - Haziran 10, 2006, 11:16:52 ÖÖ
Alıntı
bir arabanın body kıtı ve boyası kac gunde olur bılıoyormusun emek var sonucta cırkın yada guzel zevkler ve renkler tartısılmaz.ama cok buyuk emek var en azından o araba 1 ay boyada kalmıstırkı en az bu.butun rengı degısıyor aracın kolay ıs degıl o ıstersen eroll nickli abimize bir sor aracı boyanıyor bu sırada ne cektıgını o sana anlatsın kı arac aynı renge boyanıyor

EMek var emek var tamam var niye boyle bişey ortaya cıkarmak ıcın vakit harcıyorlar atıyorum 1 ayda bu  ortaya cıkıyorsa 5 hafta harcayıp manyak otesi bırseyler yapılabılır.

Benim yakındığım bu rezil şeyle uğraştıkları vakitte belki aynı zamanda daha iyi bir civic ortaya cıkardı.Kafama takılan bu
Gönderen: djromantikserseri - Haziran 10, 2006, 11:27:27 ÖÖ
arkadaşlar söylediklerinizden anlaşılan BU ARACIN SAHİBİ piyasayı takip ederek yada honda tutkusuyla değilde, SIRF Şekilli olsun diye yapmış aracı.
Gönderen: TEAMHONDATURKEY - Haziran 10, 2006, 11:29:17 ÖÖ
Öyle yada böyle konuşuluyor ama...

Bunu gördük...

Demekki emeğin karşılığı alınıyor...

Zevk iyi yada kötü olsada...
Gönderen: djromantikserseri - Haziran 10, 2006, 11:34:04 ÖÖ
tabi emeğe saygımız sonsuz. AMA ARKADAŞLARIN YORUMLARINDAN ANLADIĞIM KADARIYLA. BİLİNÇSİZ MODİFİYE
Gönderen: Maverick - Haziran 11, 2006, 01:54:14 ÖÖ
Öyle yada böyle konuşuluyor ama...

Bunu gördük...

Demekki emeğin karşılığı alınıyor...

Zevk iyi yada kötü olsada...

+1903
Gönderen: cemksk - Haziran 11, 2006, 08:27:58 ÖS
çekemeyenler kötü koonuşmuş sen boşver emeğine sağlık güzel olmuş sonuçta sen binecek sen beğeneceksin... seniin arabayı beğenmeyenlerin nasıl arabaları var acaba kedi ciğer muhabbeti yapmayın lütfen...
Gönderen: ALG - Haziran 11, 2006, 08:35:36 ÖS
iyi yada kötü, sadece fikir beyan etmektir doğru olan..
insanların yaptıklarıyla dalga geçmek doğru bir tarz değil, saygı duymak gerek, tiye alarak dalga geçilerek yapılan yorumlar bu aracın sahibini incitebilir..
burada bir emek var, ltf onuda düşünelim..
Gönderen: Maverick - Haziran 11, 2006, 09:11:56 ÖS

Alıntı

EMek var emek var tamam var....

??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
Gönderen: SLH - Haziran 11, 2006, 09:38:23 ÖS
araba çok güzel, kazasız belasız
Gönderen: Alp - Haziran 11, 2006, 09:41:56 ÖS
bi kere ofsaytları sayayım...

jantalr 18 inch ama sanırım lastikler rahat 45 yanak var..
ikincisi ; tampon telleri gövde rengi ve o kadar emek harcanmış o tamponun çekiciliği hiç mi hiç belli olmuyor...teller koyu renk olsa aracın rengi ile kontrast oluştursa ben burdayım diyecek ön tampon...
araca göre soldaki susturucu ilk günkü tazeliğini koruyor :D neden acaba ;D ;D süs niyetine bağlanmış da ondan...
ayrıca kanat hiç güzel değil bence...biraz batı tarzı gibi duruyor..özenti sanırım...
araca yandan bakıldığında marşpiyeler acayip sırıtıyor...çünkü marşpiyenin devamı ne ön tamponla ne de arka tamponla uyuşmuyor...
ben olsam plakaları hiç takmazdım..
mercekli farlar el yapımı sanırım ama gövdesi siyah olsa daha güzel olurmuş.onun yerine siyah angel daha ii giderdi...
son olarak alçaltma yeterli değil diye düşünüyorum..hala yüksek duruyor araç...

eleştirilerimden de anlayacağınız gibi ben bu aracı beğenmedim...istediği kadar emek olsun...başarısız bir modifikasyon bence...

Gönderen: TEAMHONDATURKEY - Haziran 12, 2006, 09:06:27 ÖÖ
çekemeyenler kötü koonuşmuş sen boşver emeğine sağlık güzel olmuş sonuçta sen binecek sen beğeneceksin... seniin arabayı beğenmeyenlerin nasıl arabaları var acaba kedi ciğer muhabbeti yapmayın lütfen...

Belki yanlış anladım veya sen yanlış anladın ama aracın benimle uzaktan yakından alakası yoktur.
Bilginize...
Gönderen: DzinaJ - Haziran 20, 2006, 05:35:06 ÖÖ
hakkten çok uğraşmış belli,ama ne yazıkki hiç uyumlu olmamaış nekadar ters parça varsa koymuş,insan sağa sola bakar özenir biraz bu neya!
Gönderen: MoRtAl_AnGeL - Haziran 21, 2006, 02:08:58 ÖS
aslında o kdar para harcadığn zaman daha güzel bi alet çıkabilirdi mesela  renk seçimi tam bi ofsayt çok caf caflı duruyo renk gri falan olsaydı belki biraz daha iyi dururdu . karbo fiber kaput gri de fazla dururdu .arka spoyler çok kötü olmuş tamamen görüntü için neyse emek var ama biraz boşa vakit harcanmış
Gönderen: sürüngen - Haziran 21, 2006, 10:15:14 ÖS
ya uzun zamandan sora bu başlığa baktımda EMEĞE SAYGI demenin ne demek olduğunu hala anlayamayan arkadaşların olduğunu görünce çok üzüldüm.Sitede her çıkan araca şurası şöle olsaymış yok burasına bunu taksaymışın diyipte kendini dizayn otoritesi görüp kendi bişey yapamamış hatta aracıda olmadan ona buna .ok atan arkadaşlara sesleniyorum...
ARKADAŞLAR LÜTFEN SİZ BU ARAÇTAN DAHA İYİSİNİ YAPIN BİZLERDE SİZLERİ AYAKTA ALKIŞLAYALIM.
Gönderen: Maverick - Haziran 22, 2006, 12:22:16 ÖÖ
eywallah kanka ellerine sağlık.başka bişi demem
Gönderen: OzguR - Haziran 22, 2006, 07:56:25 ÖÖ
O aracın ilk halleri

(http://img152.imageshack.us/img152/4913/grnt0281lq.jpg)
(http://img217.imageshack.us/img217/7678/grnt0300zv.jpg)
(http://img97.imageshack.us/img97/2390/grnt0262vv.jpg)
(http://img220.imageshack.us/img220/4306/p0017tl.jpg)
(http://img97.imageshack.us/img97/6210/p0074gh.jpg)

O araç show car olarak yapıldı ve hep öyle kalacak gibi  ;D
Gönderen: OzguR - Haziran 22, 2006, 07:59:03 ÖÖ
Farklı bir araç, emeğe saygı  =d>
Gönderen: SERHAT - Haziran 22, 2006, 11:30:02 ÖÖ
Daha güzel olabilirdi hele eksozlar  :olamaz en kötü bunlar olabilirsi
Gönderen: speedy_gonzales - Haziran 22, 2006, 03:30:27 ÖS
Emek emektir, vakit harcanmış, para harcanmış... Güle güle kullanın... =d>
Gönderen: djromantikserseri - Haziran 23, 2006, 02:25:51 ÖS
arkadaşlar bu bir forum sitesi, yorumlar yazılmak durumunda. tartışma ortamı yaratmaya gerek yok ki.
Gönderen: ALG - Haziran 23, 2006, 07:28:41 ÖS
sakinlik ltf..
Gönderen: aSil - Haziran 24, 2006, 12:54:38 ÖS
Benim zevkime hitap etmemiş. Herşey görüntü değildir işlevsellik de en az onun kadar önemlidir. Zevkime ve "tuning" anlayışıma ters düşüyor olsa da emeğinden ötürü tebriği hakeden bir araç. Ama ben olsam giden paraya acırdım :)
Gönderen: Alp - Haziran 24, 2006, 07:05:26 ÖS
bende uzunca bir eleştiri yazısı yazmıştım...sanırım "sürüngen" nickli arkadaş bnm yazımdan rahatsız olmuş...

şöyle bir açıklama yapma gereği duydum ....

söylediklerim kesinlikle kıskançlıkla , çekememezlikle alakalı şeyler değildi...Sadece beğenmediğim yönlerini yazmıştım...yanlış algılanmış sanırım...hala söylediklerimin arkasındayım...o aracı hala beğenmiyorum..sadece giden paraya acıyorum diğer arkadaşlar gibi birde emeğine saygı duyuyorum o kadar...
Gönderen: ALG - Haziran 24, 2006, 08:32:48 ÖS
arkadaşlar herkes beğenip beğenmemekte özgürdür ve burada fikirlerini beyan edebilir, birçoğumuzun hem fikir olduğu nokta ise nihayetinde yapılan işe saygı duyup yorumlarımızın dozunu ona göre ayarlamaktır..lutfen başlığın kilitlenmesini sebep olacak bir tartışma ortamı yaratmayalım.
Gönderen: djromantikserseri - Haziran 25, 2006, 10:52:52 ÖÖ
arkadaşlar herkes beğenip beğenmemekte özgürdür ve burada fikirlerini beyan edebilir, birçoğumuzun hem fikir olduğu nokta ise nihayetinde yapılan işe saygı duyup yorumlarımızın dozunu ona göre ayarlamaktır..lutfen başlığın kilitlenmesini sebep olacak bir tartışma ortamı yaratmayalım.

=d> =d> =d> =d> =d>
Gönderen: MegabasS - Haziran 25, 2006, 12:10:35 ÖS
emege saygı ellerine saglık ama benm hosuma gitmedi +arac çok havada biraz düşürmek gerek
Gönderen: DzinaJ - Haziran 26, 2006, 09:48:55 ÖÖ
ya uzun zamandan sora bu başlığa baktımda EMEĞE SAYGI demenin ne demek olduğunu hala anlayamayan arkadaşların olduğunu görünce çok üzüldüm.Sitede her çıkan araca şurası şöle olsaymış yok burasına bunu taksaymışın diyipte kendini dizayn otoritesi görüp kendi bişey yapamamış hatta aracıda olmadan ona buna .ok atan arkadaşlara sesleniyorum...
ARKADAŞLAR LÜTFEN SİZ BU ARAÇTAN DAHA İYİSİNİ YAPIN BİZLERDE SİZLERİ AYAKTA ALKIŞLAYALIM.

emeğe sayıgdan bahsediorsun ama senin sadece araç sahibi olanlaramı saygın var dormumu anladım?burası forum ortamı kardeş,argo bir kelime kullanılmadıkça isteyen istediği yorumu yapar buna arabası olmayanlar yapamaz diyede bir kaide yoktur!!!,yok efendim arabası olsunda yapsınlarda görelim demek ne yeridir nede anlam taşır,para olsun gösteririz ozmaan sana nasıl güzel araç yapılıyor,benim ne hondam var nede aracım  ama bu siteye bulunma amacım honda sevgisi ve ortamındandır.ayrıca bir daha büyük harflerle yazmazsan iyi olur,iyi forumlar.....
Gönderen: VTEC - Haziran 26, 2006, 05:23:52 ÖS
Arkadaşlar bu uyarıyı yapmayı hiç sevmiyorum ama lütfen gerginlik yaratmayalım
Gönderen: Alp - Haziran 26, 2006, 06:01:47 ÖS
emeğe sayıgdan bahsediorsun ama senin sadece araç sahibi olanlaramı saygın var dormumu anladım?burası forum ortamı kardeş,argo bir kelime kullanılmadıkça isteyen istediği yorumu yapar buna arabası olmayanlar yapamaz diyede bir kaide yoktur!!!,yok efendim arabası olsunda yapsınlarda görelim demek ne yeridir nede anlam taşır,para olsun gösteririz ozmaan sana nasıl güzel araç yapılıyor,benim ne hondam var nede aracım  ama bu siteye bulunma amacım honda sevgisi ve ortamındandır.ayrıca bir daha büyük harflerle yazmazsan iyi olur,iyi forumlar.....

=d> =d> =d>
Gönderen: djromantikserseri - Haziran 27, 2006, 01:08:04 ÖS
[/quote]

=d> =d> =d> =d> =d> =d>
Gönderen: MoRtAl_AnGeL - Haziran 28, 2006, 07:41:21 ÖÖ
 =d>
Gönderen: GU - Haziran 28, 2006, 09:09:47 ÖÖ
bende pek beğenmedim daha orjinal olabilirdi orjinal derken orjinal fikirler ve yaratıcılık olabilirdi....
Gönderen: ALG - Haziran 28, 2006, 07:35:35 ÖS
arkadaşlar sakin..gerilim yapmayalım ltf..
Gönderen: 34 EG 189 - Aralık 30, 2007, 09:10:19 ÖS
ARKADAŞLAR BENCE ARABA İÇİN ORTADA HARCANAN EMEK VAR O YÜZDEN EMEGİNİZE SAGLIK BENİM EN ÇOK İLGİMİ ÇEKEN OTOMATİK VİTES BAŞLIGI ÇOK HOŞUMA GİTTİ OTOMATİK VİTES HONDA BENDE DE VAR ACABA NEREDEN NASIL TEMİN EDEBİLİRİM
Gönderen: ferdioz - Aralık 30, 2007, 09:38:23 ÖS
çok fazla emek harcanmış güzel ama biraz abartı var bence...daha sade olsa daha güzel olurdu...