TeamHondaTurkey.Com

HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: ed35 - Aralık 18, 2010, 05:35:40 ÖS

Başlık: --- Siteye öneri hk. ---
Gönderen: ed35 - Aralık 18, 2010, 05:35:40 ÖS
Sevgili dostlar siteye öneri sunabileceğimiz bir bölüm aradım ancak bulamadım bence forum hakkında diye bir bölüm olsa orda site hakkında öneriler-şikayetler dinlense çok güzel olur diye düşünüyorum...
Birde asıl söylemek istediğim öneriye geleyim ; forumda yan tarafta profil resimlerimiz ve mesaj sayımız gibi bilgilerin yer aldığı kısıma ; araç biligilerimizi girebileceğimiz araç bilgileri kısmı eklense hoş olur ve kimin hangi modele sahip olduğu hakkında kafamızda bilgi oluşur  >=ok
Yazdıklarımın yeri burasımı tam emin değilim ancak yönetim uygun yerlere taşıyabilir,eğer rahatsızlık veridysem affola  O:)
Başlık: Ynt: --- Siteye öneri hk. ---
Gönderen: ProCyoN - Aralık 18, 2010, 05:58:12 ÖS
İstekler Öneriler ve Sorularınız : http://www.teamhondaturkey.com/forum/istekler_oneriler_ve_sorulariniz-b18.0

ve istediğin konu hakkında yani ona benzer bende konu açmıştım onun konusuda bu linkte

http://www.teamhondaturkey.com/forum/istekler_oneriler_ve_sorulariniz/oneri_forumdaki_profil-t44338.0.html

Gönderen: bozdemir - Aralık 18, 2010, 06:01:14 ÖS
 Merhaba istediğiniz bilgiyi;  Profil > Kimlik Bilgisi > Kişisel Mesaj kısmına aracınızla ilgili şeyler yazabilirsiniz..

Eğer diğer türlü olsun, profil kısmında aracımızın markası modeli olsun seçenekleri dolduralım sonra sol tarafdaki profil fotosunun altından kendiliğinden görünsün demek istediyseniz o iş için forum alt yapısı uymaz diye biliyorum. Sonuçta klasik SMF 1.1.8  kullanılıyor :)  
Gönderen: ed35 - Aralık 18, 2010, 06:05:24 ÖS
O kadar aradıydım gözümden kaçmış ya kusura bakılmasın lütfen   O:)

Hocam evet dediğim gibi zaten altta yazabiliyoruz ancak ben profil resminin orda demiştim :)
Gönderen: hakangunister - Aralık 23, 2010, 08:07:55 ÖÖ
Bence mesaj sayısının altında herkezin yaşı yazsın. kime nasıl hitap edeceğiz karışıyor.
Gönderen: LION - Aralık 23, 2010, 08:14:52 ÖÖ
+1  >=ok
Gönderen: ed35 - Aralık 23, 2010, 09:52:44 ÖÖ
Mantikli. Ancak yas oluncada insallah laubalilik olmaz genc arkadaslara karsi,cunku ogrenci olanlar bile hor gorulurken..