TeamHondaTurkey.Com

HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: VTEC - Haziran 08, 2006, 08:35:06 ÖÖ

Başlık: THT Haber Manşet Sayfası (Aramızda ünlü insanlar varmışta haberimiz yokmuş...)
Gönderen: VTEC - Haziran 08, 2006, 08:35:06 ÖÖ
Evet arkadaşlar aramızda ünlü insanlar varmışda bizim haberimiz yokmuş ama THT Haber in Objektiflerine yakalandılar...

Karşınızda Dudum Show

arkadaşlar burdan indirebilirsiniz klibi

http://rapidshare.de/files/5246433/FatihErkoc_-_Gitme-DeLi_KaN.rar.html

Yeni Haberlerle (Yeni kurbanlarla) Karşınızda olacağız bizi izlemeye devam edin  ;D
Başlık: Ynt: THT Haber Manşet Sayfası (Aramızda ünlü insanlar varmışta haberimiz yokmuş...)
Gönderen: ottoboy - Haziran 08, 2006, 10:09:55 ÖÖ
ben bunu indiremedim yaw. hadi free ye bastıktan sonra 24-23-22-21 diye geri sayar yaa hiç ööle saymıyo indirmeye biyerde bulamadım
Başlık: Ynt: THT Haber Manşet Sayfası (Aramızda ünlü insanlar varmışta haberimiz yokmuş...)
Gönderen: SS - Haziran 08, 2006, 11:03:01 ÖÖ
bi imza alabilirmiymm  :oops: :oops:
Gönderen: VTEC - Haziran 08, 2006, 11:04:29 ÖÖ
bi imza alabilirmiymm  :oops: :oops:

:lol: bende bende
Gönderen: ottoboy - Haziran 08, 2006, 11:09:22 ÖÖ
ben indiremiyorum. free olarak indirilmiyo heralde
Gönderen: VTEC - Haziran 08, 2006, 11:10:47 ÖÖ
ben indiremiyorum. free olarak indirilmiyo heralde

Rapid limitini doldurmuş olmayasın ???
Gönderen: ottoboy - Haziran 08, 2006, 11:12:49 ÖÖ
dediğin olabilir bak onu hiç düşünmedim. ama bugün başka bişide indirmedimki.
Gönderen: DaRkBluE-Since1982 - Haziran 08, 2006, 11:29:44 ÖÖ
Eveet dudum dan bu konuyla ilgili olarak yorumlarını bekliyoruz :D olayı birinci elden öğrenelim :P hehe wala ben indirdim arkadaşlar şıkır şıkır işlio rapid bida deneyin isterseniz ?!?!?
Gönderen: VTEC - Haziran 08, 2006, 11:45:24 ÖÖ
Eveet dudum dan bu konuyla ilgili olarak yorumlarını bekliyoruz :D olayı birinci elden öğrenelim :P hehe wala ben indirdim arkadaşlar şıkır şıkır işlio rapid bida deneyin isterseniz ?!?!?

Ünlü olduya artık THT yede gelmez baksana yok piyasada :)
Gönderen: DaRkBluE-Since1982 - Haziran 08, 2006, 11:58:40 ÖÖ
Nope adminim önemli olan aşkımız ;) giden gider kalan sahalar bizimdir :D
Gönderen: DuDuM - Haziran 08, 2006, 12:06:05 ÖS
yakalanmışım ya  8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ oysaki o kadar gizlenmiştim :lol:
Gönderen: DuDuM - Haziran 08, 2006, 12:13:00 ÖS
arkadaşlar sorularınızı alabilirim  :lol:
Gönderen: VTEC - Haziran 08, 2006, 12:14:35 ÖS
yakalanmışım ya  8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ oysaki o kadar gizlenmiştim :lol:

Eee ozmn size geçmiş olsun diyelim bizden kaçarmı hiç :D

Bu arada baya güzell olmuş tbrkler :D
Gönderen: SS - Haziran 08, 2006, 12:15:08 ÖS
imzaaaaaaaaaaa imzaaaaaaaaaaa  :oops:
Gönderen: DaRkBluE-Since1982 - Haziran 08, 2006, 12:16:01 ÖS
Eveet işte beklenen kişi sayın DUDUM burda bizlerle arkadaşlar...

Sayın DUDUM size bi iki sorumuz olacak...Fatih erkoçun klibinde rol aldığınız doğrumu efem? bütün tht dünyası ve mensupları merakla bu sorunun cevabını bekliyor ?
Gönderen: DaRkBluE-Since1982 - Haziran 08, 2006, 12:17:36 ÖS
Arkadaşlar arkadaşlar, lütfen sakin olalım taşkınlık yapmayalım lütfen sayın DUDUM rahatsız oluyor lütfen biraz sabırlı olalım herkeze cevap verecek ve yakında bi imza günü düzenleyecek... :P
Gönderen: DuDuM - Haziran 08, 2006, 12:20:52 ÖS
Eveet işte beklenen kişi sayın DUDUM burda bizlerle arkadaşlar...

Sayın DUDUM size bi iki sorumuz olacak...Fatih erkoçun klibinde rol aldığınız doğrumu efem? bütün tht dünyası ve mensupları merakla bu sorunun cevabını bekliyor ?

doğrudur sayın yiğit güralp tarafından yönetilmiştir. gelen tekliflere açığım  :lol: kaliteli yapımlarda her zaman beni görebilirisiniz :dissiz :dissiz :dissiz :dissiz
Gönderen: VTEC - Haziran 08, 2006, 12:22:54 ÖS
Ben klıbı ılk seyrettıgımde bu Japonyadamı çekilmiş yahu demiştim :)  :kus

Japon kızlar Rulez  8)
Gönderen: DaRkBluE-Since1982 - Haziran 08, 2006, 12:23:57 ÖS
çeşitli sanat camiyalarından gayet başarılı olduğunuz dile getiriliyor ve gördünü kadarıyla geniş bi hayran kitlesine sahibsinz. Peki kendinize ait bir web sitesi veya fun club oluşturmaya niyetiniz var mı ?
Gönderen: DuDuM - Haziran 08, 2006, 12:34:57 ÖS
çeşitli sanat camiyalarından gayet başarılı olduğunuz dile getiriliyor ve gördünü kadarıyla geniş bi hayran kitlesine sahibsinz. Peki kendinize ait bir web sitesi veya fun club oluşturmaya niyetiniz var mı ?

aslında düşünüyorum ama kurucak kişi bulamadık   ;D
Gönderen: DaRkBluE-Since1982 - Haziran 08, 2006, 12:38:22 ÖS
"Sanat için herşeyi yaparım" Sözlerine katılıyormusunuz ? yoksa kendinize ait kurallarınız aradığınız şartlar var mı yer aldığınız yapımlarda ?
Gönderen: DuDuM - Haziran 08, 2006, 12:45:19 ÖS
tabi ki kurallarım var mesela ordaki balıklı sahne gerçek değil! orda saçımın uzun olmasının faydalarını yaşadım 
Gönderen: ottoboy - Haziran 08, 2006, 12:47:25 ÖS
bi sonraki albunuzu nezaman yapacaksınız. merakla bekliyoruz
Gönderen: DuDuM - Haziran 08, 2006, 12:54:22 ÖS
sırada projemiz yok ama cordy isimli bi araçla ufak bi çekim olucak
Gönderen: DaRkBluE-Since1982 - Haziran 08, 2006, 12:55:27 ÖS
Bu çekimleriniz ne zaman ve nerde yapılacak bi bilgi verebilirmisiniz meraklı hayranlarınız için ?
Gönderen: DuDuM - Haziran 08, 2006, 01:01:26 ÖS
bursa da olabilir zaten temmuz ayında carstyle dergisinde de yer almaktayım bilginize  ;D pembe panter 106 gtı ile birlikte
Gönderen: DaRkBluE-Since1982 - Haziran 08, 2006, 01:06:13 ÖS
anlaşılan son derece yoğun bir tempo içerisindesiniz. piki bu tempoda kendinize vakit ayırabiliyor ve güzelliğiniz için neler yapıyorsunuz ? ( bu arada bende potansyel var magazin habercisimi olsam ne ? :D )
Gönderen: DaRkBluE-Since1982 - Haziran 08, 2006, 01:10:54 ÖS
ksıa bi yemek arasından sonra bu güzel sohbetimize devam ederiz sakın ayrılmayın habersiz kalmayın ;)
Gönderen: DuDuM - Haziran 08, 2006, 01:17:22 ÖS
güzelliğimi spora borçluyum aletli jimnastik ve yüzme  8-[
Gönderen: DaRkBluE-Since1982 - Haziran 08, 2006, 02:00:31 ÖS
Sanatla tanışıklınız ne zaman oldu ? ilk çalıştınız projeyi bize kısaca anlatırmısınız ?
Gönderen: DuDuM - Haziran 08, 2006, 02:57:24 ÖS
Sanatla tanışıklınız ne zaman oldu ? ilk çalıştınız projeyi bize kısaca anlatırmısınız ?

amma abarttın he  ;D ;D
Gönderen: DaRkBluE-Since1982 - Haziran 08, 2006, 02:58:51 ÖS
hahaha haklsın walla :D
Gönderen: VTEC - Haziran 08, 2006, 03:01:45 ÖS
Evet Avatarda baya abartı zaten :)
Gönderen: DaRkBluE-Since1982 - Haziran 08, 2006, 03:05:38 ÖS
Şimdi geldik en son en can alıcı soruyo...Şimdi bacım anladım kadarıyla sen giden karakteri canlandırıyon peki bu karakter gidio eywallah ama niye kendini dağa bayıra ıssız ipsiz sapsız yerlere vuruyo gitseye şehir içinde bi yakının yanına :D klip yönetmeni nasıl anlatı size bu gidişatı ?
Gönderen: VTEC - Haziran 08, 2006, 03:07:21 ÖS
Doru ıssız yerlerde gıdıyor allah muhafaza kamyoncular dururlar hatta elını camdan bıle uzatılrlar yanı  :dissiz
Gönderen: DaRkBluE-Since1982 - Haziran 08, 2006, 03:11:07 ÖS
keşke sadece elilni camdan uzatsa administrator um allah korusun düşünmek bile istemiyorum olacaklar hakkında  :dissiz
Gönderen: DaRkBluE-Since1982 - Haziran 08, 2006, 03:23:15 ÖS
Neyse bu kadar geyik yeter gerçeğe dönelim...Aramızda bu tür çalışmalarda bulunan arkadaşlarında bulunması gerçekten çok hoş umarım başarıların devamı ardı arkası kesilmez  =d>  =d>
Gönderen: DuDuM - Haziran 08, 2006, 03:47:58 ÖS
yav valla sormayın dün akşam anlattım mevzuyu denize yıkıldı kamyoncunun biri tarafından kaçırılıyordum  ;D ;D :lol: :lol: :lol: denizin anlattığı şekil adam kolunu uzattı camdan beni alıcak güya neyse senaryo zaten çiftlik evinde ve biz çiftlikteyiz orda bana dedi ki aldattım işte seni hadi bas git bende kalktım dittim  :lol: :lol:
Gönderen: DaRkBluE-Since1982 - Haziran 08, 2006, 04:54:14 ÖS
ii yapmışın acimican ölesine hatta bi sahnete itekliodun elemanı bence orda tencere tava Allah ne verdiyse girecektin  :lol: sonra nabion gızım dicek olsalardı pardon rolüme kaptırmışım kendimi dayanamadım felan der kıvırırdım  :d
Gönderen: Mrija - Haziran 08, 2006, 10:19:50 ÖS
vay vayy vayyyy :) izleyelim bakalım nasılmış.
Gönderen: DuDuM - Haziran 08, 2006, 10:32:12 ÖS
alemsin canım ya tava he  :lol: :lol: :lol: :lol: rol icabı yermiydiler
Gönderen: Mrija - Haziran 08, 2006, 11:05:21 ÖS
ee buldun böle çocuğu nereye bırakıp gidiyosun.Sonra nereye gidecen dağ başı ora :)
Gönderen: DaRkBluE-Since1982 - Haziran 08, 2006, 11:17:04 ÖS
alemsin canım ya tava he  :lol: :lol: :lol: :lol: rol icabı yermiydiler

Hehe bilmem yerlermiydi ki denemek gerekir :D
Gönderen: ePHe - Haziran 08, 2006, 11:39:13 ÖS
simdi indirip bakabildim guzel sarkı guzel oyunculuk ;D isallah ilerde baska projelerde goruruz... basarılarının devamını diliorum =d>  =d>
Gönderen: Onu-R - Haziran 08, 2006, 11:46:30 ÖS
Evet Avatarda baya abartı zaten :)

avatar efsane.. bana bi coker ver, bi sakal atarım ;D

indiriyorum  :roll:
Gönderen: DaRkBluE-Since1982 - Haziran 08, 2006, 11:50:10 ÖS
burdan halimeye bi mesajım var veriğn mi ? mesajımı veriğn mi halimeye ? :D
Gönderen: ePHe - Haziran 08, 2006, 11:55:30 ÖS
iki bira caktım kendime geldim sora indim assaaa baktım halime yerde yatıo iki seksen .... cok ii ya  ;D
Gönderen: Onu-R - Haziran 08, 2006, 11:57:32 ÖS
bunlar kul, kul.. ufleyince gider
Gönderen: ePHe - Haziran 08, 2006, 11:58:20 ÖS
bunlar kul, kul.. ufleyince gider
zauhzuahuaha
Gönderen: DuDuM - Haziran 09, 2006, 01:17:34 ÖS
ee buldun böle çocuğu nereye bırakıp gidiyosun.Sonra nereye gidecen dağ başı ora :)

bırakırım valla gözünün yaşına bakmam ondan sonra fino gibi gelir dediklerimi yapar ancak öyle  :lol: :lol: :lol:
Gönderen: DuDuM - Haziran 09, 2006, 01:22:25 ÖS
burdan halimeye bi mesajım var veriğn mi ? mesajımı veriğn mi halimeye ? :D

yolla msjını bakem  ;D
Gönderen: DaRkBluE-Since1982 - Haziran 09, 2006, 01:45:38 ÖS
Halime seni çok özledik...Nerdesin ? daha ilk gecemizi yaşayamadık. Kapıyı enine deilde boyuna geçseydik bunlar olmayacaktı..Akacak kan damarda durmazmış...Cabuk gel.. :D
Gönderen: ottoboy - Haziran 09, 2006, 01:57:43 ÖS
haaaa haaaa ahaaaa haaaaaaa eski bölümler mükemmeldi yaa şahanda. oooo beni seç.. beni seç.. neee alaaaaaakaaaası hvaarrrrrr nee alakası vaarrrrr.
Gönderen: DaRkBluE-Since1982 - Haziran 09, 2006, 02:00:21 ÖS
Evet abi kesinlikle Tv8 deki bölümleri daha güzeldi profosyonel aletlerle yapılan çalışmalar bence pek o kadar iyi deildi..