TeamHondaTurkey.Com
MULTIMEDIA => Fotoğraflar => Konuyu başlatan: YuCi 1023 - Aralık 15, 2010, 11:57:12 ÖÖ
-
(http://i56.tinypic.com/dwru5h.jpg)
-
Çok tatlı olmuş
Allah kaza bela vermesin
-
Amin çok teşekkür ederim... biraz eski resimler yeni resimler bilgisayar çökünce gitti ekleyemedim en kısa surede yenilerini cekip onlarıda eklicem...
-
kazasız belasız
-
maşaLLah kazasız beLasın 10 numara görünüyor daha detayLı fotoLarı bekLiyoruz ...
-
hocam bu pLakadaki - işaretini nasıL yapıyorsunuz ? sonradanmı yoksa pLakamı böyLe geLiyor ?
bndede kare pLaklaLar varda ...
-
Mevlam kaza bela vermesin kardeşim.
-
hocam bu pLakadaki - işaretini nasıL yapıyorsunuz ? sonradanmı yoksa pLakamı böyLe geLiyor ?
APP plaka die geciyor bunlar 40-50 tl ye yaptilirsin
ben - yi öle istedim orjinal gibi mühürsüz oldugu belli olmasın die öle yaptırdım
-
sade ve çok şık
-
APP plaka die geciyor bunlar 40-50 tl ye yaptilirsin
ben - yi öle istedim orjinal gibi mühürsüz oldugu belli olmasın die öle yaptırdım
app pLakayı biliyordum fakat - nin app iLe yapıLdıqını biLmiyordum tşk Lerççç
-
Rica ederim...birebir orjinal kare plakanın aynısı olsun demiştim acıkcası böle oluomus 2 harf oldugu için
-
çok güzel araç maşallah Allah kaza bela vermesin, farlar çok güzel olmuş
-
Amin çok teşekkür ederim...
-
araba çok güzel tamam da o yeşilliği nerde buldun KUPKURAK ANKARADA???
:D
-
dedemlerin evinin garajının girişi :)
-
VALLA HELAL olsun dedene hem yeşilvadi'yi yapmış hem de Hondaoğullarına bırakmış...
:D
-
Kardeş güzel olmuş maşallah.Kazasız belasız inşallah...
-
amin kardeşim cok tesekkür ederim bende beyaz hastasıyım valla mat beyaza kaplamayı dusunuyorum :D
-
amin kardeşim cok tesekkür ederim bende beyaz hastasıyım valla mat beyaza kaplamayı dusunuyorum :D
Yoo öyle birşeye gerek yok takas yapalım senle ? :) işin şakası o kardeş.Ama cidden gerek yok.Öyle birşey yapacaksan sat,beyaz al.Parçalarıda ayrı satarsın :)
-
valla kardeşim beyazı cok istiyordum yoktu siyah aldım bi önceki arabamda siyahtı siyahın tek sevdigim tarafı kirleniyor yıkadıktan sonra tekrar aşık oluyorm arabama :D
-
valla kardeşim beyazı cok istiyordum yoktu siyah aldım bi önceki arabamda siyahtı siyahın tek sevdigim tarafı kirleniyor yıkadıktan sonra tekrar aşık oluyorm arabama :D
İnsanları özleyince gördükten sonra insan daha mutlu olur o misal yani :)
-
mükemmel bi manzara resmini bu görüntüye deişmem :) :) :)
-
Aynen öle :D
-
mükemmel bi manzara resmini bu görüntüye deişmem :) :) :)
Çok teşekkürler kardeşim... begenmenize sevindim... :)
-
güzel olmuş, maşallah
-
Aynen öle :D
Valla süper bir yöntem uyguluyorsun o şekilde 20 yıl geçse bıkmazsın arabandan.Tavsiye et bunu :)
-
maşallah güzel araç dostum jantlar ve yaylar ne marka
-
Çok Teşekkürler, advan rs jantlar 17" eibach 5m yay var jantları satmayı dusunuyorum ilan vericem istersen konusabiliriz...
-
kazasız belasız
cok saol kardeşim teşekkürler Amin...
-
Allah kaza bela vermesin çok tatlı harbiden!!
-
amin kardeşim saolasın cümlemize...
-
Çok Teşekkürler, advan rs jantlar 17" eibach 5m yay var jantları satmayı dusunuyorum ilan vericem istersen konusabiliriz...
benim araca gitmez sanırım araç bej renk ama başka bi arkadaşımda beyaz var onun için görüşebiliriz fiyat için bana pm at bende onunla görüşürüm sportline 5 ile araba çok iyi basmış bende sportline kullanıyorum sanki bu kadar basmıyor başka bişeymi yaptınız basması için
-
araba tabladan 1.5 parmak basık oyuzdende arkası biraz kalkıp oldu :) tmm pm attım
-
Önden çekilen bi resimden aracın ne kadar basıldığını bi tek benmi anlayamıyorum :)
-
Önden çekilen bi resimden aracın ne kadar basıldığını bi tek benmi anlayamıyorum :)
(http://i44.tinypic.com/2efud1x.jpg)
-
teşekkürler @YuCi 1023
-
mugen rr body kit aldım yeni resimlerle cok yakında donecegim :D:D