TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Organizasyonlar, Buluşmalar, Yarışmalar ve Yayınlar => Geçmiş Buluşmalarımız => Konuyu başlatan: firstcevher - Aralık 09, 2010, 09:24:11 ÖÖ
-
...ARKADAŞLAR Öncelikle UzUn bi aradan sonra TEKRARDAN Merhaba...
16 OCAK 2011 Pazar Günü Saat : 11:30 da EFE Plaza önünde buluşuyoruz... Biliyorsunuz muhabbete düşkünüz ;)
Mekan bi ara gidip çay içtiğimiz atisanda muhabbet ettiğimiz mekandır. Güzel bi sucuk ekmek yapmayı düşünüyoruz... Biliyorsunuzki hem fazla kişi olduğumuzdan hemde çok gürültücü arkadaşlarımız olduğundan mekan konusunda zorlanıyoruz. ;)
Sucuk ekmekten sonra bowling yapabiliriz diye planlıyoruz, hele bi buluşalım orada kararlaştırırız ;)
Fiyat olarak çok bişey tutacağını zannetmiyorum kişi başı taş çatlasa 15 TL ye mal olacaktır...
Haydi LİSTEYİ GÖRELİM :
1-yavuz
2-abdullah
3-kadir + 1kişi
4-t.portakal
5-emrah53
6-nadir
7-orçun
8-mehmetbal
9-Yunus
10-alptekin
11-süleyman
12-
güncelleri bekliyoruz...
-
Yaz hocam benide
-
1-yavuz
2-abdullah
3-kadir + 1kişi
4-t.portakal
5-emrah53
6-nadir
7-orçun
8-mehmetbal
9-Yunus
10-alptekin
11-süleyman
12-livindead
13-
güncel,,,
-
1-yavuz
2-abdullah
3-kadir + 1kişi
4-t.portakal
5-emrah53
6-nadir
7-orçun
8-mehmetbal
9-Yunus
10-alptekin
11-süleyman
12-livindead
13-Ercüment
-
1-yavuz
2-abdullah
3-kadir + 1kişi
4-t.portakal
5-emrah53
6-nadir
7-orçun
8-mehmetbal
9-Yunus
10-alptekin
11-süleyman
12-livindead
13-Ercüment
14-Burak
-
vay hem de uğurlu rakam 13 :D ankarada olursam kesin gelirim
13- Murat ERBİL
-
15 oldu sanırm ;)
15- Murat Erbil
-
devam devam
orcun +2 olabilir
listeye umuru da yazalım arkadaslar ben alıntı
Yapamıyorum
-
1-yavuz
2-abdullah
3-kadir + 1kişi
4-t.portakal
5-emrah53
6-nadir
7-orçun
8-mehmetbal
9-Yunus
10-alptekin
11-süleyman
12-livindead
13-Ercüment
14-Burak
15-Murat Erbil
16-nucro
17-umur
yakışan bi buluşma olacağı kesin ;)
alıntı yapmayın yaw, kopyala yapıştır yaparak yazın ;)
-
1-yavuz
2-abdullah
3-kadir + 1kişi
4-t.portakal
5-emrah53
6-nadir
7-orçun
8-mehmetbal
9-Yunus
10-alptekin
11-süleyman
12-livindead
13-Ercüment
14-Burak
15-Murat Erbil
16-nucro
17-umur
18-vw.bora(Şadan)
-
evet, bensiz bi buluşma daha:( sizlere iyi eyleneler arkadaşlar....
trabzondan selamlar...
-
1-yavuz
2-abdullah
3-kadir + 1kişi
4-t.portakal
5-emrah53
6-nadir
7-orçun
8-mehmetbal
9-Yunus
10-alptekin
11-süleyman
12-livindead
13-Ercüment
14-Burak
15-Murat Erbil
16-nucro
17-umur
18-vw.bora(Şadan)
19-et302gti
20-#KemaL
oo yavuz abi özlettin kendini. (: İnşallah liste eksilmez daha da artar..
-
Ankarada bir buluşma kaçırmayı istemezdim ama iş dolayısı ile gelemiyorum.Olurda C.tesi gününe kayarsa sizlerle ilk buluşmamı gerçekleştiririm :)
-
1-yavuz
2-abdullah
3-kadir + 1kişi
4-t.portakal
5-emrah53
6-nadir
7-orçun
8-mehmetbal
9-Yunus
10-alptekin
11-süleyman
12-livindead
13-Ercüment
14-Burak
15-Murat Erbil
16-nucro
17-umur
18-vw.bora(Şadan)
19-et302gti
20-#KemaL
21-eRT
-
1-yavuz
2-abdullah
3-kadir + 1kişi
4-t.portakal
5-emrah53
6-nadir
7-orçun
8-mehmetbal
9-Yunus
10-alptekin
11-süleyman
12-livindead
13-Ercüment
14-Burak
15-Murat Erbil
16-nucro
17-umur
18-vw.bora(Şadan)
19-et302gti
20-#KemaL
21-eRT
22-.ilhan
-
ya saatler neden bu kadar erken benim işim 1 bucukta bitiyo pazar günleri birini malesef mecburiyetten kacırdım bunuda kacıracam sanırım <783^2
-
@RoCkWaRyUmM!!! : kardeşim tel numaram 0506 554 44 57, sen bir buçukta çıkınca ara, katılırsın yanımıza ;) zaten bizim buluşmamız 12:00 yi bulur, bi ayarlama yaptık falan derken zaman geçiyor... sonuçta bizim hiç bi buluşmamız akşam 6-7 den önce bitmedi ;) böylece kaçırmış olmazsın ;)
@KEMAL : kemalim gelene kapımız açık biliosun ;) gelene git, gidene kal demeyiz ;)
@mtuncbilek : malesef cumartesi yapamıyoruz buluşmayı, çünkü üyelerimizin yüksek yüzdesi cumartesi de çalışıyor, tek tatil günleri pazar olduğundan ancak pazar günü buluşabiliyoruz :s
-
1-yavuz
2-abdullah
3-kadir + 1kişi
4-t.portakal
5-emrah53
6-nadir
7-orçun
8-mehmetbal
9-Yunus
10-alptekin
11-süleyman
12-livindead
13-Ercüment
14-Burak
15-Murat Erbil
16-nucro
17-umur
18-vw.bora(Şadan)
19-et302gti
20-#KemaL
21-eRT
22-.ilhan
güncell,,,
-
tamam kaydettim :) o zaman gecte olsa +1 deriz yani :D
1-yavuz
2-abdullah
3-kadir + 1kişi
4-t.portakal
5-emrah53
6-nadir
7-orçun
8-mehmetbal
9-Yunus
10-alptekin
11-süleyman
12-livindead
13-Ercüment
14-Burak
15-Murat Erbil
16-nucro
17-umur
18-vw.bora(Şadan)
19-et302gti
20-#KemaL
21-eRT
22-.ilhan
23-RoCkWaRyUmM!!!
-
guzel bır buluşma olucana eminim arkadaşlar lutfen mumkunse listede eksilme olmasın umarım 16 ocaga kadar bu liste 2katına cıkmış olur....
-
1-yavuz
2-abdullah
3-kadir + 1kişi
4-t.portakal
5-emrah53
6-nadir
7-orçun
8-mehmetbal
9-Yunus
10-alptekin
11-süleyman
12-livindead
13-Ercüment
14-Burak
15-Murat Erbil
16-nucro
17-umur
18-vw.bora(Şadan)
19-et302gti
20-#KemaL
21-eRT
22-.ilhan
23-RoCkWaRyUmM!!!
GÜNCELLLL
-
1-yavuz
2-abdullah
3-kadir + 1kişi
4-t.portakal
5-emrah53
6-nadir
7-orçun
8-mehmetbal
9-Yunus
10-alptekin
11-süleyman
12-livindead
13-Ercüment
14-Burak
15-Murat Erbil
16-nucro
17-umur
18-vw.bora(Şadan)
19-et302gti
20-#KemaL
21-eRT
22-.ilhan
23-RoCkWaRyUmM!!!
24- Mawerik
GÜNCEL ...
-
güncell..
-
@firstcevher eyvallah hocam nasip başka bir buluşmaya inşallah iyi eğlenceler hepinize :)
-
@mtuncbilek : teşekkür ederiz, daha nice buluşmalarda görüşmek dileğiyle ;) eğer akşam işiniz biterse katılabilirsiniz ;) muhtemelen akşamda beraber oluruz ;)
-
G Ü N C E L L L L......
-
HADİ BAKALIM süper bi buluşma olcak inş. eskileri yad edelim ;)
-
@firstcevher eyvallah hocam 22.30'da kapatıyorum dükkanı pm ile size ulaşabileceğim bir telefon numarası bırakırsanız büyük bir memnuniyet ile katılırım aranıza.
-
Cok gelmek isterim ama 15 Ocakta yurtdisina gidicem olurda tarih daha erkene gelirse yada degisirse aranizda olmaktan mutluluk duyarim herkese selamlar.....
-
1-yavuz
2-abdullah
3-kadir + 1kişi
4-t.portakal
5-emrah53
6-nadir
7-orçun
8-mehmetbal
9-Yunus
10-alptekin
11-süleyman
12-livindead
13-Ercüment
14-Burak
15-Murat Erbil
16-nucro
17-umur
18-vw.bora(Şadan)
19-et302gti
20-#KemaL
21-eRT
22-.ilhan
23-RoCkWaRyUmM!!!
24- Mawerik
25-Sasinti
Bi sıkıntı olmassa ordayım
-
benim adımı yazmıssınız ztn beyaz vtec2 de gelir.meriç arkadaşım
-
bı aksılık cıkmazsa bende gelırım bayadır bulusmaya katılmıyodum ıyı olur
-
bekliyoruz arkadaşlar ;) listeye ekleyin isimlerinizi ;) güzel bi buluşma yapalım ;)
-
1-yavuz
2-abdullah
3-kadir + 1kişi
4-t.portakal
5-emrah53
6-nadir
7-orçun
8-mehmetbal
9-Yunus
10-alptekin
11-süleyman
12-livindead
13-Ercüment
14-Burak
15-Murat Erbil
16-nucro
17-umur
18-vw.bora(Şadan)
19-et302gti
20-#KemaL
21-eRT
22-.ilhan
23-RoCkWaRyUmM!!!
24- Mawerik
25-Sasinti
26-Murat
-
1-yavuz
2-abdullah
3-kadir + 1kişi
4-t.portakal
5-emrah53
6-nadir
7-orçun
8-mehmetbal
9-Yunus
10-alptekin
11-süleyman
12-livindead
13-Ercüment
14-Burak
15-Murat Erbil
16-nucro
17-umur
18-vw.bora(Şadan)
19-et302gti
20-#KemaL
21-eRT
22-.ilhan
23-RoCkWaRyUmM!!!
24- Mawerik
25-Sasinti
26-Murat
bi G.Ü.N.C.E.L de ben den olsun bari ....
-
1-yavuz
2-abdullah
3-kadir + 1kişi
4-t.portakal
5-emrah53
6-nadir
7-orçun
8-mehmetbal
9-Yunus
10-alptekin
11-süleyman
12-livindead
13-Ercüment
14-Burak
15-Murat Erbil
16-nucro
17-umur
18-vw.bora(Şadan)
19-et302gti
20-#KemaL
21-eRT
22-.ilhan
23-RoCkWaRyUmM!!!
24- Mawerik
25-Sasinti
26-Murat
27-jdmvtec
28-meriç
güncelll,,,
-
paşam adam bi hoşgeldin der yaa .... darıldım valla ....
-
hoşgeldin paşammmm ;) nereye gittiydinki :P
-
1.5 senedir yoktum hatırlarsan .... site benden uzaktı ...
-
1-yavuz
2-abdullah
3-kadir + 1kişi
4-t.portakal
5-emrah53
6-nadir
7-orçun
8-mehmetbal
9-Yunus
10-alptekin
11-süleyman
12-livindead
13-Ercüment
14-Burak
15-Murat Erbil
16-nucro
17-umur
18-vw.bora(Şadan)
19-et302gti
20-#KemaL
21-eRT
22-.ilhan
23-RoCkWaRyUmM!!!
24- Mawerik
25-Sasinti
26-Murat
27-jdmvtec
28-meriç
guncellll
-
vay maşallah gençlere :)
-
1.5 senedir yoktum hatırlarsan .... site benden uzaktı ...
hoşgeldin Tunç abi :D
guncell...
-
ooo hosgeldınn tunç :)
-
hoşbulduk canlarım kardeşlerim ...
güncel ...
-
güncelll.....
-
1-yavuz
2-abdullah
3-kadir + 1kişi
4-t.portakal
5-emrah53
6-nadir
7-orçun
8-mehmetbal
9-Yunus
10-alptekin
11-süleyman
12-livindead
13-Ercüment
14-Burak
15-Murat Erbil
16-nucro
17-umur
18-vw.bora(Şadan)
19-et302gti
20-#KemaL
21-eRT
22-.ilhan
23-RoCkWaRyUmM!!!
24- Mawerik
25-Sasinti
26-Murat
27-jdmvtec
28-meriç
liste günceli,,,
BU ARADA HALA BİR FİKİR SUNAN YOK, NEREDE BULUŞALIM NE YAPALIM ARKADAŞLAR?
-
evet yeri sabırsızlıkla bekliyoruz...
-
1-yavuz
2-abdullah
3-kadir + 1kişi
4-t.portakal
5-emrah53
6-nadir
7-orçun
8-mehmetbal
9-Yunus
10-alptekin
11-süleyman
12-livindead
13-Ercüment
14-Burak
15-Murat Erbil
16-nucro
17-umur
18-vw.bora(Şadan)
19-et302gti
20-#KemaL
21-eRT
22-.ilhan
23-RoCkWaRyUmM!!!
24- Mawerik
25-Sasinti
26-Murat
27-jdmvtec
28-meriç
29-Aydın
Yavuz kesin değil ama sanırım o zamanlarda Ankarada olacam tekrar bilgi veririm...
-
aydın abi valla çok seviniriz ;) bekliyoruz ;)
-
Hava şartları uygun olursa bu kadar kişiyle sağlam bi paintball yapılır aslında :D
Çankaya Mühyede Paintsign diye bi mekan var fena değil.. Ardındanda sucuk ekmek vs yapılabilir..
-
Hava şartları uygun olursa bu kadar kişiyle sağlam bi paintball yapılır aslında :D
Çankaya Mühyede Paintsign diye bi mekan var fena değil.. Ardındanda sucuk ekmek vs yapılabilir..
arkadaş işe çankaya girince ben kaybolurum :D ayrancıdan sonra hic bilmiom :D :D beni yollardan toplarsınız ama :D
-
çankaya bizi bozar :) şentepede buluşalım :) Beyler paintball falan napcaz ya. gidelim bi mekanda oturalım muhabbet edelim ya
-
dimi ama kardeşim nadirim .... bencede mangal yakalım süper olur ...
1-yavuz
2-abdullah
3-kadir + 1kişi
4-t.portakal
5-emrah53
6-nadir
7-orçun
8-mehmetbal
9-Yunus
10-alptekin
11-süleyman
12-livindead
13-Ercüment
14-Burak
15-Murat Erbil
16-nucro
17-umur
18-vw.bora(Şadan)
19-et302gti
20-#KemaL
21-eRT
22-.ilhan
23-RoCkWaRyUmM!!!
24- Mawerik
25-Sasinti
26-Murat
27-jdmvtec
28-meriç
29-Aydın
o zmn mangal G.Ü.N.C.E.L.İ ....
-
Hayırlısı olsun günceli..
-
çankaya bizi bozar :) şentepede buluşalım :) Beyler paintball falan napcaz ya. gidelim bi mekanda oturalım muhabbet edelim ya
abi muhabbeti her zmn yaparız paintball ve sonrasında mangal güzel olur...
-
bu havada bana kimse paintball yaptıramaz :D :D :D donarız yaw :D gerçi mangalda da donarız ama :D
iyi güzel hoş sucuk ekmek diyoruzda nerde yapcaz sucuk ekmeği onu çözemedik yaw :S acaba elmadağamı gitsekki :D arabalarla kayarız ordan aşağıya :D
bu ankara ne melun bi kent yaa, yapacak bişey ve mekan bulamıoz kış gelince :S
-
Sürekli ankara dışına çıkıyorum o tarhide ankara da olursam görüşürüz arkadaslar ;)
Güncel///
-
Bir güncellde benden olsunn :)
-
bence kalabalık olursa uygun kategorılerde roll yapalım adrenalın yuklenelım bıraz ne cafesı her defasında cafede muhabbet edılıyor..( bu benım fıkrım )
-
bence kalabalık olursa uygun kategorılerde roll yapalım adrenalın yuklenelım bıraz ne cafesı her defasında cafede muhabbet edılıyor..( bu benım fıkrım )
roll yapacak kadar uzun ve trafiğe kapalı alan biraz zor buluruz.Cafe konusunda katılıyorum sana .
Kışın balığa giderler ama daha o zevki tatmadım biz gitsek bile tutamayız :D
-
henuz basbakanımız bır pist yapmıs degıl mecbyren otobanda yapıyoruzz veya ypzgat bulvarına gıdrızz:D
-
henuz basbakanımız bır pist yapmıs degıl mecbyren otobanda yapıyoruzz veya ypzgat bulvarına gıdrızz:D
Allah korusunu birisinin başına bişey falan gelir günümüz zehir olur. Ben hala güzel bir yerde sohet kanısındayım :)
-
Sürekli ankara dışına çıkıyorum o tarhide ankara da olursam görüşürüz arkadaslar ;)
Güncel///
tabi tabi tabi .... görürsem söylerim .... GÜNCELİ .... :))))
-
Değerli arkadaşlarım aramıza bi çok üye arkadaş katıldı, ve birçoğu zamanla kayboldu, ama kalanlarla gerçekleştirdiğimiz buluşmalar herzaman ağzımızı tadlandırdı... Hız veya başka şeyler bekleyerek buluşmaya gelenler varsa lütfen bunu umut bile etmesinler...
roll yapmak isteyen varsa, daha sonra kendileri şahsi olarak buluşur ve yapar ;) Kesinlikle ve kesinlikle buluşma olduğu zaman bu tür şeylere kapalıyız... Bu THT Ankara'nın taviz vermediği ve veremeyeceği bi kuraldır ;) Bizde roll yapıyoruz ama bunun yeri ve konusu bu buluşma konusu değildir ;) alırsınız telefonlarınızı, buluşup bi gün çıkıp takılırsınız ;) Allah korusun sizin başınıza gelmese bile karşınızdakinin başına bişey gelirse de sorumlusu kendiniz olursunuz ;) Yasal bi organizasyonu yasal olmayan tehlikeli şeyler yaparak değil, özlem duyduğumuz sohbetlerle güzelleştirmek istiyoruz ;)
Daha önce konvoydan kopup adrenalin yükseltmek isteyen apaçi arkadaşların sonunu çoğu arkadaş gördüğü için, bu konuda katıyız..! Ki herkes bana katılıyordur eminim ;)
Bizim buluşmalarımızın temeli SOHBET ve AKTİVİTE amaçlıdır... Bireysel değil, herkese hitap edecek şeyler ayarlamaya çalışıyoruz ;)
ÖRNEK VEREYİM : bana ve bi kaç kişiye kalsa kızılcahamama gidip orada sucuk mangal yapmak, ama bu tür şeyler düşünürken bize katılacak insanları mağdur etmemeliyiz ;) Çünkü benzin olmuş 4 lira, hava şartları kış olduğundan dolayı belli değil ve herkesin lastiği uygun değil, mesafe uzak ve insanların zamanları kısıtlı ;) O yüzden bizde şehrin merkezinde yapabileceğimiz bişey arıyoruz ;)
@Nadir : gözümsün ;)
-
Arkadaşlar Yavuz gerekli herşeyi söylemiş zaten Roll le ilgili olarak, Böyle birşeye taviz vermemiz söz konusu değildir kesinlikle. Bununla ilglili olarak legal organizasyonlarımız da oluyor araçlarının veya kendi performanslarını merak eden arkadaslar bu organizasyonlara katılabilir.
-
Değerli arkadaşlarım aramıza bi çok üye arkadaş katıldı, ve birçoğu zamanla kayboldu, ama kalanlarla gerçekleştirdiğimiz buluşmalar herzaman ağzımızı tadlandırdı... Hız veya başka şeyler bekleyerek buluşmaya gelenler varsa lütfen bunu umut bile etmesinler...
roll yapmak isteyen varsa, daha sonra kendileri şahsi olarak buluşur ve yapar ;) Kesinlikle ve kesinlikle buluşma olduğu zaman bu tür şeylere kapalıyız... Bu THT Ankara'nın taviz vermediği ve veremeyeceği bi kuraldır ;) Bizde roll yapıyoruz ama bunun yeri ve konusu bu buluşma konusu değildir ;) alırsınız telefonlarınızı, buluşup bi gün çıkıp takılırsınız ;) Allah korusun sizin başınıza gelmese bile karşınızdakinin başına bişey gelirse de sorumlusu kendiniz olursunuz ;) Yasal bi organizasyonu yasal olmayan tehlikeli şeyler yaparak değil, özlem duyduğumuz sohbetlerle güzelleştirmek istiyoruz ;)
Daha önce konvoydan kopup adrenalin yükseltmek isteyen apaçi arkadaşların sonunu çoğu arkadaş gördüğü için, bu konuda katıyız..! Ki herkes bana katılıyordur eminim ;)
Bizim buluşmalarımızın temeli SOHBET ve AKTİVİTE amaçlıdır... Bireysel değil, herkese hitap edecek şeyler ayarlamaya çalışıyoruz ;)
ÖRNEK VEREYİM : bana ve bi kaç kişiye kalsa kızılcahamama gidip orada sucuk mangal yapmak, ama bu tür şeyler düşünürken bize katılacak insanları mağdur etmemeliyiz ;) Çünkü benzin olmuş 4 lira, hava şartları kış olduğundan dolayı belli değil ve herkesin lastiği uygun değil, mesafe uzak ve insanların zamanları kısıtlı ;) O yüzden bizde şehrin merkezinde yapabileceğimiz bişey arıyoruz ;)
@Nadir : gözümsün ;)
roll e cıkmak adrenalın ıstemekle apaçi olunmadıgı kanatindeyım..benım demem şukı her bulusma standart olup bı cafede gunu bıtırmek oluyor degısık aktıvıteler yapılması gerektıgını udundugum ıcın ortaya boyle bı teklıf sundum... İLGİLİLERE...
-
Arkadaslar geçmiş buluşmalara bakarsanız eğer (Tamamına) bütün günü cafe de oturarak öldürmediğimizi görmüş olursunuz ama geçmiş buluşmalara bakmadan böyle bir yorum yapmak haksızlık olur...
Biz THT olarak illegal katılımlar v.s. olmasına karşıyız, Bu tarz işler büyük sorumluluk isteyen işler ve bu işleri yeri ve zamanı geldiğinde zaten pist organizasyonları şeklinde yapıyoruz.
Bu konuda anlaşılmayan birşey olmadığını düşünerek ve daha fazla da uzatmak istemeyerek başka fikirlere açık olduğumuzu belirtelim ;)
Anlayışınız için teşekkürler arkadaslar...
-
1-yavuz
2-abdullah
3-kadir + 1kişi
4-t.portakal
5-emrah53
6-nadir
7-orçun
8-mehmetbal
9-Yunus
10-alptekin
11-süleyman
12-livindead
13-Ercüment
14-Burak
15-Murat Erbil
16-nucro
17-umur
18-vw.bora(Şadan)
19-et302gti
20-#KemaL
21-eRT
22-.ilhan
23-RoCkWaRyUmM!!!
24- Mawerik
25-Sasinti
26-Murat
27-jdmvtec
28-meriç
29-Aydın
Güncel///
-
@jdmvtec : zaten ben roll yapana demedim apaçi diye, konvoydan kopan ve sonu hüsrana uğrayanlara dedim ;) dediğim gibi tabiki de roll da yaparız, açarsın bi konu elbet vardır roll yapmak isteyen arkadaş, kararlaştırırsınız bi akşam, alırsınız telleri, çıkılır enkaya yapıştır babam yapıştır ;) ;) Ama 3 arabadan fazla bir araya geldimi, o yolda gitmek bile beni strese sokuyor şahsım adına söylüyorum İLGİLİ olarak ;) Arkadaşların çoğunu tanıyorum, senide tanıyorum o yüzden söyledim ;) fakat hepimiz hondacıyız, biri gazlarsa arkasından bakacak bi adam tanımıyorum o yüzden ne kadar kısa mesafe okadar iyi :D :D (TECRÜBEYLE SABİT)
evet malesef her seferinde bi kafeye oturup kalıyoruz, o konuda haklısın, ama düşünülen aktiviteler herkese uymuyor, malum havalarda kış ve ankarada yaşıyoruz :D
Aklıma bowling geliyor, geçen senede yapmıştık renkli olmuştu, belki gene kopar rollhouse a gideriz, bi bowling atarız eğlencesine ;) Ama şuna eminimki arkası gene kafede sohbet ederken bitecek :D :D
-
bende onu dmek ıstıyorum degısık aktıvıteler yapalımm..yanlıs anlasılmayalım sadece ıstekler belırtılıyorr:)
-
fakat hepimiz hondacıyız, biri gazlarsa arkasından bakacak bi adam tanımıyorum
ben tanıyorum NADİR :) wala benzin 4tl de oldiki artık gaza bile basmaz :)
-
Güncel///
-
nan kadir ne adamsın yaw :D zuhauhauehuahuea :D :D
-
1-yavuz
2-abdullah
3-kadir + 1kişi
4-t.portakal
5-emrah53
6-nadir
7-orçun
8-mehmetbal
9-Yunus
10-alptekin
11-süleyman
12-livindead
13-Ercüment
14-Burak
15-Murat Erbil
16-nucro
17-umur
18-vw.bora(Şadan)
19-et302gti
20-#KemaL
21-eRT
22-.ilhan
23-RoCkWaRyUmM!!!
24- Mawerik
25-Sasinti
26-Murat
27-jdmvtec
28-meriç
29-Aydın
30-Salih6993
Hep gelicem diyorum bi türlü kısmet olmuyo inşallah bu sefer gelicem :)
-
Neee benzin 4 tl miiii! Arkadaşlar ben gelemiyorum o zaman kusra bakmayın iyi eğlenceler :))) Benzinin litresine 4 tl verecem bide gelcem kadiri görcem bu iki yükü benim yüreğim taşımaz :=)
-
Neee benzin 4 tl miiii! Arkadaşlar ben gelemiyorum o zaman kusra bakmayın iyi eğlenceler :))) Benzinin litresine 4 tl verecem bide gelcem kadiri görcem bu iki yükü benim yüreğim taşımaz :=)
-
Yüksek ihtmal orda olağaım arkdaşlar
-
puhapuha puhaaa .... aaaaa sen gel nadirim beni görmüş olursun hiç değilse .... hahahahaahaa ......
-
Hamama gidek :D
-
:))
-
Kadirin pisliğinden o hamamı 4 ay kapatırlar yazık adamları ekmeğinden etmeyelim :)
-
Mangalamı gitsek :D
-
abi bizi aç bırakırsın sen ya :D
-
abi bizi aç bırakırsın sen ya :D
Ben yakamam zaten yakan varsa diye demiştim :P
-
arkadaşlar tam gaz mekan ve aktivite aramaya devam ediyoruz ;) En kısa sürede belirteceğiz ;)
ŞİMDİLİK İLK SIRADA BOWLİNG var aklımızda ;) bi kaç güne kadar netlik kazanacaktır ;)
-
1-yavuz
2-abdullah
3-kadir + 1kişi
4-t.portakal
5-emrah53
6-nadir
7-orçun
8-mehmetbal
9-Yunus
10-alptekin
11-süleyman
12-livindead
13-Ercüment
14-Burak
15-Murat Erbil
16-nucro
17-umur
18-vw.bora(Şadan)
19-et302gti
20-#KemaL
21-eRT
22-.ilhan
23-RoCkWaRyUmM!!!
24- Mawerik
25-Sasinti
26-Murat
27-jdmvtec
28-meriç
29-Aydın
30-Salih6993
güncel,,,
-
Kadirin pisliğinden o hamamı 4 ay kapatırlar yazık adamları ekmeğinden etmeyelim :)
benden temizimi war olm bu dünyada :))))
-
o tarihe kadar temiz bi honda bulup alırsam ben de varım, sizlerle tanışmak isterim... :)))
-
o tarihe kadar temiz bi honda bulup alırsam ben de varım, sizlerle tanışmak isterim... :)))
gel güzel kardeşim tanışıp kaynaşırız..Tabi sen honda bulana kadar biz mekan bulursak :D
-
Ya çok merak ettim bu toplantı oldumu. Mekan buldunuz mü;)
-
Ya çok merak ettim bu toplantı oldumu. Mekan buldunuz mü;)
16 OCAK 2011 Pazar Günü Saat : 11.00-12.00 gibi Buluşuyoruz...
Aslında bazı mekanlar var ama hava şartları el vermdiği için gidemiyoruz.Bizde onun için kapalı güzel mekan arıyoruz.
-
heee pardonn ya 16 ocak tarihmiş ben bian geçti gibi geldi:) sory
-
Güncel///
-
gel güzel kardeşim tanışıp kaynaşırız..Tabi sen honda bulana kadar biz mekan bulursak :D
inş. kardeş hem ben araba bulurum hem de yer bulunur da tanışır kaynaşırız :)
-
güncellll,,,
-
Bir güncelllll de benden :)))))
-
g ü n c e l .....
-
guncelll....
-
Bi güncel de benden olsunnnn :D
-
bi güncelde benden olsun ;)
Arkadaşlar yerleri aşağı yukarı ayarladık ama bi netleştirelim en kısa sürede bilgi vereceğiz ;) Bu ara sıkıntılarımdan dolayı çok ilgilenemedim ama yer ayarlandı sayılır ;)
-
mekan hazır sayılır arkadaşlar merak etmeyin ocak ayın da hep beraber şahane bi buluşma yapıcaz inşallah ... hepinizi özledim ...
özlemek günceli ... ///
-
mekan hazır sayılır arkadaşlar merak etmeyin ocak ayın da hep beraber şahane bi buluşma yapıcaz inşallah ... hepinizi özledim ...
özlemek günceli ... ///
Bende özlemek günceli..-_-_-_-_-_-_-_-
-
merhaba,herkese selamlar.. o zamana kadar alabilirsem civic'imi bende geleceğim:)
-
aranıza yeni katılmama rağmen merakla bekliyorum ilk organizasyonu
-
1-yavuz
2-abdullah
3-kadir + 1kişi
4-t.portakal
5-emrah53
6-nadir
7-orçun
8-mehmetbal
9-Yunus
10-alptekin
11-süleyman
12-livindead
13-Ercüment
14-Burak
15-Murat Erbil
16-nucro
17-umur
18-vw.bora(Şadan)
19-et302gti
20-#KemaL
21-eRT
22-.ilhan
23-RoCkWaRyUmM!!!
24- Mawerik
25-Sasinti
26-Murat
27-jdmvtec
28-meriç
29-Aydın
30-Salih6993
Güncel///
-
Arkadaşlar mekan belli oldu Pazar günü saat 11:30 da İstanbul yolunda EFE'nin önünde buluşuyoruz... Güne güzel bi sucuk ekmek ve sohbet eşliğinde başlayacağız, saatler sürecek olan sohbetimizden sonra, bowling yapabiliriz ;) hele bi buluşalımda sonrasında ne yapacağımıza sohbet esnasında karar veririz ;)
-
16 ocakta açıklise sınavı varmış yeğeni götürecem sınava pöfffffffff şansa bak
-
Sucuk ekmeğe güncel///
-
Güncell (:
-
Tehey yawrum teheyy günceli///
-
Cumartesi güncelii hadi bakalım :)
-
güncelll beyler...
-
yavuzum 30 da kalmışız :)
-
bende gelmek istiyorum ama söz veremiyorum cunku calısıyorum ama en kotu gelip 1-2 saat muhabbet etmek isterim...
-
31. kişi için güncelll :)
-
bende gelmek istiyorum ama söz veremiyorum cunku calısıyorum ama en kotu gelip 1-2 saat muhabbet etmek isterim...
bekleriz kardeşim ;)
güncelllll,,,,,
@yunus : yunusum gelen sağlar bizimdir ;) biz bize yeteriz maksat muhabbet zaten ;) görende görüşmüoz sanacak :D :D
-
Güncel....-_-_-.._--.-.-.-._-_-
-
Herzaman yavuzum :)) Bu arada hala araba bulmadın bana :S Yokmu aracını satan ;)
-
Herzaman yavuzum :)) Bu arada hala araba bulmadın bana :S Yokmu aracını satan ;)
kanqa gel 97 1.4is HB vereyim sana ;)
-
yunusum sana arabamı yok al benimkini ;) zaten ikinci göbekten kayın birader sayılırsın :D :D
-
Hala zorluyorum ama yıbyıb bulusmaya yetişmiycek gibi.
İşin ilginci bende mesaide olabilirim. :(
Kacırmakta istemiyorum nasıl olcaksa yaaaa.
-
son gün günceli ...// inş. yağmur yağmaz
-
yağsa nolcak kemalim kapalı alandayız dert etme ;) ;)
arkadaşlar herşey hazır pazar sabah saat : 11.30 da geç kalmadan e-f-e plazanın önünde olursanız seviniriz ;)
-
vay yavuzum ya,sende olmasan kim biraraya getirecek bizleri..
-
bu son hacım tekrarı olmıcak benim açımdan ;) bu benden THT'ye veda busesi olacak ;)
-
Her zamanki gibi çok hoş bir buluşmaydı emeği geçen ve katılan herkese teşekkürler..
Resimleri bekliyoruz:D
-
Fotoğrafları picasayla yükledim burdan görmemiz ve indirmemiz daha kolay olur.Güzel bir gündü teşekkürler herkese...
http://picasaweb.google.com/ertkir/
-
xenonlarıma kim nazar verdi :D
-
arkadaşlar ayaklarınıza sağlık, gelen herkese çok teşekkür ediyoruz...
resimleri başka bi konuya ekleyeceğim ;) ertanım ellerine sağlık ;)
herkese tekrardan tekrardan teşekkürler ;)
-
Gerçekten güzel bir buluşmaydı...Herkese teşekküreler...Ertan gene dökdürmüşsün fotoları ellerine kollarına optiğine sağlık :D
-
Yine THT ye yakışır bir buluşma olmuş, Emeklerinize sağlık arkadaslar ;)
-
Ertan seninde ellerine sağlık yine mutfagından mükemmel kareler çıkmış her zaman oldugu gibi ;)
-
Gelen ve organize eden herkesin emeğine sağlık, yine çok güzeldi..
-
Çok çekemedim bende bundan sonraki buluşmaya çok sağlam fotolar çekcez inş. ekipman eksikliğim varda ama bu seferki fotoğrafların büyük çoğunluğu NADİR ustaya ait :D o fotoğrafladı büyük çoğunlukla onunda eline sağlık:)
-
Bende bu sefer ki fotolar biraz kalitesiz olmuş diye düşünürken birden hatırladım fotoların çoğunu ben çekmiştim :) Yaz siz bana kızdınız belki erken gittim diye ama hepinizi çok seviyorum cidden. Zaten kadir gelmiş benden sonrada tam zamanında gitmişim :)
-
arkadaşlar ayaklarınıza sağlık, gelen herkese çok teşekkür ediyoruz...
resimleri başka bi konuya ekleyeceğim ;) ertanım ellerine sağlık ;)
herkese tekrardan tekrardan teşekkürler ;)
yavuz abi senin bana verdiğin tel gecersizdi gelemedim ben aradım msj attım yok :S
-
Zaten kadir gelmiş benden sonrada tam zamanında gitmişim :)
:kopkop