TeamHondaTurkey.Com
FREE ZONE - TUNING SHOP => İlanlar => Satılanlar => Konuyu başlatan: SONE-R - Haziran 01, 2006, 11:01:03 ÖÖ
-
http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2240993
-
G ü N c E L
-
G ü n C e L \:D/
-
G Ü N C E L ](*,)
-
temız araca benzıyor hayırlı satıslar
-
Saol dostum....
-
Hayırlı satışlar bu aralar Vtec sahipleri hep sınıf atlıyo tanıdığım bu vtecler satılık :dissiz HAyırlısı olsun....
-
G Ü N C E L \:D/
-
G Ü N C e L 8)
-
hayırlı satışlar kardeşim araban temiz orjinal
-
hayırlı satışlar kardeşim araban temiz orjinal
Eyvallah kardeşim.... Güncel....
-
araba çok temiz hakikaten ama fiyat :o biras fazla gedi hayırlı satışlar
-
Hüseyincim ciddi alıcılara (pazarlığı yaptıktan sonra yok rengini beğenmedim demeyecek, dalga geçmeyecek) indirim yapılır...
-
G Ü N C E L
-
G Ü N C E L
-
G Ü N C E L
-
güncel ???
-
güncelmiş öle dediler.... ;D
-
hayırlı satışlar güncel \:D/
-
kardeş baktım çok yorulmuşsun:Dbari senin yerine güncel diyelim:D:D:Dhattta bu konunun güncelde kalması için sei birş şekilde sorularım var,nie satıorsun:Darabada hiç mod varmıydı,varsa neler vardı çıkardınmı?vs..vs.şimdilik bukadar:D:D:D
-
satılacak bir araba değil ama...
-
yine de güncel ](*,)
-
slms. arabada mod olarak DC 4-1 header, SS ara boru, hondata intake manifold gasket vardı. Hedırla boruyu sattım. Arabayı sıkıldığım için satıyorum, balık burcunun özelliği çabuk sıkılmasıdır :D:D değişiklik hoşuma gidiyor, ama bu sefer az beygirli az yakıt tüketen bir araba alacam :D:D
-
oyoyoyo oda güzel demek yzmşısn gözden kaçmış işte:D:D:Dama neyse canım güncel oluor işte bahaneyle :D:D:Ddevamlı:D:D:DD:
-
Gönncelll
-
bu kadar temizini bu fiyatla bulmanız zor. :D
güncel...
-
bu araba satılmaz uyandırayim seni. çünkü sana bu araba yakışıyo ;)
-
eyvallah ercan saol...
-
slm soner izmirden arkadaşım aaryacak seni araban için yardımcı olursan alacaklar aracını ;)
-
Erolcum yardımcı olurum tabi, arasınlar. hafta sonu izne çıkacam erken davransınlar yoksa araba bi 2000 km daha fazla yol yapmış olacak :D:D:D
-
Güncel...
Erol arkadaşların aramadı...
-
bilmiyorum abi telini verdim ben sanırsam pazartesi den sonra arayacakmış abisini bekliyor..kendisine dedimde piyasada bulabilecegin temiz vti ların ilk 3 içinde diye ;)
-
eyvallah saolasın....
-
gÜNCEL........
-
GünceL.... Erolun arkadaşları da yalan oldu ;D :dissiz
-
GünceL.....
-
GünceL.....
+1907...
-
Güncel........
-
bu fiyata satman biraz zor bence
-
Kaça satarım peki sence?
-
Güncellll
-
abi sayfaların katılımı güncel yazılmış...dur bari bende yazayım
G
Ü
N
C
E
L
aslında bende 1.6 ies var ama yetmemeye başladı dur bakalım pederi kafaya alırsak seni ararım
-
arayabilirsin tabiki, 26 ağustos - 8 eylül arası yurtdışında olacağım. Bu tarihler dışında arayabilirsin...
-
gUNCEL.........
-
Güncellllll.............. ???
-
G ü N C e L :dissiz
-
Updated........
-
<<<<<<<<<<<GüNcEl>>>>>>>>>>>
-
güncel...............
-
valla benim hyundai accenti satmaya çalışıyorum, satabilirsem doğrudan gelirim almaya. Benden ciddi alıcı bulamazsın haberin olsun. VTEC için ölücem artık ya ](*,)
-
walla ne ciddi alıcılar gördüm hepsi yalan oldu.. bakalım sen hangi kategoriye gireceksin :D
-
2000 dizel vectra cd verelim? :)
-
Nedir vectra CD nin özellikleri? Kaç milyar?
-
Oto klima+4airbag+elktrk ayna+govde rengı tampon kapı cıtalatı+sıs farları+derı dıreksıyon 2.0 Turbodıesel 100hp 230 binde bakımları yapılmıs.
-
Fiyatı nedir? Ama pazarlıksız son bırakacağınız fiyatı söyle de ona göre düşüneyim...
-
Soyle soylıyım. Su an 100-200 bin km arası yapmıs olanları 20-22 bin ytl civarı fiyatları.Araba dizel olduğundan piyasadakierlin çoğu bu km aralıklarında.Ben sana arabanın bakımlarını bır kac eksıgı var(direksiyon derisi vs yenilenek) yaptırıp veririm ki bin ytl den asagı cıkmaz.Birebir takas yada uzerıne ufak bı nakıt de verebiliriz.:)
-
neyse kalsın dostum, tşk ederim...
-
rıca ederım.
-
yalan oldum bende ya, hyundai satılmıyor, banka kredi vermiyor uff çatlıcak başım artık plan üretmekten ama hep karanlık sonu #-o
-
heralde arkadaşım heralde.. millet öldüm fiyatına vtec alma derdinde (bu sözüm sana değil)... koç gibi vtec'e 18.500 teklif ediyorlar, milletin sağıyla soluyla oynattıktan sonra km düşürüp allayıp pulladığı arabalar ne fiyatlara satıldı.. neyse vardır bunda da bi hayır diyelim...
-
Araban seni seviyor. :)
-
galiba. ben de onu çok seviyorum. ne zaman yolda bir vti görsem (kendim de ona sahip olsam dahi) dönüp bakıyorum...
-
www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=3225471
GÜNCEL
-
Güncel... yok mu 1.4 benzinli 2005 model bir arabası olan takaslık...
-
GÜNCEL......
-
Arac satıldı heralde?... Sahibinden deki ilan kalkmış.
-
yok dostum satılmadı ilan duruyor... yukardaki link aktif..
-
Pardon gormemişim. Arabada bı ara supersprint vardı. Tek modifiye o mu ustundeki? Satılmazsa 3 4 hafta icerisinde işlerimin gidişatına gore direk Ankara ya gelip alabilirim. Gercekten sırf resimlerden cok icime sindi. Heryerinden belli tertemiz bir vti oldugu.
-
Geçen sene SS 4-2-1 header vardı, sattım. Şimdi DC 4-1 header ve SS ara boru var ama bu ikisi fiyata dahil değil. İlandaki fiyat arabanın stock halini kapsamaktadır... Başka modifiye yok, yollar ve kaldırımlar yüzünden yay takmadan bindim..
-
Onlar oldugu takdir de fiyata ne kadar eklenecek?
-
O ikisini 500'e bırakırım (araba ile birlikte tabi)
-
Ok. Cok sagol bilgi verdigin icin. En kısa surede gorusmek dilegiyle... Hayırlısıyla almayı ciddi bi sekilde dusunuyorum. Tabi benden once biri kapmazsa:)
-
Rc ederim dostum. Hayırlısı ise olur inşallah..
-
Güncel.......
-
GünceL.............
-
güncel.....
-
günsel.......
-
SAdece Plakası için alınır aslında ama ben şimdilik İes le memnunum 8) hayırlı satışar
G Ü N C E L :d
-
yav vtı arıyorum dıyen ınsanlar nerde cok merak edıyorum kıme sorsak vtı arıyo al ıste vtı hatasız boyasız bır araba daha ustun ne beklıyolarkı? herkes vti arıyo ama lafta
-
SATILDI
-
hade yaaw..
alana hayırlı olsun miss >=ok