TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Karşılaştırmalar => Konuyu başlatan: judassS2K - Kasım 23, 2010, 11:35:36 ÖÖ
-
arkadaslar yakın zamanda yurtdısından arac alacagım... ve su ıkı secenek kafamı zorluyo
İntegra type r mı
(http://img69.imageshack.us/img69/1960/hondaintegratyperfq690x.jpg)
yoksa
ep3 type r mı sızlerden yardım beklıyorum...
(http://img811.imageshack.us/img811/581/p7310018.jpg)
-
integra type-r diyorum. sebebi yok benim kalbimden geçen o olurdu :)
-
bencede integra type-r
tr de olmadıgı için hep gözlerimizin aradıgı bi araç
-
TRdekilere sorarsan herkes integra der :)
-
valla banada ole gelıyo yok fakat ep3 unde ayrı bı durusu ya ne bılıyım ep3 kadar ısınamıyorm teg'e :S
-
Türkiyede almanın zor olduğu arabayı orada almak daha iyi seçim olur bence.
-
bnce ep3 derim hiç olmazsa bi sorun yaşarsan araç ile trde parça bulursun..
-
Goruntusu vs bence herturlu Ep3
Ep3 al gitsin ;)
Gruppe m, ssr header, rbc, 70mm ara boru, sonda hks ti, + k pro ve iyi bi ayar
Sonra gel e46 m3 leri tokatlayalim :D
-
bnce ep3 derim hiç olmazsa bi sorun yaşarsan araç ile trde parça bulursun..
Bu yönden katılıyorum.
Type-R olsunda ne olursa olsun diyorum ben.Ama TR'de tek olmanın havasıda başkadır...
-
eğer maddi durumun elveriyorsa ve alacağın ülkede nsx varsa getirmeni tavsiye ederim.
-
eğer maddi durumun elveriyorsa ve alacağın ülkede nsx varsa getirmeni tavsiye ederim.
yaa maddi durum diye bisiy yok abicim 10.000 euro ya istedigin araci aliyosun ep3 veya dc2 fark yok ama iste arada takili kaldim mert arkadasimin dedigi gibi tam istediklerimi yazmis ama dc2 de bi baska dusunduruyo beni :S
-
uygun fiyatlı honda/acura nsx bulursan almanı tavsiye ederim o zaman , bu iki araç arasından sorarsan integra derim.
-
sağdan direksiyonlu sorun olmıcaksa ve madem type-r olcaksa tabiki de sedan Type-R diyorum :hehe işte o zaman gerçekten çok acaip bir havan olur 8)
-
nasil yani dc2 ile ep3 arasinda fark yok ? biri b18 makinali digeri k20 sasi falan filan onlari saymiyorum bile
-
sağdan direksiyonlu sorun olmıcaksa ve madem type-r olcaksa tabiki de sedan Type-R diyorum :hehe işte o zaman gerçekten çok acaip bir havan olur 8)
yoo sagdan degil soldan direksiyon olacak...
-
nasil yani dc2 ile ep3 arasinda fark yok ? biri b18 makinali digeri k20 sasi falan filan onlari saymiyorum bile
fiyat kastetmistim... ayni fiyata gidiyolar sadece 300 500 euro oynuyo fazla degil...
-
fiyat kastetmistim... ayni fiyata gidiyolar sadece 300 500 euro oynuyo fazla degil...
yalniz bu integra typer`larin euro versiyonu uretilmedi sadece jdm we ukdm
-
yalniz bu integra typer`larin euro versiyonu uretilmedi sadece jdm we ukdm
yani? euro versiyonu derken??
-
sol direksiyon yani
-
her türlü integra deerim kardeşim kıbrıstayım integraların duruşu bambaşka havasıda öle tabi ama bunların yenisinden al derim onlar daha bi ayrı
-
sol direksiyon yani
yoo abi baktiklarimizin hepsi sagdan direksiyon :S
-
iste bende onu soyluyorum soldan direksiyonu yok. siz nerde ikamet ediyorsunuz ?
-
iste bende onu soyluyorum soldan direksiyonu yok. siz nerde ikamet ediyorsunuz ?
abicim coook coook pardonn sol direksiyon cok ozurdilerim yanlis gormusum baktiklarimizin hepsi soldan direksiyon sagdan olursa fiyat dahada dusuyo saten mesela gecen baktim bi teg. sagdan direksiyon 4.500 euro ydu... sol direksiyonlar fiyatlar biras daha yuksek... ben yanlis anlamisim.. kusuruma bakma... antalyada yasiorum fakat bulgaristan gocmeniyim...