TeamHondaTurkey.Com
MULTIMEDIA => Fotoğraflar => Konuyu başlatan: fabregas04 - Kasım 04, 2010, 06:37:23 ÖS
-
ARABANIZ BUL HALDE GÖRSENİZ YAPACAĞINIZ İLK ŞEY :D
-
Q
-
ulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnn diye:D bağırırım ilkden
-
şok geciririm :D :D
-
orjinaLLiqi bozuLmasın diye hiç eLLemem :D puahahah :D
-
orjinaLLiqi bozuLmasın diye hiç eLLemem :D puahahah :D
:D aynen bende elimi sürmem
-
en büyük hayalimdi babamla ortak kullandığım arabalarda :D bi kaputa delik bi arka çamurluk ve kapı altlarına tamponlar farlar stoplar kırık :D ahh ahh nerde o günler sonra komple wide body derdim :D tabi cocukluk hayali kendin alınca öyle olmuyo :D gerci bi kere arkadaşın hasarlı arabasını arkadan vurdurmuştum sırf plakalık iptali için yine beceremedik olan tampona olmuştu :D
-
ilk önce bi sessizlik daha sonra bunu yapanın dııııttttt diye bi bağırış ve son olarak yapanı bulup alnında cz75 in soğukluğunu hissettirmek :D benim yapacaklarımın sırası
-
sinir kırizi geçirip ölürüm herhalde :))
-
>:( >:( >:(
-
vay anasını s........... derim kesin :mrgreen:
-
bunu yapanı bulup aracın içine koyup üzerine kapıları kilitlerdim ve aracımın üzerine benzin döküp içindekiyle beraber ateşe verirdim. Sonra karşısına geçip bir bardak soğuk suyu içerdim.
:)
-
oturup ağlardım vallahi :D
-
bakakalırdım ölee son nokta bu yapcak bişey yok derdim harbi yarılırdım gülmekten, sakinleşince polisi çağırırm rapor ve kasko eskisinden yeni olduuuu :D :D :D
-
oturup ağlardım vallahi :D
Aynen...
-
şoka girer miletin camını, penceresini indirirdim :))
-
polisi arardım herhalde
-
benim aracımı bi çocuk herhalde pastel boya ile boyamış evin önünde ilk gördüğümde dondum kaldım çıkmayacak bir boya zannettim ön kaput, sol tarafın tamamını boyamış (sticker yapmış zannedersem modifiye meraklısı bir çocuk olabilir) arabanın içinden ıslak mendili aldım sert bastırarak silince çıktı ve küfür ederek devam ettim silmeye rahatladım ama bu olsa yüksek tansiyon ve beyin kanaması sonucu imamın 4 kollusuna nakledilebilirim :)
-
benim aracımı bi çocuk herhalde pastel boya ile boyamış evin önünde ilk gördüğümde dondum kaldım çıkmayacak bir boya zannettim ön kaput, sol tarafın tamamını boyamış (sticker yapmış zannedersem modifiye meraklısı bir çocuk olabilir) arabanın içinden ıslak mendili aldım sert bastırarak silince çıktı ve küfür ederek devam ettim silmeye rahatladım ama bu olsa yüksek tansiyon ve beyin kanaması sonucu imamın 4 kollusuna nakledilebilirim :)
:)
-
tüm suç aletlerini aracın üzerinden çıkartmadan kaskoyu çağırırdım sonra sinirimden o kazmalarla kaldırım taşlarını söküp bunu yapanın evini taşlardım :)
-
Çok faça olmuş valla >kes
Adam müteahhit, işçilerin parasını ödememiş galiba.
-
Önce çok sinirlenirim sonra düşünürüm bunu bana neden yapmış olabilirler diye... Her işte bir hayır vardır deyip kaskoyu ararım :)
-
Yalnız kafama takılan bir şey var. O ağırlıkta ve kaputu delecek kuvvette inen kazma, azcık dahi olsa bükmeden, çökertmeden sadece deler mi? Camda da aynı şekilde sadece ucu girmiş, ne bir içe doğru göçme var, ne de sapın ağırlığından dolayı bir yatma. Demem o çi ha bu işte bir oyun olabilur mu aceba?
-
bence de fake fotograf...
-
kafayı yerdim herhalde direk tımarhaneye atarlardı beni :D
-
Düşünmesi Bile Moralleri Alt Üst Etti Abi Görmemiş Olim Bu Konuyu.
-
Usul usul,üstündekileri söker kadeer derdim, ama sonra sinir tepeme vurunca biraz bağırır sonra oturup ağlardm :)
-
gerçekçi olmak gerekirse, donup kalırdım ama ardından kesin film kopardı.
-
Araç kaskolu da olsa kaskosuz da olsa yapıldıktan sonra orjinalliği bozulacağı için kafayı yerdim. Sonra da yapanı bulup sarsılmaz kılınç 2000 light'ın tadına kesin baktırırdım.
-
Kim yaptı lann bu edit:kural dışı kelime)liği :):):) diye bağırırım :)
-
hala küfür ediyor olurdum... :seytani
-
Soverim napıcam..:)
-
bence bu bi heykel falan ya :S
neyse ne yapardım, alışkınım hergün kuşların araca saldırı yapmasından, sövmeye devam :D
-
oturur ağlarım heralde biyandan da söverim normal olarak...