TeamHondaTurkey.Com
MULTIMEDIA => Fotoğraflar => Konuyu başlatan: photographer - Ekim 28, 2010, 11:00:23 ÖÖ
-
selam tht dostları
Slzler için fuar alanındayım.. izlenimlerimi yepyeni honda modellerinin fotoıraflarını akşama sizlerle paylaşacağım pazar günki buluşmamızı kaçırmayıp buradaki atmosferi solumanızı şiddetle tavsiye ederim...
-
abi maşallahın var hep bi adım öndesin :D
-
Cr-Z varsa gitmeyi düşünüyorum
-
fuar alanı diğer senelerden pekte farklı değil.. yanlız honda markamız yine bir ilke imza atarak dünyanın ilk suyla çalışan otomobilini duar alanında sergilemeye başlamış.. crz fuar alanında bizlerin beğenisine sunulmuş.. ayrıca asimo ilginç gösterisi ise fuara ayrı bir renk katıyor.. pazar günü kahvaltımıza hepinizi bekliyor ve sonrasında da fuarı hep beraberce gezmemizi şiddetle tavsiye ediyorum..
-
fotoLarı görseydik erdinç abi facebookta gördük bi kaçını bide senin güzeL kareLerini göreLim :)
-
ankarada niye olmuyo ya :) resimleri bekliyoruz :)
-
ahh şu autoshow a gidemedik hep işimin full oldugu dönemde oluyor hiç nasip olmadı yok böle bişe ya fotolar gelsin bari onlarla yetiniriz
-
şu suyla çalışan yeni hondanın resimlerini de bekliyoruz :) araba 10bin devirli, nası bi canavarsa artık :kiskis
-
Fuar mükemmeldi.Fotoğraflar elime geçtiği zaman yüklerim.