TeamHondaTurkey.Com

HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: F7RLAMA 61 - Ekim 25, 2010, 09:05:44 ÖÖ

Başlık: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Etkinliği
Gönderen: F7RLAMA 61 - Ekim 25, 2010, 09:05:44 ÖÖ
Arkadaşlar nickimdende anlaşılacağı üzere bir Renault kullanıcısıyım. Yıllık iznim sebebiyle memleketim Trabzondayım. İstanbul silivri ikamet adresim ve orada bolca honda kullanıcısı yakın arkadaşım var. Aklıma bir etkinlik geldi. Bizim forum İstanbul olarak bir cumhuriyet konvoyu düzenliyor ve her il temsilcisi kendi çapında bişeyler yapmaya çalışacak. Böyle anlamlı bir günde istiyorum ki geniş katılımlı görsel anlamda hoş birşeyler yapmak lazım. Aslında gayet basit. Araçlarımıza birer TÜRK bayrağı asacağız ve bir konvoy yaptıktan sonra nezih bir mekanda çay ve sohbet faslı hepsi bu.

Trabzondaki Hondacı arkadaşlarımıza sesleniyorum. Biz RenaultClubTr Trabzon il temsilciliği olarak böyle bir organizasyon düşünüyoruz. Katılımın çokluğu her 2 marka kullanıcıları içinde hem keyif verici hem de anlamlı olur düşüncesindeyim. Lütfen yorumlarınızla fikirlerinizi beyan ediniz.

Herkese keyifli forumlar dilerim.
Saygılarımla...
Başlık: Ynt: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Etkinliği
Gönderen: F7RLAMA 61 - Ekim 25, 2010, 11:35:30 ÖÖ
Arkadaşlar pogramı şu şekilde düşündük:

Trabzon Merkezde bir noktada buluşup konvoy halinde Beşirliden başlayıp iç yoldan Değirmendereye kadar gidildikten sonra forumda üst kattaki kahvecide kahve faslı yaparız. Eğer hava sıcak olursa boztepede çay faslıda olabilir. Ama otopark olarak en güzeli forum otoparkı veya arkasındaki park alanındaki otopark.