TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: By_Ardaa - Mayıs 23, 2006, 10:29:28 ÖÖ
-
Arkadaşlar sinir olduğunuz herşeyi yazabilirsiniz...
ben günlerin çok sıkıcı geçmesine sinir oluyorum.
-
Benzin fiyatlarına :wow
-
arabama zarar gelmesineee ve nazar değmesineee
-
benzin fiyatlarına.. >:(
-
herşeye sinir oluyorum
-
yay takıcam baba izin vermiyo, babaya sinir olma lüksümüz yok tabi ama rızası olsa iyi olur.
-
sinir olmamama sinir oluorum...
-
sevipte değer görmemeye...
-
parketmesini bilmeyipte aracıma sürten herkese..
-
bi çok şeyi kafama takıp şu hayatta gereksiz yere üzülmeme SİNİR OLUYORUM!
-
her ne olursa olsun, dünyanın diğer ucunda yaşayan, daha doğrusu yaşamaya çalışan, aç bi-ilaç insanları görmezden gelip, haline şükretmeyi ve bıdı bıdı yapmaya gerenk olmadığını bilmeyen insanlara...
-
arabamın üstüne pisleyen kuşlara ve bissürü yol dururken arabamın ön kaputundan çıkıp arka bagajdan inen kedilere sinir oluyorum.
-
DataBase Hatalarına :dissiz
-
Devletin vergi politikasına ve bizden alınan paraların hortumcuların cebine girmesine sinir oluyorum :x :x :x
-
yap boz şekline dönen yollara uyuz oluyorum birgün yap asfalt kapla ertesi gün tekrardan kaz acayip uyuz oluyorum boğasım geliyor yapanları [-x [-x [-x
-
işyerime sinir oluyorum yapılan haksızlıklara sinir oluyorum ve torpilini kullanarak biyerlere geldiklerini sananlara uyuz oluyorum :x
-
istanbul trafiginde kimseyi takmadan salına salına araba kullanan bayanlara sinir oluyorum.yolda giderken makyaj yapan dünya umrunda olmayan... ;D
-
sızın bu yazdıklarınızın hemen hemen hepsine bende sinir oluyorum :D :D :D
-
benzin fiyatlarina..gene zam gelmis...
-
kız arkadasıma sinir oluyorum ama seviyorummm :oops:
-
bende aptallığa sinir oluyorum. APTALLARA ASLA TAHAMULUM YOK
-
3.13 98-100
2.88 95
siz anladiniz...:D
68/100 u vergi bu fiyatlarin...
-
hesapladim...
3.13 olan benzinin yaklasik 2.13 u vergi.....;)
insafsizlik...ne denebilirki....
-
hesapladim...
3.13 olan benzinin yaklasik 2.13 u vergi.....;)
insafsizlik...ne denebilirki....
yazık cok yazık wala :(
-
honda'mın olmamasına sinir oluyorum.bide okadar bakım yaptırdıktan sonra kırılan tırnaklarıma sinir oluyorum!!!!! :lol: :lol:
-
yıllık izinlerimiz eylüle kadar iptal edilmiş yani tatili gezmeyi filan rüyamda görürüm ben :-[ :( >:( :cry:
ve yine bu işyerine sinir oluyorum :dilcikar
zorla delirtcekler insanı :yorunge :zipla
-
aman patron duymasın ;D
-
aman patron duymasın ;D
duysun duysun isyan ediyorum :dissiz
walla bööle herşeyi stres yapmaktan herşeyden şikayet etmekten sıkıldım. kafayı yedim herşeyi takıyorum kafama bu yüzdende kendime sinir oluyorum :dissiz
-
yazik etme kendine...bende de stressten abuk subuk seyler oluyor....bomba gibiyim bu aralar....ya de gerilmis zemeberek gibi...onun canina sikma olan sana oluyor gene.....;)
-
tek ders yüzünden okula gelipte sonra onun olmayacağını ögrenmekten sınır oluyorum
-
ya benimle çalışan bi eleman var.her gün bi kat daha sinir oluyorum..inşaatın son katında aşşağı atabilirim adamı heran :evil: :evil:
-
aracımın kaportasındaki minnacık ezik noktalara uyuz oluyorum.
-
arka arkaya final koyan Kadir Has üniversitesi rektörlüğüne ayar oluyorum ... ha bide okadar para verioz sınıfta klima yok ayar oluyorum
-
Arabamı sahiplenip İzmir seyahati boyunca arabamı kullanmama izin vermeyen ve ani frenle arkadaki arabanın arabama çarpmasına sebep olan,dış kapının dış mandalı kuzenimin kocasına öldürmek istercesine sinir oluyorum!!!
-
Ynt: SİNİR OLUYORUM
« Yanıtla #33 : Bugün 08:58:30 pm »
--------------------------------------------------------------------------------
Arabamı sahiplenip İzmir seyahati boyunca arabamı kullanmama izin vermeyen ve ani frenle arkadaki arabanın arabama çarpmasına sebep olan,dış kapının dış mandalı kuzenimin kocasına öldürmek istercesine sinir oluyorum!!!
bak bende sinir oldum o kuzenin kocasını görümcesimiydi neydi ona
-
bak buna sinir olunur işte
-
:d beni güldürdün allahta seni güldürsün arkadaşımmm
-
Ailem beni uzun yol tecrübesi kazanmam için yolladı İzmire ama ben 3 gün boyunca ''KENDİ'' arabamı kullanamadım ve bundan ailemin haberi yoktu...
-
« Yanıtla #37 : Bugün 09:02:40 pm »
--------------------------------------------------------------------------------
Alıntı sahibi: ALG üzerinde Bugün 09:01:09 pm
Alıntı sahibi: GU üzerinde Bugün 08:58:30 pm
Ailem beni uzun yol tecrübesi kazanmam için yolladı İzmire ama ben 3 gün boyunca ''KENDİ'' arabamı kullanamadım ve bundan ailemin haberi yoktu...
uzun yol tecrübesi olmuş işte..kendi arabanda uzun yolda yan koltukta nası oturman gerektiğini öğrenmişsindir artık ;D
bi de akrabana araba vermemeyi :lol:
-
Ben babama vermiorum arabamı,arabama ne kadar düşkün olduumu herkes bilir ama o insan kılıklı yaratık emanet kelimesinin anlamını al tepe tepe kullan gibisinden algıladığı için öle oldu...Benim yapabileceğim bişi yoktu...Bu saatten sora burada deil öteki dünyaya bile tanıdıııım dahi olamazzzzzz
-
şöle bi karar aldım..ben geliim döveyim onu..sora geri döniim..
-
yok öleleri için elini kirletmeye değmez allah yapmış yapıcanı ki o öle olmuşşş
-
;D ;D ;D
-
sdkyrs:: bak kısa ve öz :) :)
-
yok ben kısa sevmiyom.tırnak makasıyla yapıcan böle işkenceli felan
-
harakiri yapalım ozaman? ama biz yaptıramayız onlara psikolojik baskı yapıp kendi kendilerine yaptırtmak lasım eheuhehe \:D/
-
ben baskının kralını yapıyom bunnara..bu gün bi tanesi abi nie bana bağırıyon dedi böle ağlamaklı falan...bağarmıyon lan ben böle konuşuyom die baardım sustu ;D
-
:D güzel taktik öle diiince aklıma kaza geldi adam arkadan çarprı direk 8 de 8 suçlu acaba geri geri gelip öle çarpılmaz böle çarpılır mı deseydimmm
-
evet güsel fikir..nerde oldu bu arada?
-
ya tam yerin adını bilmiorum ama turkuaza gidioduk seferihisardan bilmem ne limanı denio çeşme yolu die felanda geçio
-
heee..oraların dallamaları meşhurdur zaten
-
orada hep kaza oluyomuş zaten bide çok kötü rezil oldum...o sinirle polisin numarası kaç burda die barıp durduumu hatırlıorum :oops: 155 heryerde 155 ](*,) ama aklım başımdan gitmişti
-
;D ;D buraya yeni geldi 155.eskiden yedi haneliydi ;D
-
dalga geçme behhh
-
dalga geçmiyom bak burda:
polis:1
itfaiye:2
hastane:3
böle gidiyodu ;Dvalla bak
-
ehueheuheuehe \:D/ \:D/ \:D/
-
istanbuldan kopya çektik
-
kopyacılay siziiii
-
yalnız burayı da forum cafe yaptık haa
-
hakikatten heeee deliye heryer forum cafe :P çaktırmaaa
ben dicektim azımdan aldın benden uzun yaşicannn
-
ben seni forum cafeye davet etsem gelirmisin benle... ;D
(veda gecesine davet gibi oldu bu be hauhahauh)
-
tabii ne ısmarlican ona göre haaa bu arada site halkı yanlış anlamayın demin yazdıklarımızın hepsine sinir oluyoz biz dimi umut? ahenk olsun die öle bi diyalog yarattık umarım beenirsinizzz :P
-
HAdi bakalım
Evin onu ve apartmanda bu sekılde parketmeyı yetenek olarak goren .....pu cocukları var.Ne yapmak gerek hadi siz soyleyın.
Onun tamponunya benım tamponum arasındaki mesafe sadece 1 parmak kalınlığında
:evil:
Karakolluk olmamamak içten bile değil . . .
(http://img317.imageshack.us/img317/7528/resim0755dj.th.jpg) (http://img317.imageshack.us/my.php?image=resim0755dj.jpg)
-
« Yanıtla #61 : Bugün 11:12:49 pm »
tabii ne ısmarlican ona göre haaa bu arada site halkı yanlış anlamayın demin yazdıklarımızın hepsine sinir oluyoz biz dimi umut? ahenk olsun die öle bi diyalog yarattık umarım beenirsinizzz
tabe tabe