TeamHondaTurkey.Com
FREE ZONE - TUNING SHOP => İlanlar => Arananlar => Konuyu başlatan: silent furious - Ekim 19, 2010, 06:24:08 ÖS
-
96 - 01 Civic Sedan için Coilover ve Kule Gergisi arıyorum....
-
arkadaşlar yok mu piyasada coilover sıfır olur ikinci el olur ön iki takım olur koni amortisörlerle kullanacağım
-
arkadaşlar yok mu piyasada coilover sıfır olur ikinci el olur ön iki takım olur koni amortisörlerle kullanacağım
Kardeşim arkaları spor yay yapmak istersen bende arkalar için apex marka 3.5cm var haberin olsun...
-
Kardeşim arkaları spor yay yapmak istersen bende arkalar için apex marka 3.5cm var haberin olsun...
teşekkür ederim orjinal amortisörlerde 3,5luk koni yay kullanıyorum , koni amortisör aldım onlarla da coilover kullanmayı düşünüyorum
-
hala arıyorum
-
megan racing coilever springs var elimde yükseklik alcaklık ayarlı araba satıldıgı için cıkarmıstık istersen görüşürüz zaten piyasada zor bulunan bi coil.
-
megan racing coilever springs var elimde yükseklik alcaklık ayarlı araba satıldıgı için cıkarmıstık istersen görüşürüz zaten piyasada zor bulunan bi coil.
ok görüşelim
-
Orjinal kule gergisini Honda Servislerinde 30-35 tl gibi bir rakama temin edebilirsin.
Ben öyle yapmıştım.
Ama 1 gün önceden siparişini ver ki adamlar getirsin.
-
Orjinal kule gergisini Honda Servislerinde 30-35 tl gibi bir rakama temin edebilirsin.
Ben öyle yapmıştım.
teşekkür ederim
-
fiyat nedir
-
Ben öyle yapmıştım.
mustafa ben servisi aradım
1,4 hatcback e uymaz diyor
vida yerleri yok deldirmek gerekiyor filan dediler
bi yanlışlık olabilirmi
-
Ben öyle yapmıştım.
bi yanlışlık olabilirmi
Vida yerleri var sadece delik değil.
Tek yapacağın bir matkapla vida yerlerine delik açmak.
Zaten deleceğin yerlerin hafif oyuk olduğunu göreceksin.
Ben de öyle yaptım. Bir de bunun Hb veya sedan diye çeşidi yok.
Hepsi aynı. Sonuçta aks mesafesi aynı.
-
Ben öyle yapmıştım.
bi yanlışlık olabilirmi
Vida yerleri var sadece delik değil.
Tek yapacağın bir matkapla vida yerlerine delik açmak.
Zaten deleceğin yerlerin hafif oyuk olduğunu göreceksin.
Ben de öyle yaptım. Bir de bunun Hb veya sedan diye çeşidi yok.
Hepsi aynı. Sonuçta aks mesafesi aynı.
tamam ben onu delmek istemiyorum
ozaman almaktan vazgeçtim
çok teşekkürler
-
Tamam ama bilesin ki deleceğin yerler orjinal yuvalarıdır.Aynı model tüm
HB'lerin karoserleri aynı olduğu için üretimde hepsine vida yeri yapılır
ama fabrikada sadece vti lara kule gergisi takılır.
-
Acilinden coilover aranıyor...
-
ustam sorması ayıp bu kule gergisi ne işe yarıyor.denge falan mı sağlıyor virajlarda?
-
ustam sorması ayıp bu kule gergisi ne işe yarıyor.denge falan mı sağlıyor virajlarda?
onun gibi birşey amortisörlerin virajlarda esnemesini önler, yol tutuşu arttırır. İki amortisörü araca bağlantı noktalarından birbirlerine bağlayan parça....
-
coilover bulduk, kule gergisi aramaya devam........
-
Kule Gergisi en acilinden yok mu?..