TeamHondaTurkey.Com
MULTIMEDIA => Videolar => Konuyu başlatan: poseidon999 - Ekim 18, 2010, 10:35:36 ÖS
-
Özellikle son dragı izlemenizi tavsiye ederim.
Pontiac önce civic'i küçümsüyor sonra dumanında kayboluyor.
http://www.facebook.com/video/video.php?v=284869296436 (http://www.facebook.com/video/video.php?v=284869296436)
-
Daha önce paylaşılmıştı yinede saolasın.
-
forever HONDA :hehe
-
muhteşem ses
-
herşeyiyle süper
-
herşeyiyle süper
süper fakat supra basmamış kim ne derse desin...
-
supra son videoda basmış ama civicte çok daha hafif
arka taraf komple boşaltılmış
ışıkta kalktığı arabadaki kahkaha atan adamcağızın rengini çok merak ediyorum :)
-
Civicteki herifte biraz aptalmış bari bir elin viteste diğer elin direksiyonda olsun :D
-
supra son videoda basmış ama civicte çok daha hafif
arka taraf komple boşaltılmış
ışıkta kalktığı arabadaki kahkaha atan adamcağızın rengini çok merak ediyorum :)
Pontiac taki artiz kilikli herhalde mor rengi almistir. Artiz ne arar pontiac ta : D
-
supra tınlamamış bile :)
-
Bunu söylemek için K20'ye kaç bar uygulamışlar bilmek lazım.
05,-0,7 olsa tınlamadı deriz ama 1 bar dan yukarısına Supra yetişemez.
-
tekrar izlemek güzel oldu :D civic çok hafif oradan kazanıyor :)
-
Bunu söylemek için K20'ye kaç bar uygulamışlar bilmek lazım.
05,-0,7 olsa tınlamadı deriz ama 1 bar dan yukarısına Supra yetişemez.
haklısın biz buradan tınlamamış diyebiliyoruz belkide tınladı yetişemiyecigini anlayınca basmadı tınlamamış gibi davrandı sonuçta suprayım ben diyerekten rezil olmamak için tınlamamıi gibi yapmışta olabilir :)
-
güzel paylasım ıcın tesekkurler
-
o son videodaki adam satmıştır kesin o arabayı :D
-
O değilde yorumlara baktınızmı :D Adamlar k20'yi Lambo ile Ferrariyle kıyaslıyorlar,öyle bir çekememezlik varki anlatamam :D
-
6 sılındır 24 valve 3000 cc turbo 0--100 5.8 sn. fabrıka cıkıs 330 hp. yapmayın arkadaslar bıraz gercekcı olun. sızce cıvıgın sansı var mı.hele kı roll da. yalan yok cıvıc on numara yuklemısler ama supra nın yanında.acın bır ıkı tane supra vıdeo su ızleyın...
-
6 sılındır 24 valve 3000 cc turbo 0--100 5.8 sn. fabrıka cıkıs 330 hp. yapmayın arkadaslar bıraz gercekcı olun. sızce cıvıgın sansı var mı.hele kı roll da. yalan yok cıvıc on numara yuklemısler ama supra nın yanında.acın bır ıkı tane supra vıdeo su ızleyın...
Espiri yapıyorsun herhalde....
Şu videonun 55. saniyesinden sonrasını izlemeni öneririm.
Miniklerin yaptığı fıstık yeşili vti'ı bilir misin???
Hiç de öyle avrupaya falan gitmen gerekmez. İstanbulda.
1000 lik motorlarla yürüyor otobanda ne Suprasından bahsediyorsun.
https://www.youtube.com/watch?v=eMJCe6ADeuY
Tabi supra da güçlü bir araba ama TR de ciddi hp ler ve torklar alınan 1,6-2,0 makineler dolaşıyor.
Yapınca oluyor işte.
-
Arkadaşlar 1.Kalkışta Supra Gaza Bile Dokunmuyor
2. Kalkışta Supra hafif Gaza Dokunuyor Ama Civic Uzuyor hatta daha sonradan gaza basınca supra uzayan civici görünce gazdan ayağını çekiyor.
3. Kalkışta Supranın Şöfürü Civic'in Şöfürü Kadar İyi Kalkış Yapamıyor dikkat ederseniz patiye kalıyor Daha Sonradan Gaza Dokununca Yaklaşmaya Başlıyor ama civicin kaçıncı vitesinden sonra
Ama Civic'in Motor Özelliklerinide bilmek lazım hondalar özellikle civicler kendinden büyük motorlu araçlara kafa tutabilen araçlardır yüklendiğinde bu yüzden pek fazla küçümsememek lazım
-
bencede kesinlikle supra basmamış :D :D :D
-
Hulk cıvık i gayet iyi biliyorum arkadasım. Sende görüyorsun ki supra dokunmamış
-
Hulk cıvık i gayet iyi biliyorum arkadasım.
Sende görüyorsun ki supra dokunmamış
Peki kabul ediyorum arkadaşım dokunmamış
hadi dokunduğunu kabul edelim 400 hp ve 1,5 ton olan bir Supra
hafifletilmiş (en çok 900 kg olan) K20 swap yapılmış ve muhtemelen 500 hp ler alınan
bir 2,0 civic'i geçebilir mi?
Geçer dersen sana da saygım var. Eyvallah diyeceğim.
-
Başkan elbette gecer ama senin dediğin degerler olsa arkasına yapisirdi. Aslında ikimizde suan hata ediyoruz çünkü iki tane ne yüklü bilmediğimiz araç için konuşuyoruz böyle videolara aslında yorum yapmak bence hata. Belki iki arkadas sakalasiyor bilemiyoruz.
-
Başkan elbette gecer ama senin dediğin degerler olsa arkasına yapisirdi. Aslında ikimizde suan hata ediyoruz çünkü iki tane ne yüklü bilmediğimiz araç için konuşuyoruz böyle videolara aslında yorum yapmak bence hata. Belki iki arkadas sakalasiyor bilemiyoruz.
Sen de haklısın ama 400 hp yi gözünde çok büyütme ağırlık ve turbo var işin içinde çok şey değiştiriyor.
-
yalnız son kısım süper adam biraz dalga geçmee çalışıo ama oole kalıo :D
harbi ama supra pek basmıo gibi supraya 400whp dio ama civic baya uçuo yani civc de 600whp gibi gidio ama 600whp zor 500whp yi geçmek zor ama olabilir tabi neden olmasın
-
supra sonradan kapatmaya başladı ama civic yavaşladı
-
supranın ne kadar yüklü olduğu belli değil ama civic aşırı besleme orası kesin zaten ibreyi indirişinden belli supra basmışmı basmamışmı bilinmez ki bi yerde bastığı belli oluyor supranın önü havaya kalkıyor. hulk gibi arabaları gördükten sonra bunun olmama gibi bir durumu yok. hulk 0-100 bilmiyorum fakat 100-200 km/s arasını eski değerlerle 6.38 saniyede alıyordu ve ibreyi tekrar 0 a getiriyor ki baştan aşağı sökülmüş bir araç torpido gözünden tutunda klimaya koltuklara karbon kaputa kadar her türlü hafifletme var video da ki araçta aşağı yukarı böyle bir araç bu durumda supranın yüklü olmadığını farz edersek bunun olması mümkün. fakat suprayı tıka basa yükledikten sonra sonuç tam olarak ne olur bilemiyorum çünkü 1100 hp lere ulaşanları var.
-
videoyu yine herzamanki gibi izleyemedim..
ama bu aracın suprayı geçebilmesi için hulktan daha yüklü olması şart
bir akşam bizde çıkmıştı otobana belki bilirsiniz mantar amerikaya gitmeden önce evo motorlu bir 306gti yapmıştı beyaz renk.aracın sahibi benin yıllardır arkadaşım..tüm ayarları bitmeden denemişlerdi ve hulk boy boy ayıramamıştı 2 max 3 araba kadar önünde gitti hep.yani diyeceğim oki 306 ya evo motor GTR35 turbo vs vs koymuşlardı ve ayarsız halde hulkun peşinden gidiyordu.daha sonra ayarları yapıldı baskı balatası amerikadan geldi takıldı bir lambo ile denediler kazanan bora boraya gitti :)