TeamHondaTurkey.Com
FREE ZONE - TUNING SHOP => İlanlar => Arananlar => Konuyu başlatan: .Ali. - Ekim 12, 2010, 09:44:43 ÖÖ
-
Amerikada Newyork veya Chicago da Oto Aksesuarları honda mugen parçaları satan yerlerı nasıl bulabılırım hiç arattıran var mı ? Kasımda gitcem vaktım kısıtlı oralarda arama yapmayada vaktım olmayacak varmı bılen - alan ? hatta bulabılırsek siparişi olanada yardımcı olurum..
-
YAW hiçbir fikri olan yok mu ?
-
Buraya bir göz atıver.
http://www.andysautosport.com/
-
saolasın tşk. ederm, adresi gıdecegım yereden cook uzakta.. harık amalzemeler var ama..
-
www.ebay.com
Bu siteden kendine bir profil olusturup, ürünü bulup, satın alabilirsin. :)
Dikkat etmen gerekenler:
1-Satıcının cok satış yapmış olması.
2-Ürünün diğerlerine göre shipping ücretinin uygunlugu.
3-Satın alacağın parcanın gercekten aradığın parca olup olmadıgından emin olman.
-
ebay dan alma fıkrım yok o ayrı bişey.. .. ben gıdıp kendı alacagım mağaza arıyorum..
-
Ha sen Amerikada bulunduğun şehirden direk mağazadan görerek kendim alayım diyorsun :) bu konuda sitenin üyelerinden yardım alman zor gibi...
Şu an Atlanta da bulunan biraderim den istediğim parçaları ebay den satın aldım onun adresine kargolattım cumarteside kendisi getirecek.
Bu yöntem bana mantıklı geldiğinden sana önermiştim, bol şans....
-
bende amerikada bi adreste topluyorum parcaları fedexle ordan aldırıyorum sıkıntısız geliyo ama arkadaş kendi gidip gezmek istiyo eminim vardır ebaydan bak satıcıların profil bilgilerine yer belirten olabilir olmadı maille shoplarının adreslerini istersin
-
bende amerikada bi adreste topluyorum parcaları fedexle ordan aldırıyorum sıkıntısız geliyo ama arkadaş kendi gidip gezmek istiyo eminim vardır ebaydan bak satıcıların profil bilgilerine yer belirten olabilir olmadı maille shoplarının adreslerini istersin
Neler getirttin şimdiye kadar? Kaç USD lik şeyler? Gümrüğe takılmıyor mu burda?