TeamHondaTurkey.Com
MULTIMEDIA => Videolar => Konuyu başlatan: aRas - Ekim 11, 2010, 11:30:29 ÖS
-
http://video.mynet.com/habervideo/Boyle-Canilik-Gorulmedi/981345/
Çok şey yazmak isterdim ama... Allahından bulsun...
-
İnsan değil bunlar ya...
-
http://www.sessizkalmasucaortakolma.com/dilekce/dilekce_detay.asp?id=584
bir göz atın arkadaslar buraya
imzanız önemli
-
bu nası bısey dır bunu yapanda ınsanım dıye gezıyo sokakta
-
sabah haberlerde izledim ağlaya ağlaya bi ahL oLdum rabbim hepsine soracak benim 17 kedim var her ay hayvan barınağına iyi kötü yardımcı olmaya çalışıorm bu adilerin yağtığına bak ne zarırını gördünüz he onalrın:( ya yazmakla bitiremem öfkemi aLLaha havaLe ettim onLarLa öte tarafta hesapLaşcam inş......
-
imzamıda attım bu arada umarım bi sonuç çıkar çok imzaLar topLandı böLe ama ne yazıkki sonuçsuz kaLdı ....
-
bu siteyi bende yenı kesfettım
sonuclanmıs dılekcelerı var baya umarım ıse yarar dedıgın gıbı
bu herif için bişe diyemiyorum desem çok ağır konusurumm zaten binlerce kişinin beddusını aldı elbet biyerinden çıkacakk yaptıkları
-
içimden geçenleri kelimeye dökemiyorum
-
hayvan sana saldırır birşey yaparda sende kendini savunmak zorunda kalırsın,tekme atarsın , zararsız yatan hayvandan ne istedin edit:kural dışı kelime), ne zararı var sana , seni de inşallah tekmeleyerek öldürürler , hayvan kelimesini yanlış kullanıyoruz , hayvanlar gerekmedikçe kimseye zarar vermezler, bu hayvan bile olamaz ya... yazıklar olsun
-
söyleyeceklerimi söyleyebilsem ahh burada :@
-
arkadaşLar castieL arkadaşımızın verdiği linke mutLaka imzanızı atınkayıtsız kaLmayın beLki bi sonuça vardırrıLar..
-
bende sabah televizyonda gördüm görüntüleri. bunlar insan olamaz. imzamı attım ve linki face imdede paylaştım
-
Abi toplayacaksın 20 tane kedi, bir hafta yiyecek vermeyeceksin, bu kansız edit:kural dışı kelime) insan müsvettesini yere yatırıp, elini ayağını bağlayıp heryerine jilet atacaksın, o kedileri de oraya salacaksın, kemire kemire yok etsinler oksijenin haram olduğu itoğluit i
-
emin oL o kedicikLer tenezzüL biLe etmes ona yemek verirsen yer vermessen susar oturur.. yaradanın bitek bizi yarattığını sanan aciz anti sosyaL ki,şiLik bozukLuğu oLn insan müsveddeLeri bunLar. bi detayı farkettinizmi kendi besLediği köpekte pitbuLL du.. eminim dövüştürüyordurda onu...umarım onun saLdırısına uğrar şöLe etinden bi parça alıp yer !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Bu olayı gerçekleştirenleri ve yandaşlık yapanları şiddetle kınıyorum ve en çok saçma olan şey ise bedelinin 300 tl gibi komik bir rakam olmasıdır.Bana göre kişinin siciline işlenmelidir.Gerekirse büyük miktarda para cezası veya haip suçu eklenmelidir.
Bu gibi olayları gerçekleştirenlere yakışan kimliğin ise hayvanlardan daha alçak bir kişiliğe sahip olduğunun da göstergesi olarak görüyorum. Bu kişiler o zavallı ve çaresiz kedinin uğradığı işkencenin daha ağır bir karşılığını bulmasını Hak'tan diliyorum.
-
ALLAH C.C aynı acıları ona çektirecek İNŞALLAH.
-
bunlara insan diyenin sülalesini...!!! şereffsizzlerrr!!!
-
sadece .................... ................. .........................
-
valla şimdi arkadaşlar olayı izleyince tecrübelerim kabardı, bu grup muhtemelen alkollüdür ve bu kediyi tekmeleyen hayvan da o grubun içerisinde kendisini öne çıkarmaya çalışan bastırılmış kişiliki bir solucandır.
şimdi size soruyorum arkadaşlar yıllarca ulusal basınımızın yanlı kırpılarak haberlerini izleyerek, kanun, düzen, asayiş ve kamu yararı konularında suistimal edilmiş aziz milletimin fertleri, bir olayı çıplaklığı ile izlerseniz böyle ruhunuz daralıyor, biz bu tip görünüşü insan olan fakat içi yaratık olan nice varlıkla uğraşıyoruz, emin olun ki;
ben tesadüf oradan geçsem ve şahıslara neden zararsız bir canlıya tekme attın ve öldürdün desem, o esnada ulusal basınımızın güzide tarafsız (!) mensuplarıda orada olsa yada birileri görüntülese, adamın bana cevabı elbetteki sana ne yada işine bak gibi bir şey olacağı için, benim de kendisine fiziki bir atakta bulunacağım ortada, neyse o hırsla adamı yıksam oraya, sabahın ilk haberlerinde flaş flaş polis üniversite öğrencisini yolda durduk yere linç edercesine dövdü, gece bölümünde okuyan bilmem ne isimli öğrenci okuldan çıkıp evine gittiği sırada ve kendi halinde topluma faydalı bir şekilde adeta bir melekçesine yürüdüğü sırada sokak ortasında hunharca dayak yedi;
Öğrenci- biz okuldan eve gidiyorduk, hatta abdesimle duruyordum, namazın son rekatını kılıp çıkmıştım daha, ne olduğunu anlamadım, polis geldi, durduk yere beni dövdü, bakın hatta beni döverken abdestim bozuldu, o sırada dua ediyordum rabbime duamı şaşırdım.
elbetteki bu konuşmayı destekleyen kırpılmış sadece atraksiyon içeren görüntü ile birlikte,
şimdi burada şu söz çok şık olur; suistimal kapısını aralama, sonuna kadar açılır.
kanun : öyle caydırıcılığı olan bir kanun yok bu konu için bildiğim kadarı ile varsa bile uygulama yok.
örf adet anane : bu tip düşüncelerde kabuk değiştirdi ETİK yaptılar adını birisi kayboldu diğerinin manasını bilen az.
inanç: insanı durduran sadece kanunlar olmaz, prensipleri durdurur, prensip te aldığımız aile terbiyesi ve inançlarımızla harmanlanmış bir olgudur.
olayın sonrası görevlinin yaşadıkları ; birileri çağırır seni idarecidir ve ulusal basında gördüklerinin hesabını sormalıdır.
idareci- Ne işiniz vardı orda.
görevli- Efenim devriye gör.... konuşmana bile müsade etmez, çünki seni dinlemeye çağırmamıştır.
idareci- neden dövdün?
görevli- Efenim dövme.... konuşturmaz seni.
idareci- Gül gibi çocuklardan ne istediniz haberlere bile çıktı, öğrencilermiş okuyorlarmış.
görevli- efenim kedi....
idareci- konuşma, gidip savunmanızı verin savcılıkta, sonra idari soruşturma için hukuk işlerine gidip ifade verin.
vel hasıl arkadaşlar aldınız başınıza belayı, şimdi hepinize soruyorum, kedinin öldürülmesine göz yummak mı, yoksa başınıza gelecekleri bile bile cansiperane müdahale etmek mi?
Aziz milletimin asil insanları: Batan geminin lüks kamarası olmaz, batarsak hep birlikte batarız, sessiz kalarak toplumun sosyal yapısı temelinden sallanıyor, bir takım olaylara bakışımızı değiştirmemiz gerek, hep birlikte anlattığım bu kurguladığım vakayı değerlendirin, hak edene hakkını vermek gerekmez mi?
-
Allah belasını versin. lavuğun ayağı kayıyo hala akıllanmıyo. Azrailde onun canını aynı şekilde alsın inş.
-
yok mu bu konuda düşünceleri olan arkadaşımız günceli, benim yazıyı okumayı unutmayın günceli.
-
az önce okudum abi hayranlıKla tebrike derim seni..
-
yazar olmam gerek değil mi aslında
-
foxta gösterdi bunu tekrar 687 tl ceza verilmiş sadece...:@ hayvanseverler miting yapmış ama bi işe yarıcağınıda sanmıorm
-
asıl o canıler yazık zavallı yaratıklar
-
Ben attım imzamı.
-
yaklasık 22bın ımza olmus
umarım ıse yarar ben 1800 lerde ımza atmıstım baya buyumus gercekten
ınsallah ısede yararda bosa ugrasmamıs oluruz
-
edit:kural dışı kelime)ler.............. İnsan bile değil bunlar. Bunların da kafalarını böcek gibi ezeceksin aslında....
-
arkadaşla durumun bu yönde şekillenmesinin temel sebebini kendimce izah etmeye çalıştım yumaırda lütfen okurmusunuz.
-
o işi ben zevkle yapabiLirim hakan. ! ertesi günde abi sarhoştum vaLLaha hatırLamıorm sabah kaLktım bende pişman Oldum gibiLerinden bi savunmada buLunurum oLur biter ;)
-
peki çok güzel;
görevli ne diyecek acaba ;D
-
Allah kurban olduğum, beni karşılaştırma bu tip bir olayla yarabbim, ben duygusal birisiyim valla çok kötü sonuç çıkardı ortaya.
-
ben memur diLim beni karşıLaştırabiLirsin yarabbim :)
-
Kacaman kardeşim okudum yazdıklarını. Tahmin edebiliyorum, yanı dediklerin gibi olur. Sonuçta suçlu sen olursun. Bu tür şeyleri Amerikan haberlerinde görür ve okurduk. Artık bizde de canice işlenen suçlara sıklıkla rastlıyoruz. Malesef her anlamda çatırdıyoruz.
Tamam kanunlar ve denetim yetersiz ama bu tür şeylerin çoğalmasının asıl sebebi, örf, adet, anane, inanç ve merhametle ilgili. Aile birliği bozuluyor yavaş yavaş. Gençliğin büyük kısmı boş. Allah sonumuzu hayır etsin.
-
amin
-
ben memur diLim beni karşıLaştırabiLirsin yarabbim :)
merve senin eline bu şahısların geçmelereni istemem, kedi gibi tırmalarsın bunları gibime geldi.
-
kesinlikle bilerrek ve planlanarak örf ve adetlerimizden uzaklaştırılıyoruz.
bu çirkinliği ne bizim milli duygularımız nede dinimiz kabul eder..
Kacaman kardeşim okudum yazdıklarını. Tahmin edebiliyorum, yanı dediklerin gibi olur. Sonuçta suçlu sen olursun. Bu tür şeyleri Amerikan haberlerinde görür ve okurduk. Artık bizde de canice işlenen suçlara sıklıkla rastlıyoruz. Malesef her anlamda çatırdıyoruz.
Tamam kanunlar ve denetim yetersiz ama bu tür şeylerin çoğalmasının asıl sebebi, örf, adet, anane, inanç ve merhametle ilgili. Aile birliği bozuluyor yavaş yavaş. Gençliğin büyük kısmı boş. Allah sonumuzu hayır etsin.
-
Allah onlara o kedinin çektiği ızdırabı yaşatsın
-
haklısın adaş, zaten kanunlar da yapılırken, ülkenin sosyal dokusu gelenekler anane gibi şeyler dikkate alınarak yapılır
-
unutmadan 687 tl ceza da, kamunun vicdanını rahatlatmak için arkadaşlar yani bişey yapılmadı görevi suistimal suçu ile kimse bizi şikayet etmesin diye verilen bir cezadır, bunuda unutmayalım, yani topluma aspirin tedavisi gibi bişey.
-
asLında bu tür oLayLarda kişiye kamu cezası verseler mesela o caniyi 1 ay boyunca bi hayvan barınağında gönüllü çaLıştırsalar.. bi görse araba çarpmış gözü yok tümörü olan işkence görmüş hayvanların tedavi aşamasında bulunsa bizzat ...
-
o.çocukları söylicek bi kelime bulamıyorum izleyince bile sinirlerim bozuluyor edit:kural dışı kelime)ler. >%Sakin
-
unutmadan 687 tl ceza da, kamunun vicdanını rahatlatmak için arkadaşlar yani bişey yapılmadı görevi suistimal suçu ile kimse bizi şikayet etmesin diye verilen bir cezadır, bunuda unutmayalım, yani topluma aspirin tedavisi gibi bişey.
Masum ve zavallı bir hayvanı bu şekilde vahşice öldüren kişilik, insanı da gözünü kırpmadan öldürebilir. O görüntüler, kendisinin ruhsal yapısıyla ilgili çok detay veriyor aslında. Ve bu adam komik bir para cezasıyla serbest. 687 TL lik cezanın ne caydırıcılığı var?
Katillerin, gaspçıların afla çıkması da aynı mantık. Siyasi çıkar uğruna, o suçluların yeniden suç işleyebileceği bilinmesine rağmen bu yapılıyor malesef.
-
asLında bu tür oLayLarda kişiye kamu cezası verseler mesela o caniyi 1 ay boyunca bi hayvan barınağında gönüllü çaLıştırsalar.. bi görse araba çarpmış gözü yok tümörü olan işkence görmüş hayvanların tedavi aşamasında bulunsa bizzat ...
hazır bu seferde zehir falan katar masumların yiyeceğine.
-
Kacaman yazdıklarını okudum ve doğru bi diyalog yazmışsın bu konuda size katılıyorum...
Sizi tenzi ediyorum yanlış anlaşılmiyim lüten ama bu tabiki bizim aman başımıza bişey gelir düşüncesiyle eyleme geçip durdurmaya çalışmıcağımız şeyler değildir...
Bunu yapan gençlik egolarıyla yaşıyan.bi baltaya sap olamayan,edep terbiye görmemiş,içinde insan ve doğal olarak hayvan sevgisi olmayandır...
Daha bu duruma yazıcak çok şeyler var ama buna terbiyem müsade etmiyor ne yazıkki...
-
deniz hanım teşekkürler
-
rica ederim...
-
evet başka duyarlı THT üyemiz yok mu günceli
-
Video için yorum yapanlardan birinden alıntı:
hasan köse
14.10.2010 14:33:04
bu serefsizlerr ankara demetevlerde oturan piçlerr...öldürenin adı ufuk yanında ki bebeninde ardaa...demetevler metro duragının karsısında ki dönburger isimlii dükkan bu piçlere ait..burdan tüm ankaralılara ve demetlileree duyurulurr............
-
ank duy sesimizi !!!!!!
-
alper hocam valla çok iyi yapmışsın bulduğuna sevindim şahsım adına
ayrıca 1. sayfada benim yazdığım uzun metne bi bakarsan sevinirim yorumunu bekliyorum
-
ank duy sesimizi !!!!!!
eminim mesaj alınmıştır.
-
Yeni okudum abi kesinlikle haklısın işin içindesin zaten en iyi tespiti sen yapmışsın. Görüşünce daha detaylı konuşuruz abi.
-
teşekkürler, görüşürüz tekrardan.
-
Denetim ve disiplin mekanizmalarımız son zaman çok pasifleş(tiril)di değil mi, okullarımızda da aynı sorundan şikayetçiyiz. Üzerinde durulması gereken bir konu aslında.
-
e iyide dün haberlerde kedi vahşetinin sorumLusu bilmem ne isimli vatandaşın izmirdeki evinin önünde hayvanseverler eylen yaptı denildi evi izmirdemi ankaradamı :S
-
Biz burada böyle sinirden hop oturup hop kalkıyorsak -İzmir, Ankara nerede oldukları fark etmez- duyarlı vatandaşlarımız sesimizi duyurup soluğumuzu hissettireceklerdir enselerinde. Sokağa çıkamıyorlardır bence. Duyarlı(!) medya yayımlar mı bilmem ama bunlar cami duvarına işedi.
-
ne hayvanlar var yaw
biz insan olarak evimizdeki sineği bile öldüremiyoruz tutup balkondan atıyoruz allah bunuda yaratmış öldürmek bize düşmez diye
o çocuklar sorguya çekilirken çok merak ediyorum ne diyecekler
-
ne hayvanlar var yaw
biz insan olarak evimizdeki sineği bile öldüremiyoruz tutup balkondan atıyoruz allah bunuda yaratmış öldürmek bize düşmez diye
o çocuklar sorguya çekilirken çok merak ediyorum ne diyecekler
sorguya ertesı gun alındı o vuran "herkezden çok özür diliyorum alkolden hiçbirşey hatırlamıyorum bende videoyu izleyince şaşırdım" dedi... ama yüzü gayet net görünüyordu İzmir Bornova'dakilere duyurulur...
-
e iyide dün haberlerde kedi vahşetinin sorumLusu bilmem ne isimli vatandaşın izmirdeki evinin önünde hayvanseverler eylen yaptı denildi evi izmirdemi ankaradamı :S
evet benimde kafam karıştı :S evim demete iki dakika ama çok net isim ve adres verilmiş izmir diye duydum bende :S öyle birşey yoksa yazan arkadaşımız neden öyle bir karalama yaptıki ?
-
benım bıldıgımde ege unv okuyor
izmirde yani
-
Video için yorum yapanlardan birinden alıntı:
hasan köse
14.10.2010 14:33:04
bu serefsizlerr ankara demetevlerde oturan piçlerr...öldürenin adı ufuk yanında ki bebeninde ardaa...demetevler metro duragının karsısında ki dönburger isimlii dükkan bu piçlere ait..burdan tüm ankaralılara ve demetlileree duyurulurr............
peki cumhuriyet savcısına bu adres verilerek şikayette bulunan çıkmadı mı?
-
Neymiş Türkiye de hayvan hakları varmış?!
Duyda inanma...
-
arkadaşlar hak konusu tamam evet hayvanların hakları konusunda değil tüm hak ve özgürlükler konusunda eksik kalan yanlarımız var ama canice sebepsiz yere bu kedinin öldürülmesi hemde videoda görüldüğü gibi hunharca bu katlanılmaz bişey, yani bi eksiklik var gerek kanun da gerek toplumda bilemem ama bi eksiklik var.
-
edit:kural dışı kelime) herif köpekle geziyor görende hayvan sever zanneder yaptığına bak.bunu benim yanımda yapan kim olursa olsun kesin elimde kalır kolay kolay sinirlenmem ama bu beni delirtti.
-
mehmet abi yazdıklarını okudumda sizin işinizde zor.bazen adam yokluğunda adam olanları başınıza vermişler uğraştur.adam gibi adam olanlarıda zaten bu ülkede yaşatmazlar mesele benim komşum rahmetli ALİ GAFFAR OKAN
-
arkadaşlar hak konusu tamam evet hayvanların hakları konusunda değil tüm hak ve özgürlükler konusunda eksik kalan yanlarımız var ama canice sebepsiz yere bu kedinin öldürülmesi hemde videoda görüldüğü gibi hunharca bu katlanılmaz bişey, yani bi eksiklik var gerek kanun da gerek toplumda bilemem ama bi eksiklik var.
''Bana dokunmayan YILAN BİN YAŞASIN!'' Deyimi olan bir toplumda yaşıyoruz...
Kediyi bırakın Ankarada durakta kadın doğradılar hemde EGO aracının dibinde, otobüs TIKLIM TIKLIM dolu bir Allahın KULU inip müdahale etmedi.
-
kadını doğramışlar, kimse bişey yapmamış, kedi konusunda kimsenin ilgilenmeden sadece bakması çok normal o zaman, Allah yardımcımız olsun.
-
kadını doğramışlar, kimse bişey yapmamış, kedi konusunda kimsenin ilgilenmeden sadece bakması çok normal o zaman, Allah yardımcımız olsun.
haberlerde izledin mi TIKLIM TIKLIM otobüs deli oldum ya. Artık hiç iyilik göremiyoruz.
-
bu cezalar bu pisliklere cesaret verdikten sonra bunların olması normal
-
şimdi bu konuya benzer bir örnek anlatayım herkes ibret alsın:
Yavuz Sultan Selim Han mısır seferinden dönmüştür ve Osmanlı toprakları en büyük sınırlarına ulaşmış durumdadır, Akdeniz Türk gölü halindedir yani.
Bu imparatorluğun bekası için ne gibi tedbirler alınması gerek konusu Yavuz Sultan Selim Han'ın kafasını meşkul etmektedir yani nasıl tedbirler alınmalı ki, ülkenin geleceği daim olsun, herneyse bu konuyu danışmak için zamanın ailimlerinden güvendiği fikrini almak istediği birisine ulakla name gönderir ve ne gibi tedbir alınmalı der.
Bir kaç gün sonra ulak gelir ve elindeki nameyi padişaha verir, Yavuz nameyi açar ve kocaman yazıyla BANANE yazdığını görür çok sinirlenir, çabuk atımı hazırlayın der ve bu alimin yanına kendisi gider.
Alimin yanına gider, Selamünaleyküm -Aleykümselam, ben ki cihan padişahı Yavuz Sultan Selim Hanım, size bir sualin cevabını zordum siz cevap vermediniz, der.
Alim kişi der ki; Evlat senin istediğin cevabı ben sana göndermiştim zaten, neden zahmet ettin buralara kadar.
Yani kıymetli site üyelerimiz BANANE demenin toplumun sonunu hazırlayan bir kaçış olduğuna vurgu yapılmak istenmiş burada.
Batan geminin lüks kamarası olmaz, batarsak hep birlikte batarız yani toplum olarak, lütfen hassasiyetlerimizden taviz vermeden değerlerimize sahip çıkalım.
-
şimdi bu konuya benzer bir örnek anlatayım herkes ibret alsın:
Yavuz Sultan Selim Han mısır seferinden dönmüştür ve Osmanlı toprakları en büyük sınırlarına ulaşmış durumdadır, Akdeniz Türk gölü halindedir yani.
Bu imparatorluğun bekası için ne gibi tedbirler alınması gerek konusu Yavuz Sultan Selim Han'ın kafasını meşkul etmektedir yani nasıl tedbirler alınmalı ki, ülkenin geleceği daim olsun, herneyse bu konuyu danışmak için zamanın ailimlerinden güvendiği fikrini almak istediği birisine ulakla name gönderir ve ne gibi tedbir alınmalı der.
Bir kaç gün sonra ulak gelir ve elindeki nameyi padişaha verir, Yavuz nameyi açar ve kocaman yazıyla BANANE yazdığını görür çok sinirlenir, çabuk atımı hazırlayın der ve bu alimin yanına kendisi gider.
Alimin yanına gider, Selamünaleyküm -Aleykümselam, ben ki cihan padişahı Yavuz Sultan Selim Hanım, size bir sualin cevabını zordum siz cevap vermediniz, der.
Alim kişi der ki; Evlat senin istediğin cevabı ben sana göndermiştim zaten, neden zahmet ettin buralara kadar.
Yani kıymetli site üyelerimiz BANANE demenin toplumun sonunu hazırlayan bir kaçış olduğuna vurgu yapılmak istenmiş burada.
Batan geminin lüks kamarası olmaz, batarsak hep birlikte batarız yani toplum olarak, lütfen hassasiyetlerimizden taviz vermeden değerlerimize sahip çıkalım.
Evet sonuna kadar katılıyorum size. Ancak inan bana artık insanlara güven kalmadı. Kimse korkusundan ortak bilinç oluşturmuyor. Dediğim gibi bana dokunmayan bin yaşasın. deyimiyle yaşıyoruz.