TeamHondaTurkey.Com
HONDA MODELLERİ => Type R - Civic / Integra (DC,EP,FK) => Konuyu başlatan: civic_dream - Eylül 25, 2010, 02:53:56 ÖS
-
http://www.youtube.com/watch?v=lZzJJ8Vp5mQ&NR=1
daha önce verildimi bilmiyorum ama bu adamın ayağının ayarı yok bence :D
-
242 iyidir galiba ? :)
-
benımde tam anlık yakıt tuketımı gozume carpmıstı ama zaten vıdeoda gostermıs :D
çüşş :D
hem hıza hemıde yaktıgı yakıta :)
-
evet ya km ye 28.6 ağzım açık kaldı :)
-
evet ya km ye 28.6 ağzım açık kaldı :)
Yani 100KM'de 28,6 Litre benzin mi yakmış oldu?
-
evet anlık tuketımı o sekılde yanı bu hızla 100 km gıderse deponun katılımı gıder :)
-
evet anlık tuketımı o sekılde yanı bu hızla 100 km gıderse deponun katılımı gıder :)
Harbiden yuh... :s :( Bugatti Veyron'u düşünemiyorum o zaman. :D 16,4 Litre motoru var :D Kaç litre yer acaba ? :D
-
Harbiden yuh... :s :( Bugatti Veyron'u düşünemiyorum o zaman. :D 16,4 Litre motoru var :D Kaç litre yer acaba ? :D
16.4lt motoru varsa yakıt tankeriyle birlikte gezmesi lazım, başka bi durum olanaksız :D
-
katılımı ne yaa :D deponun katılımı gıder demek ıstedım :D
veyronda dıp gaz 50 lt ustunde yakıyo :)
-
katılımı ne yaa :D deponun katılımı gıder demek ıstedım :D
veyronda dıp gaz 50 lt ustunde yakıyo :)
Ama o arabanın yakıtıda farklıdır bence.Oktan sayısı yüksek uçak yaktı vs kullanmışlardır bu araçta.Ama bilmem,araştırmak lazım.
-
az bile gitmiş
242 den fazla yapması gerek
-
bi wideo izlemiştim veyron 16,4 motor. tam 407 qösteriodu ibre :) adam konuşuo bu şekilde qidersem yarım saatte hawaya uçarım ama sorun deqil zaten 15 dk da yakıt bitio dio:)