TeamHondaTurkey.Com

HONDA => LPG, CNG ve Alternatif Yakıt Sistemleri => Konuyu başlatan: ardsi - Eylül 23, 2010, 08:35:49 ÖS

Başlık: Antalya/Isparta/Denizli/Konya Önerebileceğiniz LPG Montaj Servisi
Gönderen: ardsi - Eylül 23, 2010, 08:35:49 ÖS
Selamlar...
Aracımı yeni almama rağmen sık km yapacağım için hemen LPG düşünmek zorundayım...Aslında Antalyada olmama rağmen forumdan araştırdığım kadarı ile markadan çok ustanın deneyim ve bilgisi önemli olduğu için; Antalya ve çevre illerinde yeni kasa (2007>) Civicine montaj yaptırıp "Ben şu ustadan çok memnun kaldım" diyen bir dostumuz var ise tavsiyelerini almak isterim..Zira ileride montaj ile ilgili bir sorun yaşamak istemiyorum...
Teşekkürler..
Başlık: Ynt: Antalya/Isparta/Denizli/Konya Önerebileceğiniz LPG Montaj Servisi
Gönderen: rotasızKAPTAN - Eylül 23, 2010, 10:49:22 ÖS
kardes valla ben daha taktıralı 3 gun oldu.zavolli marka taktırdım çoğu kişinin önerisi olarak.eğer zavolli taktırırım diyosan kesinlikle izmirde taktırmanı öneririm.eğer düşünürsen yer önerebilirm işçilğine hayran kalırsın.aracım 2007 cıvıc
Gönderen: asvtec - Eylül 24, 2010, 08:28:16 ÖÖ
Antalya'da UYSAL OTOGAZ
Denizli'de KÖSEOĞLU

Selamlar...
Aracımı yeni almama rağmen sık km yapacağım için hemen LPG düşünmek zorundayım...Aslında Antalyada olmama rağmen forumdan araştırdığım kadarı ile markadan çok ustanın deneyim ve bilgisi önemli olduğu için; Antalya ve çevre illerinde yeni kasa (2007>) Civicine montaj yaptırıp "Ben şu ustadan çok memnun kaldım" diyen bir dostumuz var ise tavsiyelerini almak isterim..Zira ileride montaj ile ilgili bir sorun yaşamak istemiyorum...
Teşekkürler..
Gönderen: ardsi - Eylül 27, 2010, 03:55:25 ÖS
kardes valla ben daha taktıralı 3 gun oldu.zavolli marka taktırdım çoğu kişinin önerisi olarak.eğer zavolli taktırırım diyosan kesinlikle izmirde taktırmanı öneririm.eğer düşünürsen yer önerebilirm işçilğine hayran kalırsın.aracım 2007 cıvıc
Öneriniz için teşekkürler..
Gönderen: ardsi - Eylül 27, 2010, 03:56:38 ÖS
Antalya'da UYSAL OTOGAZ
Denizli'de KÖSEOĞLU

Uysal Otogazı daha önce duymuştum, BRC bölge bayisi olması lazım...Teşekkürler...
Gönderen: yasansu - Eylül 28, 2010, 04:34:14 ÖS
Denizli'de köseoğlu-kırlıoğlu işinin uzmanıdır.LPG taktırmak için ta muğladan ve diğer çevre illerden geliyorlar.Ben 4 senede 2 arabama taktırdım.1 kere  motor arıza ışığı yanmadı.Sadece yanlarına çay içmek için uğruyorum.Denizli'ye gelecek olursan seni götürürüm.
Gönderen: ardsi - Eylül 28, 2010, 07:48:41 ÖS
Denizli'de köseoğlu-kırlıoğlu işinin uzmanıdır.LPG taktırmak için ta muğladan ve diğer çevre illerden geliyorlar.Ben 4 senede 2 arabama taktırdım.1 kere  motor arıza ışığı yanmadı.Sadece yanlarına çay içmek için uğruyorum.Denizli'ye gelecek olursan seni götürürüm.
Aslında istediğim cevap bu idi, yani "ben montaj yaptırdım, memnunum, size de tavsiye ederim" şeklinde..Nazik davetiniz için çok teşekkür ederim...Gelirsem mutlaka irtibata geçerim sizinle..Sağolun..
Gönderen: yasansu - Eylül 30, 2010, 02:36:20 ÖS
Rica ederim.Ne demek.
Gönderen: onur048 - Ekim 01, 2010, 03:31:48 ÖS
Denizli'de KÖSEOĞLU 1sene oldu taktıralı.öneririm.
Gönderen: ardsi - Ekim 05, 2010, 08:02:24 ÖÖ
Denizli'de KÖSEOĞLU 1sene oldu taktıralı.öneririm.

Çok teşekkürler..Aynı araca sahip olduğumuz için tavsiyeniz benim için çok önemli