TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Karşılaştırmalar => Konuyu başlatan: metoza - Eylül 07, 2010, 10:32:43 ÖÖ
-
Arkadaşlar bakalım yni bir otomobil alırken en çok neye dikkat ediliyor.Bu anketin sonucuna göre yeni araba alacak arkadaşlarımız özellik seçerken bir önem sıralaması yapar diye düşündüm. Böylece daha doğru bir seçim yapılmasına yardımcı olabiliriz belkide... Katılımlarınız için şimdiden teşekkür ederim....
-
0 araba almak nasıp olmadı.2.el için sölersem km ve arabanın diri durmasına önem veririm.
-
Doğrudur dostum. Umarım bigün gönlündeki arabayı alacak paran olur...
-
arabam var çok şükür.inşallah sıfırınıda almak nasip olur
-
Şu ana kadar 0 araba almadım hiç. İkinci el alırken kilometresine ve kazası var mı yok mu ona bakıyorum .
Şuan 0 araba alsam dizel alırdım.
-
SAğlam ve sorunsuzluk tercihi önde gidiyor. Bece hepimiz gidip birer Reno 12 TOROS alalım adamlar 1989 dan beri biniyolar halen de gidiyo arabalr....:)
-
saglamlık sorunsuzluk...motorun tatmın etmesi...yedek parca servıs agı...yakıt tuketımı...satarken zorluk cıkmaması...ehhh bırazda kasanın yakısıklı olması..guzel demıyorum yakısıklı olması...
-
İlk önce sağlam ve sorunsuzluğu sonra ben çekmesi gerekir. Daha sonrada kesinlikle güvenlik
-
ben gaza geldim aldım, herkes şiddetle önerince pişmanmıyım bilmiyorum aslında iyi araçta biraz fazla şişirdiler sanırım o yüzden çok şeler bekliyordum.
-
Bugüne kadar hep performans/yakıta önem verdim. Artık sadece fren/yol tutuşu/yakıta önem veriyorum.
-
Sağlamlık kesinlikle çok önemli.
Ama..... Sabah evden çıkınca binannın önünde arabanızı ilk gördüğünüzde "ulan makineye bak ya ne güzel arabam var" diyebilmek çok önemli. Toyota sağlamlık ve ikinci eldeki kolay satışı açısından Honda dan üstün olabilir fakat civic deki duruş alım çalım yok toyotalarda....
-
ben motor performansını seçtim ama sağlamlık ve dış görünüşte çok önemli....