TeamHondaTurkey.Com
MULTIMEDIA => Videolar => Konuyu başlatan: Owner89 - Ağustos 29, 2010, 02:02:47 ÖÖ
-
http://www.vidivodo.com/390526/otoyolda-tehlikeli-makas
-
hoş ama insan hayatını tehlikeye atıyor keşke olmasa
-
Bende severim makas atmayı herkesin görüşü farklıdır bu konuda :) sakin sakin biyere kadar kullanılıo bayılıyorum resmen :) kaza riskim ozaman yüksek
-
Bende severim makas atmayı herkesin görüşü farklıdır bu konuda :) sakin sakin biyere kadar kullanılıo bayılıyorum resmen :) kaza riskim ozaman yüksek
bendensin... :D
-
ooo Furkan bu harbi fenaymış yaaa :) Tamponun tozunu almış resmen :)
Bana göre değil abi makas falan :) Ben çekinirim :)
-
seni açmak lazım ozaman :) hakan fazla arabada oldumu kesin kazalar oluyor ama 2 li 3 lü cok iyi oluo:) buda tecrübeyle sabittir.öbür türlü kimin hangi aksiyona girceği belli olmuo:)
-
aynen katılyorum sana...sakın kullandığım zaman kaza riskim daha çok ama makasda hiç tehlike olmuyor...110 la git git git bi yere kadar patlıyor insan artık bi yere kadar dayanabiliosn
-
youtube açanlar buda aynı kalite bi makas :) vti http://www.youtube.com/watch?v=sOY76fn2ubs&feature=related
-
korktum gercekten :) şaşırdım... cok tehlikeli hareket yapmış :S
-
iyi gibi.. :) ama makas anında müzik efektini koyan daha iyi.. :)
-
Evet müzik güzel olmus makas kadar :)
-
makası atan işi biliyo kameraya çeken boş yolda bastı bastı hafif trafik olup makasıda yeince bıraktı hemen :D
-
iyimiş... adamı >kess gitmiş
-
O makasta ön koltukta oturmak isterdim açıkçası :) Korkunç bi makas atmış. :D
-
1 cm lik bir temasla en az 1 ölü ve 1 sakat muhtemelen felç veya
tekerlekli san1dalye en iyi ihtimalle 2 arabada pert ve perişan
olmuş bir aile ve bir anlık zevk uğruna 20-30 sene gözleri gibi baktıkları oğuları ölmüş veya
hotrtum takılmlmadan işeyemeyecek durumda olan sakat bir genç .
Ne dersiniz değer mi? bir anlık zevk için?
Kısa bir süre kaza anından sonra öldüğünüzü ve ailenizin durumunu düşünün.
Hala andrenalin felan diye konuşuyorsanız yolunuz açık olsun.
Pamuğu tıkarken hiç acımazlar.
-
1 cm lik bir temasla en az 1 ölü ve 1 sakat muhtemelen felç veya
tekerlekli san1dalye en iyi ihtimalle 2 arabada pert ve perişan
olmuş bir aile ve bir anlık zevk uğruna 20-30 sene gözleri gibi baktıkları oğuları ölmüş veya
hotrtum takılmlmadan işeyemeyecek durumda olan sakat bir genç .
Ne dersiniz değer mi? bir anlık zevk için?
Kısa bir süre kaza anından sonra öldüğünüzü ve ailenizin durumunu düşünün.
Hala andrenalin felan diye konuşuyorsanız yolunuz açık olsun.
Pamuğu tıkarken hiç acımazlar.
Valla çok güzel yazmışsın ama o anlık deqer atılan makas.Tabi sakat kaldıktan sonra keşkelerle yaşarız.
Bırak kanallar açık kalsın... :D ( Kolpaçino'dan bi sahne :D )
-
Buyrun bu da cila olsun.
http://www.facebook.com/home.php?#!/video/video.php?v=442524687520&ref=mf (http://www.facebook.com/home.php?#!/video/video.php?v=442524687520&ref=mf)
-
videoda o kişinin yaptığı hareketin aynısını banada yapmıştı bir porsche boxster ama toparlayamadı yalpalandı sağ sol ancak düzeltti. bu hareketin anlamı sen kimsinki ben 100 metre arkadan gelip sağından geçip önüne atlarım uzarım diyor. ölüm riski çok yüksek.
-
Buyrun bu da cila olsun.
http://www.facebook.com/home.php?#!/video/video.php?v=442524687520&ref=mf (http://www.facebook.com/home.php?#!/video/video.php?v=442524687520&ref=mf)
son noktayı koymuşsun...
bu şekilde gereksiz hareketlerin yeri trafik değil arkadaşlar cem yılmazın dediği gibi sizleri pistlerde görmek isteriz ;)
-
Makas atmak tecrüme ister bende çok severim makas atmayı ama bu videodaki adam çok sakat iş yapmış bir yanlış hata ALLAH korusun ölüme kadar gidebilir
-
saniyelik olaylar bunlar 20 senede olmaz 20 saniyede olur. sen iyi makas atarsın iyi şöförsündür ya diğer şöför..... onuda hesap etmek lazım
-
saniyelik olaylar bunlar 20 senede olmaz 20 saniyede olur. sen iyi makas atarsın iyi şöförsündür ya diğer şöför..... onuda hesap etmek lazım
katılıyorum sana bunlar tehlikeli işler
-
görmüyomusunuz videoda katılım yapıyorlar zaten makas atan araba sti olması lazım sen gidipde hiç olmadık biyerde olmadık şekilde makas atmaya çalışırsan zaten %90 kaza yaparsın arkadışn deidği gibi tecrübede istiyo tabi
-
Çekirge bir sıçrar iki sıçrar demişler. Sakat sakat gidip kendinide diğerlerinide riske atmak yerine adabında gitmek bence en mantıklısı.
-
Acil Durumlar Söz Konusu Olmadıktan Sonra Böyle Durumlara Hiç Gerek Yok.Siz İyi Makas Atıyosunuz Diye Kimse Size iyi Şöför Demez.Bence İyi Şöför Demek Kendi Canını Ve Arabadakilerin Canını En İyi Şekilde Koruyarak Araba Kullanan Kişidir.He Bende Basıyorum Tabkiki Ama Düz Ve Boş Yolda Kendi Şeridimde.
-
Makas atmak tecrüme ister bende çok severim makas atmayı ama bu videodaki adam çok sakat iş yapmış bir yanlış hata ALLAH korusun ölüme kadar gidebilir
Ne alakası var tecrübeyle.
Araba götunü verdi mi şehir içi yolda önündeki arabaya 30 cm kala 140 km ile
değil sen Ken Block gelse toplayamaz bizim araçları.
Çok arkadaşımızı verdik bu makas saçmalığına hepsi de senin gibi konuşuyordu.
Sonuncusu yaşıyor ve sol tarafı artık tutmuyor. Heee tecrübesiz değil mi ondan böyle oldu.
Ben tavsiyemi verdim gerisine zaten karışamam.
Ama makas atıp da bana çarpan biri olur ve arabadan sağ çıkarsa
bir tarafını kırmadan bırkmam.
-
arkadaşlar kabul etmek gerek riskli ve o kadarda tehlikeli
ama çook zevkli
tasvip etmiyorum fakat yeri geldiğinde de yapmadan duramıyorum.
-
Bi defa antalyaya giderken adamın birini önüme alayım dedim tavşan kaç tazı tut hesabı. frenajlarında fren yapar uzadığı zaman uzarım hesabı. Ama adam psikopat çıktı virajda önünü göremezken araba falan sollamaya başladı. Antalyaya vardımı belli değil...
-
ama çook zevkli
Sonuncusu yaşıyor ve sol tarafı artık tutmuyor. Heee tecrübesiz değil mi ondan böyle oldu.
Makas atmak tecrübe ister,fakat bizim hondaları toparlayamıyoruz doğru söylemişsin.Geçen ay kardeşimin audi a3 nü aldım otobanda sağ şeritte civic orta şeritte ise astra vardı bunların arasından bi geçtim önüme kamyon çıktı hemen sola kırdım arabanın kıçı bile kaymadı yani bu hareketler bizim hondalar denenmemesi gerekir
-
ama çook zevkli
Makas atmak tecrübe ister,fakat bizim hondaları toparlayamıyoruz doğru söylemişsin.Geçen ay kardeşimin audi a3 nü aldım otobanda sağ şeritte civic orta şeritte ise astra vardı bunların arasından bi geçtim önüme kamyon çıktı hemen sola kırdım arabanın kıçı bile kaymadı yani bu hareketler bizim hondalar denenmemesi gerekir
a3 hatchback olduğu için arkayı salmaz. sen yumurta kasa civicle dene oda kaymaz. sedan arabaların eksi yönü arkayı salması zaten.
-
ama aynı şey jetta 1.4 tsı de başıma geldi azcık savurdu ondan sonra toparladı ( honda kadar savurmuyor hondanın bu yönüne hiç sevmiyorum hondanın kasası çok hafif olduğu için çok savuruyor) virajlarda kıç ata ata gidiyorum
-
bir araç hafiflikten savurmaz, tüm katılım araçları hafiftir yada hafifletilmiş malzemeden imaldır, konfor ile yol tutuş arasında kalındığından böyle.
-
Makas atmak çok zevkli.
Makas atmak çok tehlikeli.
Bende çok seviyorum makas atmayı. Her tehlikeli makas girişimi öncesinde biricik annem ve babam aklıma geliyor. Ya ölürsem? Annem babam üzüntüden mahvolurlar.. Peki ya bir başkası ölürse? Ya yeni baba olmuş birinin canına sebep olursam? Ya hamile bir bayanın ölümüne sebep olursam? Hemen frene basıp vazgeçiyorum...
-
makası atan atar atmaya atmaz
-
Hızlı yaşa,genç öl. :)
Ama arkanda bıraktıklarını düşün...
-
sonunu düşünen kahraman olamaz memati ;D
-
sonunu düşünen kahraman olamaz memati ;D
Öyle diyorsan öyledir ustaaaa..! ;D
-
Makas atmak çok zevkli.
Makas atmak çok tehlikeli.
Bende çok seviyorum makas atmayı. Her tehlikeli makas girişimi öncesinde biricik annem ve babam aklıma geliyor. Ya ölürsem? Annem babam üzüntüden mahvolurlar.. Peki ya bir başkası ölürse? Ya yeni baba olmuş birinin canına sebep olursam? Ya hamile bir bayanın ölümüne sebep olursam? Hemen frene basıp vazgeçiyorum...
Kesinlikle katılıyorum. E tabi İstanbul trafiğinde olduğumdan, altımda da böyle bir cihaz olduğundan ara ara da makas atıyorum. Napayım, insanın bazen canı istiyor. Ancak kesinlikle bu videodaki manyak gibi değil. Ben sakin-müsait zamanda zevkine yapıyorum, ölümüne değil. Diğer sürücüyü de hesaba katmak lazım diyen arkadaşlarıma da katılıyorum. O öndeki aracın şoförü aynadan geleni görüp, panikleyip, frene bi dokunsaydı nolurdu ???
-
adamda saglam yürek varmış,Allah Korusun 5 cm ile kurtulmuşlar sanırsam...
-
5 cm yoktur:D
-
Maddi hasar, yaralanma, ölüm, en kötüsü de sakat kalmak ve-veya bunu 3. kişilere yaşatmak. Bunları düşündüğüm için tehlikeli hareketler yapmamaya özen gösteriyorum. Otobanda yol müsaitse kendimce basıyorum güvenli bir şekilde.
Ha bir de bu tür hareketleri yapanların, trafikteki diğer araçlardakiler tarafından hoş görülmediğini düşünüyorum. Ben hoş görmüyorum çünkü.
-
çok güsel aman ha siz siz olun yapmayın:D
-
Allah uzun ömür versin ve pişmanlık yaşatmasın saçma gelenlere.
-
çıkıcaksın pistte drag yapıcaksın.. en temiz olay.. ama makas çok daha keyifli olmasına rağmen bir o kadar tehlikeli.. makastan her zaman uzak durmaya çalışmışımdır.. allah kimseye yaşatmasın çok zor şartlar altında kalabilir ve başkalarınıda bırakabilirsiniz..
-
manyaklık...