TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Honda'nızı Tanıyalım => Konuyu başlatan: HONDAcvc - Ağustos 24, 2010, 01:10:10 ÖS
-
Direk link : http://img828.imageshack.us/g/fotoraf0065.jpg/
Slide show için link: http://img828.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=fotoraf0065.jpg
merhaba arkadaşlar
buda 97 kırmızı otomatik hb civic imden sonra 3 ay kadar filan önce aldığım 99 model manuel 105000 orjinal km sindeki full 1.4 is im orjinal vti jantları üstündeydi aldığımda jdm far ve sislerini taktırdım bide film çektirdim... umarım sizde bğenirsiniz...
-
Garaj büyüyor galiba :)
Hayırlı olsun. Allah kazasız, belasız, cezasız kullanmayı nasip etsin.
-
eyvallah kardeşim saol Allah bütün hepimize inş kazasız belasız günler nasip etsin...
-
kazasız belasız
-
maşallah, kazasız belasız sürüşler
-
hepinize çok teşekkürler allah sizede kazasız belasız sürüşler nasip etsin... >=ok
-
maşallah kazasız beLasız
-
teşekkür edrim >=ok
-
Hayırlı olsun, tekerine daş değmesin :dissiz
-
Kazasız belasız hayırlı günlerde kullanman dilegiyle
-
kazasız belasız sürüşler
-
güle güle kullan
-
arkadaşlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim inş. hepimiz iyi günlerde kullanırız kazasız belasız...
K&N açık hava filtresi için bu arabaya uygun düzgün bi kit uygun bi fiyata nerden bulabilirim aksarayda birebir civic 1.4. icin istesem verirlermi varmıdır hava filtresini takamadığımdan kule gergisini de takamıyorum onları su anda ole bekletiyorum veya el yapımı düzgün güzel gözükebilecek tavsiye edebilceğiniz bişey varmı filtre var ama kiti yok yardım ve yorumlarınızı bekliyorum saolun...
-
Maşallah kazasız belasız.
Buluşmalara da bekleriz.
-
İns. Bulusmalarada gelmek isterim, forum artik devamli giriyorum ama bulusmalari nerden takip edebiliriz...
-
Organizasyonlar ve bulusmalar bolumu simdi yeni dikkatimi cekti ama yorum ve tavsiyelerinizin devamini bekliyorum...
-
Hayırlı olsun..
-
MaaşAllah... Hayırlı uğrlu olsun...
-
ii dilekleriniz için hepinize teşekkürler...
-
çok hoş maaşallah...kazasız belasız sürüşler