TeamHondaTurkey.Com
HONDA MODELLERİ => Type R - Civic / Integra (DC,EP,FK) => Konuyu başlatan: hakan_akin - Ağustos 15, 2010, 01:47:06 ÖS
-
merhabalar ben civic hb 2008 kullanıorum niyetimde type-r almak var internette 1 araba buldum çok hoşuma gitti ama araç boyalı komple, vinyl yapılmış sökülürken fazla ısıtma nedeniyle boya kalkmış ve boyatılmış şeklinde söylendi.bu arabayı ciddi ciddi almayı düşünüyorum ama araç hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa bana bilgi verebilirlerse kazalımı vb vb çok memnun olucam..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-honda-civic-type-r-29435503/detay?source=promotion_topl (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-honda-civic-type-r-29435503/detay?source=promotion_topl)
-
6 ay bekle yeni kasa çıkacak. sıfır alırsın kafan rahat olur.
-
boşver bence kardeş boyalı arabaya girme heryerı sökülmüş takılmış.
-
ya ben bu kasayı çok seviyorum kendimde kullandığım için ayrıca peder 0 almak için gerekli parayı vermez =) mecbur 2. el alcaz ama kafamı karıştıran adam dioki yetkili servisinde boyandı yinede farkedermi yani araçta problem çıkarmı yoksa başka bi type-r ı bakmalıyım
-
Aracın pert kaydı veya kaza kaydı olmadığı sürece niye sorun çıkarsın canım .. Sorun makinesi değilki bu :D
Honda bu :D
-
boyalı olması kuşku verici bir durum hem serviste boyanmış olsa da ordakiler de sonuçta insan... başka bir araç bak bence... yada git güvendiğin bir servise gir baştan ayağa bi check up yaptır...
-
Honda Servisi'nde kayıtlar güncel oluyo değişiklik yapılamıoki kaydında sadece boya yazılsa problem yok ama arkadaşın dediği komple sökülülüp takılma olayı miğdemi bulandırdı Allah rızası için yardım edin yoksa süvari 2.0 wrx sti alıcak peder
-
oo daha ne istiosn boşver o zmn typer ı :D wrx sti varken
-
hakan s2k al madem öyle...
-
S2k 2 kişilik abi bakmadım deil size siyah type-r la subarunun link de atiyim yardımcı olun çok fazla spor araba kullanmadım ama gönlüm type-r dan yana
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-2008-model-honda-typer-29601644/detay (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-2008-model-honda-typer-29601644/detay)
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-impreza-2-0-subaru-sti/detay (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-impreza-2-0-subaru-sti/detay)
-
Bu arada type-r kasayı 1senedir kullaniorm o yüzden cazip gelip araba tanıdık cunku
-
ortak ikiside deli makina ne desem boş... ama madem civic kullanıcısısın sti bakmak daha mantıklı olabilir. yalnız araçların yedek parça sorunsuzluk servis ağı gibi durumlarını ortaya koyarsan tayyar ön plana çıkar...
-
boya serviste yapıLmış dioLar bazı arkadaşlar.. abi sen arabayı qörmeden bişe diyemezsin böLe buradan net bişe denmez.. hea ona bakarsan 0 yapıLırkende insan yapımı :) hiçmi aLdıqımız sıfır eşyadan sorun çıkmadı ?
-
Kırmızı olan çok hoş duruyor, ateş gibi :) Ama boyalı olması, vazgeçmeye yeter. Benim görüşüm tabi.
-
tamam type-r alıcam ama şimdiki aracım siyah o yüzden siyah istemiorum bakımı çok zor ben ankarada okuyorum kışın ankarada araba gözükmüyo kirden hergün yıkatsan aynı bi çözüm bulamadım..kırmızı aklıma yatıo ama ya sorunluysa die de aklımda kuruntular var.en iyisi siyah type-r ı alıp aynı bu kırmızıya kaplatmak sanırım :D en ideal çözüm bu sanki :) ne alırsam alıyım o kırmızı type-r da kalıcak aklım ama :( ve son bişey daha ben biniciyim satmıcam alacağım arabayı, kafadan 4 sene binmeyi düşünüyorum Allah kaza bela vermesse yani sorun çıkartmayan bi araç olsun boyalı boyasız farketmio
-
sağlam bir fn2 en az 55.000tl dir bunu aklından çıkarma. çünkü araç 70.000tl.
45.000 e alınan elegance en az 39.000 e giderken, type-r da bu denli düşüş niye yaşansın. ben de merak saldım bir ara, plakası açıkta duran fotoğraf kullanılmış ilanlar 50.000 den başlıyor.
-
Bana göre subaru al çünkü;45kya Type-R alıcağına 10k daha koyup subaru al kardeşim.Benim Tavsiyem.
-
Arkadaşlar 201 beygir yazmış adam. Daha geçenlerde böyle 201 yazan birini defe koymamış mıydık? Hani Type-R 140 beygirdi gerçekte, kafam karıştı.
-
Arkadaşlar 201 beygir yazmış adam. Daha geçenlerde böyle 201 yazan birini defe koymamış mıydık? Hani Type-R 140 beygirdi gerçekte, kafam karıştı.
hangi typer 140 bg ?
-
Konu başlığı: civic hb ilanı aracı 200hp imiş=)
http://www.teamhondaturkey.com/forum/new_civic_07_fk/ynt_civic_hb_ilani_araci_200hp_imis-t42824.0.html;msg627108#msg627108
İlan da şu idi:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-temiz-200hp-lik-canavar-29508879/detay
Fakat aradaki farkı şimdi gördüm özür dilerim ilandaki 1.8 civic hb
-
Araç almayı hala düşünüyorsan ben aracımı satıyorum . Fn2 Rengi gri 55000 de 2008 Model ciddi düşünüyosan telefonlaşalım .
-
Konu başlığı: civic hb ilanı aracı 200hp imiş=)
http://www.teamhondaturkey.com/forum/new_civic_07_fk/ynt_civic_hb_ilani_araci_200hp_imis-t42824.0.html;msg627108#msg627108
İlan da şu idi:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-temiz-200hp-lik-canavar-29508879/detay
Fakat aradaki farkı şimdi gördüm özür dilerim ilandaki 1.8 civic hb
Bu nasıl oluyor hakkaten? 1.8 ler 140 hp değil mi? 140 kW diyor adam ısrarla.
-
K20Z4
2007 Honda Civic Type-R (FN2) (Europe Market)
Displacement : 1,998 cc (121.9 cu in)
Compression : 11.0:1
Power: 201 hp (148 kW) @ 7800 rpm
Torque: 142 ft·lbf (193 N·m) @ 5600 rpm
Redline: 8300 rpm
i-VTEC Engagement: 5,400 rpm
Arkadaşlar Honda forumunda böyle teknik hatalar yapmayalım... :) . 0-100 km si 6.6 sn ruhsat ağırlığı 1338 kg olunca 140 hp ıle nasıl bu ıvmeyı yakalamasını bekliyosunuz. fn2 arayan arkadaşada 10 yıllık bir yüze sahip s2k yerine atmosferik tercih edicekse fn2 yi öneririm. Sti ise farklı bir sınıf 4 çeker ve turbo, iki aracın motor teknolojileri yürüyenleri verdiği zevkler kısacası herşeyi farklı. Yakıt garanti ve günlük kullanım rahatlığıda göz önüne alınmalı diyorum.
-
s2k 2 kişilik malum ben öğrenci adamım doluşup gezioruz bazen doğum günü piknik gibi zamanlarda =) sti olayı çok yakan gereksiz hızlılıkta bi alet gibi hiçte kullanmadım ama hb 1.8 kullandığım için araca falan alışkınım yadırgamıcam type-r alınca bi tek manuel olmasına alışmam lazm :D zaten artık aralık itibariyle type-r türkiyede satıştan kalkıomuş fn2 kasada kalacak anlaşılan tr de o yüzden tayyar almanın tam zamanı bence =)
-
Araç almayı hala düşünüyorsan ben aracımı satıyorum . Fn2 Rengi gri 55000 de 2008 Model ciddi düşünüyosan telefonlaşalım .
aracın fotoları vs varsa pm atar mısın
-
140 ps olanlar 1,8 ivtecler ve types
-
140 ps olanlar 1,8 ivtecler ve types
tayyar 201 hp yani
-
s2k 2 kişilik malum ben öğrenci adamım doluşup gezioruz bazen doğum günü piknik gibi zamanlarda =) sti olayı çok yakan gereksiz hızlılıkta bi alet gibi hiçte kullanmadım ama hb 1.8 kullandığım için araca falan alışkınım yadırgamıcam type-r alınca bi tek manuel olmasına alışmam lazm :D zaten artık aralık itibariyle type-r türkiyede satıştan kalkıomuş fn2 kasada kalacak anlaşılan tr de o yüzden tayyar almanın tam zamanı bence =)
tayyarda kalkarsa başlarım ben böyle hondaya bune arkadaşımya s2k kalktı tayyarda kalksın honda sadece civic satıp parayı kırsın varmı böle bişey başlıcam ama buneya bi s2k bi tayyar yakında japonyada 0 si kalkar nsx kalkar honda biter bunlar ne yapmaya çalışıyor
-
tayyarda kalkarsa başlarım ben böyle hondaya bune arkadaşımya s2k kalktı tayyarda kalksın honda sadece civic satıp parayı kırsın varmı böle bişey başlıcam ama buneya bi s2k bi tayyar yakında japonyada 0 si kalkar nsx kalkar honda biter bunlar ne yapmaya çalışıyor
bu honda'nın suçu değil. avrupa'nın dayatması. avrupa dışındaki tüm ülkelere type-r satılmaya devam edilecektir.
-
bu honda'nın suçu değil. avrupa'nın dayatması. avrupa dışındaki tüm ülkelere type-r satılmaya devam edilecektir.
avrupanın dayatması derken
-
http://www.topgear.com/UK/car-news/h...ic-type-r-axed
habere göre kalkacagı söyleniyor.
ama cr-z gelicek inş. :)
(http://i35.tinypic.com/2ezk044.jpg)
bide bencede kırmızı fn2 al ama o araba çoktan beri ilanda bencece alma
şunu tavsiye ederim güzelbide pazarlıgını yaparsan
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-acura-rsx-cok-guzel-hareketler-bunlar-34-bkm-77/detay
-
boya serviste yapıLmış dioLar bazı arkadaşlar.. abi sen arabayı qörmeden bişe diyemezsin böLe buradan net bişe denmez.. hea ona bakarsan 0 yapıLırkende insan yapımı :) hiçmi aLdıqımız sıfır eşyadan sorun çıkmadı ?
japonlar insan değil :D onlar başka birşey o arabayı japonlar birleştirdi ama o fark var :D
-
crz ne zaman gelcekmiş tr ye bayıldım almam lazım type-r almam eğer yakın bi zamanda gelcekse =D sattım iki dk da tayyarı :D
-
crz ne zaman gelcekmiş tr ye bayıldım almam lazım type-r almam eğer yakın bi zamanda gelcekse =D sattım iki dk da tayyarı :D
sana bir typer önercektim ama cokdan satılmış eski kasa idi 2004-5 olması lazım adını duymuşsundur yada görmş 34 ygz 41 cok deli makinaydı ben crz yi bekle derim ama ne zman gelceği belli değil istersen hondayla bi konuş şimdi typer kirala desem oda kesmez adamı :) en iyi honda ile konuşup duruma göre tayyar almak yada almayıp beklemek :)
-
crz herhalde 2011den sonra gelicek okuduklarıma göre o yüzden tayyar almakta fayda var :)
-
CRZ in arkasında hybird yazıyor galiba
-
CR-Z'nin hybrid olduğuna bakmayın HKS supercharger'lı 2 MODELİ var 1isi 200 hp diğeri 285 hp...
http://www.hks-tv.com/watch/?watch=140&tabsnm=5
-
Allahallaaa Ben FN2 leri K20A die Biliodum Z4 müymüş burdakiler
-
crz 2012 tr ye girişi o kadar hayatta beklemem, bahsettiğiniz kırmızı type-r la görüştüm boş haline aracın 57500 istio bi kuruş inmem dio ekstralarla istersen 62 dio benm bütçeyi aşar, kesinlikle fn2 almam lazım efsane olcak o kasalar başka gelmicek ilerde iyi para eder :D ben size gösterdiğim 2. ilandaki siyah type-r ı alıyım kaplatırım belki, dier kırmızı 46000 lira olan type-r kazalıymış kayseridenmiş öle bi duyum aldım soğudum zaten o makinadan
-
bu arada ygz yi biliyorum ama ep3 kasa istemiorum ben yoksa çok sağlam ep3 ler var
-
Dün bayide fn2 lerin üretimi durduralacak falan dendi.Bir arkadaş bunun hakkında konu açmıştı.Durdurulmasada yeni kasası cıkacak ben olsam beklerdim.
-
abi beklersem civic hb elimde patlar bende kalır bu araba peder hazır değiştirmeye ikna olmuşken değiştiriyim diorum bende, bu arada kazalı type-r sorun çıkartırmı? zaten biniciyim ben kazalı olsa noolcak yüksek hızda titremedikten sonra araba problem yok bide kazadan dolayı sürekli servise taşınmassam bana yeter haksızmıyım??
-
abi beklersem civic hb elimde patlar bende kalır bu araba peder hazır değiştirmeye ikna olmuşken değiştiriyim diorum bende, bu arada kazalı type-r sorun çıkartırmı? zaten biniciyim ben kazalı olsa noolcak yüksek hızda titremedikten sonra araba problem yok bide kazadan dolayı sürekli servise taşınmassam bana yeter haksızmıyım??
kazadan kazaya değişir. karoser de bazı parçalar yamuktur çürüktür, bu sana eksi vermez.
şasi yamulmuştur, sonra düzeltilmiştir. bu sana eksi verir.
arkadan darbe almıştır, bagaj kapağı değişmiştir, problem yok.
yandan darbe almıştır, şasi yamulmuştur, problem var.
önden çarpmıştır, motor dağılmıştır, motor toplanmışsa problem yok.
takla atmıştır, tavan çökmüştür, problem var.
airbagler patladıysa, yine problem var.
güzelim aracını verip, başkasının perem perem ettiği araca mı bineceksin?
bu arada o cr-z için hayal kurmayın. pirius bile 100 küsür milyar. cr-z 120.000 den aşağı satılmaz.
ayrıca bana göre, bir çok arkadaşımıza göre, en iyi type-r ep. neden? sadece klima,radyo var. onu bile koymayacaklarmış da sonradan acımışlar. motor i-vtec değil vtec. haliyle ses daha fazla çıkıyor. tipi çirkin, çünkü aerodinamik ön planda.
-
Kazadan dolayı sürekli servise taşınmazsam diyosun.Yukarda arkadaşın dedigi gibi ne tür kaza oldugu önemli 3-5 aşagıya kazalı alıp hergün servise götürüp daha pahalıya mal olmasıda var.Ama tavan boyalı dedigini araştır.Önemsiz birşeyse kazalıdan iyidir.hayırlısı olsun senin için.
-
Bu maliyenin allah belasını versin bence bütün hondacılarn başka ülkeye gidip arabalara oralarda binmesi gerekiyor..
-
o zaman türkiyede adam kalmaz :D
-
Cok aceleci davranma derim,bu iş oyle aceleye gelecek bi iş degil. Onca parayı verip sonradan da başının agrıması seni herseyden sogutur o yüzden ince ele sık doku,umarım istedigin temizlikte bi arac bulursun.
-
abi arabalar istanbulda gidip bakamıyorum inceleyemiyorumki adamla telefonda ne konuşuyosam o antalyadan almaya diye çıkıcam gidicem bakıcam ne çıkarsa bahtıma artık korkuyorumda araçları bilende yok pek kimse bişeey diyemio şaşırdım kaldım valla ne diyim
-
abi arabalar istanbulda gidip bakamıyorum inceleyemiyorumki adamla telefonda ne konuşuyosam o antalyadan almaya diye çıkıcam gidicem bakıcam ne çıkarsa bahtıma artık korkuyorum
da araçları bilende yok pek kimse bişeey diyemio şaşırdım kaldım valla ne diyim
hakan internetten baktığın araba yanına gidince bi garip çıkıyor en iyisi tanıdık bildik birilerine haber uçurup beklemek denizin de dediği gibi on binlerce lira bağlıyorsun yarın birgün evin yerine servise gitmeye başlarsan type-r dan da honda dan da soğursun... acele etme derim ben... bi de arkadaşlardan bilen duyan olursa elbet sana haber verir.
-
abi arabalar istanbulda gidip bakamıyorum inceleyemiyorumki adamla telefonda ne konuşuyosam o antalyadan almaya diye çıkıcam gidicem bakıcam ne çıkarsa bahtıma artık korkuyorumda araçları bilende yok pek kimse bişeey diyemio şaşırdım kaldım valla ne diyim
İşte sen de haklısın arabanın yanında olmayınca gercekten zor oluyo,hayırlısı olur insallah.
-
istanbulda tanıdık ettik kimse yokki :D bakıcaz abi napalım bi yolunu bulucam
-
istanbulda tanıdık ettik kimse yokki :D bakıcaz abi napalım bi yolunu bulucam
Al benden de o kadar,istanbula uzak olmak sıkıntısı noktasında ortagız :)
-
2 tayyar var kafamda 2 side istanbulda >kes
-
39.000 TL isteyen fn2 için önceki sahibi 30.000 tL y bırakıyordu...
FN2 rolling yapacak birisi için çok pahalıya patlar...
Parçaları ep3 den çok pahalı...
Kasayı sevmişsin sanırım...
BS FN2 typer en hızlı fn2 diye biliyorum birde ankarada mat beyaz bir fn2 vardı sanırım bu araçların gideri güzel ama maliyetleri fazlaydı ;)...
f20,f22 den sonra k serisininde üretimi kalktı.Yıl sonuna kadar FN2 sahibi olunabilcek.2011 yılı itibariyle satışı TR'de durdurulcak...
s2000 gibi ep3 ve fn2 lerin 2. el piyasası biraz daha artacaktır.Özellikle fn2'lere makyajlı kasa çıkmaması artı olucak...
Tip olarak fn2 daha yakışıklı ama ep3 daha giderli :D
-
39000 isteyen fn2 ankarada onu hayatta düşünmem pert kaydı var bi kere, rolling falan yapmıcam ellemicem arabayı hiç kendi zevkim için alıyorum çok olsa trafikte gaza gelirim tokatlarım 3 5 şahin :D şaka bi yanada dediğim gibi bana problem çıkarmıcak bi fn2 işimi görür fazlasıyla, mat beyaz 53.000 istiodu sanırım ama takasa giriomuydu hatırlamıorum aslında takasa girerse alınabilir =)
-
39000 isteyen fn2 ankarada onu hayatta düşünmem pert kaydı var bi kere, rolling falan yapmıcam ellemicem arabayı hiç kendi zevkim için alıyorum çok olsa trafikte gaza gelirim tokatlarım 3 5 şahin :D şaka bi yanada dediğim gibi bana problem çıkarmıcak bi fn2 işimi görür fazlasıyla, mat beyaz 53.000 istiodu sanırım ama takasa giriomuydu hatırlamıorum aslında takasa girerse alınabilir =)
Bana özelden msnini at görüşelim yardımcı olayım sana type-R konusunda.Cumartesi görüşmüştük mertle beraber Turgay ben ;)
-
Kardeş paran varsa s2000 düşünebilirsin onlarla rahat audi tipi şeyler tokatlarsın çünkü onlar elektronik olarak hızı 250ye sınırlı youtube'da s2000 stock 277 km hızı görüyordu ..
-
daha öncede söledim 2 kişilik alamam yoksa s2000 benmde hayalim :(
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-honda-civic-type-r-29435503/detay
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-ful-ful-bi-arac-bilen-bilir-29369488/detay
-
abi kırmızı olan kazalı pert kaydı yok ama full boyalı vinyl dan ötürü oldu çıkartırken çok ısıtmışlar boya kalktı bizde komple boyattık dio eleman :D, siyah olanda airbag açmış adam 2 parça boyalı dio sadece :D
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-tek-renk-29308866/detay bunu alıcam büyük ihtimalle pazarlık falanda ettik bugün bakalım hayırlısı ben zaten 15 20 gün sonra alabiliyorum aracı bakarsınız o zamana kadar güzel bi tane düşer siteye yok çıkmassa bunu alırım =)
-
çok paranoyak oldum bende arıyorum
hiçbirşeyi yok tertemiz denilen arabalarda bir dünya hasar kaydı çıkıyor, öyle böyle rakamlar değil birde
insan ne yapacağını şaşırıyor
-
tr de temız vtı da bulamassınız tayyarda şundan dolayı bulamassınız sızın için arabada 4 parca boyalı olsa çizikten dolayı miğdenız bulanır, km olsa mığdenız bulanır bu bıraz alacak kişinin fazla detaycı olmasıyla alakalı haa tertemızı denk gelse fıyattan dolayı pahalı gelır bana göre sizdeki durum bu ;D
-
yok be yusufum , çamurluğunda tamponunda vs boya olması dert değil
adam bakmış arabasına belli dersin boyası düzgün atılmışsa falan fişman
tertemizine 1-2 fazla ödeme yapmaya razıyım yeterki kriterleri karşılasın, ama tertemiz pırıl pırıl diyor eleman bir bakıyorsun hasar kaydı bir dünya !
o paraya arabayı pertten döndürürsün, bu yüzden midesi bulanıyor insanın
-
aynı fikirdeyim uzun süredir görüştüğüm 2 arabad asağlam dediler :D adam 2 parça lokal boya var dio airbag açmış alet :D dieri vinyl dio bilmemne dio bi bakıon pert deil ama nerdeyse pertten dönmüş araba 50.000 sokağamı atıyım çamurluk falan olsa ben razıyım ben o kadar detaycı falan deilim.düzgün olanlarda 0 gibi zaten adam 60 tan kapı açıo :D napcam şaşırdım :(
-
aynı fikirdeyim uzun süredir görüştüğüm 2 arabad asağlam dediler :D adam 2 parça lokal boya var dio airbag açmış alet :D dieri vinyl dio bilmemne dio bi bakıon pert deil ama nerdeyse pertten dönmüş araba 50.000 sokağamı atıyım çamurluk falan olsa ben razıyım ben o kadar detaycı falan deilim.düzgün olanlarda 0 gibi zaten adam 60 tan kapı açıo :D napcam şaşırdım :(
ben beyazı sana dicektim ama 53 bin die demedim :)
-
kendi aracımı satıorum ilan koyucam en yakın zamanda ya 0km type-r alıcam yada kırmızı bkm plakalıyı yada s2000 alıcam sıkıldım artık
-
kendi aracımı satıorum ilan koyucam en yakın zamanda ya 0km type-r alıcam yada kırmızı bkm plakalıyı yada s2000 alıcam sıkıldım artık
bence 0 alma ama yinede tercih snn
-
0 almıcam en son tercih o temiz bulamassam ki beyaz temiz araştırdım benm araç satılana kadar satılmassa onu alıcam yoksa 0 alırım yada s2000 çizdim contayı su kaynattım yeter artık 2 kişilik falan bakmıcam s2000 kral alet istiodum zaten ama ilerde olsun diodum farketmio artık
-
s200 iyidir düşün bencede
-
abi kayış kopardım honda üst model olacak oda ancak type-r veya s2000 olur çok sinirliyim yalancı dolu memleket bu kadarda olmaz yani millet birbirini keklemeye çalışıo bu nedir yaa hiçmi Allah Kitap Din yok bu adamlarda bu kadar yalan yemin nedir???
-
abi kayış kopardım honda üst model olacak oda ancak type-r veya s2000 olur çok sinirliyim yalancı dolu memleket bu kadarda olmaz yani millet birbirini keklemeye çalışıo bu nedir yaa hiçmi Allah Kitap Din yok bu adamlarda bu kadar yalan yemin nedir???
Millet kendini akllı görüyor ama devir değişti artık kaza maza ne vae nyok dökülüyor artık ..
-
hele bir de sigorta şirketinde yakının arkadaşın falan varsa tüm seceresi çıkıyor araçların,, bu yüzden ep3 aramaktan sıkıldım artık