TeamHondaTurkey.Com
HONDA MODELLERİ => New Civic 07 (FK) => Konuyu başlatan: 2010civic - Ağustos 12, 2010, 06:18:33 ÖS
-
slm arkdaşlar istanbulun altını üstüne getirdim fakat bu filtreyi bulamadım. çevre illerdeki dostlarımdan yardım istiyorum. resimdeki filtrenin satıldığı yeri bilen varsa lütfen yardımcı olsun... simota cbII-111 diyende var cb-111-2 diyende var. resimde ekliyorum. lütfen yardım
(http://img237.imageshack.us/img237/3797/fotoraf0037kr1.jpg) (http://img237.imageshack.us/i/fotoraf0037kr1.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
-
bune böyle özelliklerini biliyormusun yazarsan sevinirim
-
bune böyle özelliklerini biliyormusun yazarsan sevinirim
arkadaşım bu makyajlı kasalar için üretilmiş bir filtreymiş. diğer simotalar sorun çıkartıyormuş. bu filtreyle araç resmen gürlüyormuş. istanbulda bulamadım. artık çare diğer illerde
-
aem caı taksana arabaya
ben aldım çook memnunum
müthiş
-
aem caı taksana arabaya
ben aldım çook memnunum
müthiş
aem hem tuzlu hemde su çekme olayından dolayı pek sıcak bakmıyorum. yazlık kışlık kullanımları varmış ama sök tak yapmak istemiyorum.
-
su çekme olayı var doğru fakat önlemleri de var gömlek mesela ve birde özel bir halka şeklinde adı aklıma gelmedi bir parça daha var
-
su çekme olayı var doğru fakat önlemleri de var gömlek mesela ve birde özel bir halka şeklinde adı aklıma gelmedi bir parça daha var
maliyeti ne bu filtrenin birde sesi nasıl
-
ben sitede satan bir arkadaşımızdan aldım 325 e geldi bana kargoyu ben karşılardım 50tl tuzlu biraz ama daha makul olabilirdi, serviste taktırdım 80tl hepsi bu
-
ben sitede satan bir arkadaşımızdan aldım 325 e geldi bana kargoyu ben karşılardım 50tl tuzlu biraz ama daha makul olabilirdi, serviste taktırdım 80tl hepsi bu
ikinci el aldın dimi. çünkü aem le için 600-700 tl diyolardı
-
sitenin birisinde ararken görmüştüm 510tl yazıyordu ve kargo kendilerine aitti
biraz araştır
ikinci elde benim kadar şanslı olmayabilirsin mal temiz çıkmaya bilir sonra
-
eğer filtreyi almadan görseydim 510 u kesin sıfır alırdım
-
eğer filtreyi almadan görseydim 510 u kesin sıfır alırdım
dostum senin kulağında olsun benim dediğim filtre belki biyerde gözüne ilişir
-
simoto alma derim yinede sen bilirsin aem gerçekten iyi arabayı güçlendirdiği psikolojik değil kullanan arkadaşlarımında civicleri var araçlarımız aynı ortak kanı araba güçlenmiş, vtec2 ile kalktık aldım defalarca
-
güncel arkadaşlar
-
@ 2010 Civic
Merhaba Kardeşim ,
Konuyu İzmirde bugun araştırmaya başladım.Tanıdıgım 3 tane toptancıyı aradım bu toptancılardan bir tanesi'de yurtdışına ürün almaya çıktığı için ona e-mail ile resimleri ve ürün kodunu gönderdim.Yarın bana konu hakkında bilgi vereceklerini soylediler eğer olumlu olursa sana özelden pm atar telefon numaralarını veririm arar konuşursun.
Kazasız belasız günler dilerim...
-
şirinevlerde life tuning var.benim farları aldığım yer.orada simota filtre vardı meraktan sordum galiba modelde buydu
0212 442 27 90 telefonu.kartvizit almıştım yazayım dedim.umarım faydalı olur
-
Konuştuğum toptancılardan haber geldi çok yer araştırmışlar ama hiç bir yerde yokmuş kusura bakma elimden geleni yapmaya çalıştım.Ama bulurlarsa beni arayacaklar genede ...
-
Konuştuğum toptancılardan haber geldi çok yer araştırmışlar ama hiç bir yerde yokmuş kusura bakma elimden geleni yapmaya çalıştım.Ama bulurlarsa beni arayacaklar genede ...
arkadaşlar çok teşekkür ediyorum sizlere. filtre life tuning onur arkadaşım tarafından taaa giresundan bulunmuştur. bugun öğlen kargoyla geldi ve montajı yapıldı. hazır gitmişken birde 5 cm yay taktırdım. buda balı kaymmağı oldu
-
hayırlı olsun yayların ne marka
-
Hayırlısı olsun iyi gunlerde kullan....
arkadaşlar çok teşekkür ediyorum sizlere. filtre life tuning onur arkadaşım tarafından taaa giresundan bulunmuştur. bugun öğlen kargoyla geldi ve montajı yapıldı. hazır gitmişken birde 5 cm yay taktırdım. buda balı kaymmağı oldu
-
ses ve performans ayrıca yakıt durumlarını burada bizle paylaşırsan seviniriz
-
Filtren hayırlı olsun güle güle kullan.Evet biraz tuzlu ama bence AEM'in yerini tutamaz.
-
performans demesi yapmadım ama sesi gayet iyi. alt devirlerde ses yok. gayet sakin bir şekilde vitesi 1,2,3 yapıyorum ve ses duymuyorum. ses duymak için biraz yüklenmen gerek.
-
dostum hayırlı olsun inşallah dilediğin gibi kullanbilrsin...
-
ürün life tuningde var yazdığına göre senden 1 saat sonra ben geldim :D senden bahsettiler orada takıldı doğru dimi:) bende aldımda
-
ürün life tuningde var yazdığına göre senden 1 saat sonra ben geldim :D senden bahsettiler orada takıldı doğru dimi:) bende aldımda
aynen kardeşim ordan aldım. ne die bahsettilr benden:). nasıl memnunmusun
-
hayırlı olsun yayların ne marka
kardeşim yaylarım eibach sportline
-
hayırlı olsun dostum sonunda muradına ermişsin
-
hayırlı olsun dostum sonunda muradına ermişsin
eyvallah abicim sonunda erdim muradıma
-
performans demesi yapmadım ama sesi gayet iyi. alt devirlerde ses yok. gayet sakin bir şekilde vitesi 1,2,3 yapıyorum ve ses duymuyorum. ses duymak için biraz yüklenmen gerek.
hayırlı olsun
güle güle kullan
-
hayırlı olsun gule gule gürle :)
nasıl sesi dediğim gibi dimi
ben yenı yenı kullanmasını kesfedıyorum. eger cok ii bir gürleme ve gaz tepkısıyle beraber hızlanırken gürlemesini istiyorsam artık devamlı manuel kullanıyorum :)
alanyada 2 tane arka arkaya tünel var gece 2 cıvardı tünelin solundan gidenleri baya bi panikletti :) tüm camlar ve sunroof acıktı inanılmaz bı gürültü yaptı tüm arabalar daha yaklasmadan sağa attılar kendılerını :)
-
hayırlı olsun gule gule gürle :)
nasıl sesi dediğim gibi dimi
ben yenı yenı kullanmasını kesfedıyorum. eger cok ii bir gürleme ve gaz tepkısıyle beraber hızlanırken gürlemesini istiyorsam artık devamlı manuel kullanıyorum :)
alanyada 2 tane arka arkaya tünel var gece 2 cıvardı tünelin solundan gidenleri baya bi panikletti :) tüm camlar ve sunroof acıktı inanılmaz bı gürültü yaptı tüm arabalar daha yaklasmadan sağa attılar kendılerını :)
yol kenarından yürüyen yayaların dikkatini baya bi çekmeyi başardım. 100 metre öteden dönüp bakıyolar:)
-
Kazanlı olan her filtre sesi tok verir ama ciddi performans alamazsınız bunlardan..Yaz kış kullanabilirsiniz kazanlı olduğundan yağmurdan çamurdan etkilenmez.Ama CAI sistemler performans odaklıdırlar AEM V2.V1 gibi kitler ama 4 mevsim kullanamazsınız yalnız kuru hava şartlarında verim gösterir.. :con
-
Bende Aem Cai var bende kislik olarak simota almayı düşünüyorum bı ses videosu çekebilirseniz çok sevinirim :)
-
Kazanlı olan her filtre sesi tok verir ama ciddi performans alamazsınız bunlardan..Yaz kış kullanabilirsiniz kazanlı olduğundan yağmurdan çamurdan etkilenmez.Ama CAI sistemler performans odaklıdırlar AEM V2.V1 gibi kitler ama 4 mevsim kullanamazsınız yalnız kuru hava şartlarında verim gösterir.. :con
AEM'in ByPass aparatı ile kışında kullanılabiliyor diye biliyorum.
-
NE KADARA ALdınız acaba?birde video eklerseniz sesi için bize cok yardımcı olmus olursunuz gercekten.teşekkürler
-
benım ufak bı vıdeom var ama cok detaylı deıl
ayrıca orda daha yenı kullandıgım ıcın tam öttüremiyordum artık ögrendım dırek böğürtüyom en kısa zamanda guzel bı vıdeosunu cekecem
ciciv sedan ıcın yeni simota filitre diye aratırsan cıkar benım konum bulamassan haber ver cıkartırım
-
sanki bu namussuzu taktıktan sonra araba benzini içmeye başladı yaw:(
-
Kardeşim hayırlısı olsun iyi günlerde kullanman dilegiyle tam olarak kaça qeldi hersey dahil bendede 2o1o civic var düşünüyorum nasıl
memnunmusun yakıt durumu ve performans nasıl ?
-
1 vites te fazla ses çıkmıyor 2 ve 3 te güzel ötüyor
-
AEM'in ByPass aparatı ile kışında kullanılabiliyor diye biliyorum.
Bypass takılı arabanın su alıp piston kolu çıkartmış motor resimleri mevcut internette ama şahıs abartmış sanırım Bypass'a çok güvenmiş olan olmuş..
Aem bypass filtre sesini acayip azaltıyor ve gerksiz bir fiyatı var neredeyse AEM filtre kadar fiyatı var..