TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Motor, Modifiye & Do it yourself - Teknik bilgiler => Konuyu başlatan: PearL GreY MoNsteR - Temmuz 06, 2010, 06:09:11 ÖS
-
s.a arkadaşlar ben 2005 vtecII kasalardaki arka sislerden alıp 99 model sedan olan aracıma takmak istiyorum kafamd tasarladım ve bence çok güzel olur 2 tane yan yana fazla bir boşluk olmadan daha önce bu uygulamayı yapmış olan varsa bilgilerini pylaşabilirmi. Nerede yaptırırız sislerin fiyatı ne kadar v sizin görüşerinizi bekliyorum
şahsen çok qüzel olacak ama bide tht aileme sormak istedim.:D
-
yaklaşık 7 ay önce servisten 200 tl ye aldım orjinal sisleri
-
1 adetmi yoksa 2 adetmi vede orj. olmasına gerek yok vars yan sanayisi ne kadar acaba cevabınız için teşekkür ederim..!
-
konu hakkında bilgisi olan yokmu..!
-
Dostum o arka sisleri alıp taktırdığın zaman yakıp gezmeyi düşünmüyorsundur umarım ?
-
Dostum o arka sisleri alıp taktırdığın zaman yakıp gezmeyi düşünmüyorsundur umarım ?
aynen öyle yakıpta qezicem...! :D
-
değişik bir çalışma olacak:)
-
Fakat yan sanayisi mevcutmu onun hakkında hiç bir bilgim yok..! sisler tanesi 200 lira olsa 2 tane 400 lira 400 hayatta vermem onlara bende gider farklı bi aracın sislerinden yararlanırım mesela hyundai accent sisleri(arka) ..! yakıpta qezince harika olacak..!
-
Dostum muazzam şekilde kötü olur :) Bana sorarsan yine tampona yeni corolladaki gibi iki yana küçük sisler taktır. Corollada onlar reflektör sanırım ama sen ışıklı yap onu dehşet olur >=ok
-
1 adetmi yoksa 2 adetmi vede orj. olmasına gerek yok vars yan sanayisi ne kadar acaba cevabınız için teşekkür ederim..!
Ya arkadaşım kusura bakma.Ben nasıl olmuşsa yanlış anlamışım.Benim bahsettiğim ön sis farlarıydı :)
Ama mesele enteresan bir duruma denk geldi biliyormusun? :D
Aynı şeyi bende düşünüyordum.Arkada tamponda iki sis...Baya güzel olacağını da düşünüyordum hatta...Ama bir süre sonra internette gezinirken gördüm.bir araca yapmışlar düşündüğüm uygulamayı ve hiç güzelolmamıştı :S
Gerçekten...Yani masraf edeceksin, hazırki tamponu kestireceksin felan.Hiç güzel olmamştı benden söylemesi...
Takipteyim..
-
Ya arkadaşım kusura bakma.Ben nasıl olmuşsa yanlış anlamışım.Benim bahsettiğim ön sis farlarıydı :)
Aynı şeyi bende düşünüyordum.Arkada tamponda iki sis...Baya güzel olacağını da düşünüyordum hatta...Ama bir süre sonra internette gezinirken gördüm.bir araca yapmışlar düşündüğüm uygulamayı ve hiç güzelolmamıştı :S
Gerçekten...Yani masraf edeceksin, hazırki tamponu kestireceksin felan.Hiç güzel olmamştı benden söylemesi...
Takipteyim..
evet dostum bende zaten görüp söyledim, berbattı mersinde gördüm
-
Takipteyim..
evet dostum bende zaten görüp söyledim, berbattı mersinde gördüm
qüzeL oLmuyosa bizde yaptırmayıs :D o sisler dehşet olurdu fakat qüzel olmuyormuş vede tamponu kestirmeye değmez :D
kırmızı kırmızı :D
-
Aynen öyle usta.
Salla gitsin ;)
-
bir tane yaparsanız hoş olabilir
-
Ya bence kötü olur :/ yapmayın derim. Bir üst modelin aksesuarı bir alt modelde abes durur. Sınırsız orjinal modifiye parçaları varken bunu yapmayın bence. Elbette zevk meselesi ama fikrim budur. Yapıp beğenmezseniz hepimiz üzülürüz burda.
-
Aynen öyle usta.
Salla gitsin ;)
:D
-
bir tane yaparsanız hoş olabilir
evet tam tamponun ortasına fakat vazqeçtim .D
-
Ya bence kötü olur :/ yapmayın derim. Bir üst modelin aksesuarı bir alt modelde abes durur. Sınırsız orjinal modifiye parçaları varken bunu yapmayın bence. Elbette zevk meselesi ama fikrim budur. Yapıp beğenmezseniz hepimiz üzülürüz burda.
çok teşekkür ederim sizi üzmektense yapmam daha iyi :D teşekkürler...