TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Motor, Modifiye & Do it yourself - Teknik bilgiler => Konuyu başlatan: tummy - Haziran 25, 2010, 06:39:21 ÖS
-
herkese selam arkadaşlar 2005 cıvıc otm aldım.performans arttırıcı neler yapabilirim.şimdiden teşekkürler
-
AİR İNTAKE KİT 3 İLA 5 HP ARASI
PERFORMANS EKSOZ REMUS VEYA SUPER SPRİNT 5 İLA 7 HP ARASI
KAT İPTALİ VE 50 MMLİK DÜZ BORU 3 İLA 5 HP ARASI
4-2-1 HEADERS %7 İLA % 5 ARASI
PERFORMANS BUJİ SETİ 2 İLA 3 HP ARASI
CHİP UYGULAMASI USTASINA GÖRE %10 İLA % 8 ARASI
DAHADA FAZLASINI İSTERSEN TURBO İNTERCOLLER DERECELİ EGZANTRİK FORGED PİSTON TAKIMI UZAR GİDER...
-
buji ile 2-3 hp almak ha :D :D salla kayserili kardeşim salla...
-
bunlar midilli beygiri sanırsam
-
egzos tek başına 5-7 hp ise cam filmi 3-5 verir heralde
-
>%6rol
Süper ya, buji başına 1 beygir nerdeyse >%6rol
-
Adam haklı beyler :D
-
ARKADAŞLAR BEN BU DEDİKLERİMİ YAPTIRDIM DYNODA 138 ÇIKIO İSTEYENE BUNLAR OLMAZ DİYEN VARSA ALSIN VTECİNİ GELSİN...
-
TEK BAŞINA EKSOZ DEĞİL 60 mmLİK DÜZ BORU SUSTURUCULAR İPTAL SON SUSTURUCU REMUS OLURSA...
-
ben değilde sen gelirsen eğer denerim seve seve :)
138 hp yi hangi modlarla aldın ? biz okadar yaptık 130 olmadı daha :)
-
YUKARDA YAZILO KARDEŞ YAPTIGIMIZ İŞLEMLER... ORDAN BAKARSIN...
-
ARKADAŞLAR BEN BU DEDİKLERİMİ YAPTIRDIM DYNODA 138 ÇIKIO İSTEYENE BUNLAR OLMAZ DİYEN VARSA ALSIN VTECİNİ GELSİN...
senın dynonun carpanı 1.360 yerine 1.860 heralde ;D ;D
yavv mubarek gunde güldürdün benı allah ta senı guldursun
şu 3 hp veren bujinin markası nedır bı deyıverde alam hemen
4-2-1 %7 demekstock vtec2 de hemen hemen 10 hp yapar , hayalle yaşama kardeşim gıt adam gıbı dynoda ölçtür arabanı 115 cıksın dua et , hey allahım beygirleri pazarda satıolar sanki ;D ;D
-
AİR İNTAKE KİT 3 İLA 5 HP ARASI
PERFORMANS EKSOZ REMUS VEYA SUPER SPRİNT 5 İLA 7 HP ARASI
KAT İPTALİ VE 50 MMLİK DÜZ BORU 3 İLA 5 HP ARASI
4-2-1 HEADERS %7 İLA % 5 ARASI
PERFORMANS BUJİ SETİ 2 İLA 3 HP ARASI
CHİP UYGULAMASI USTASINA GÖRE %10 İLA % 8 ARASI
DAHADA FAZLASINI İSTERSEN TURBO İNTERCOLLER DERECELİ EGZANTRİK FORGED PİSTON TAKIMI UZAR GİDER...
sendekı araba ne chıp yapabıldıgıne göre standalone beyın var heral (standalone ne demek dıye google bakma ama ;D)
-
ww.streetfire.net/video/vtec2-vs-206-gti-s16-4-video_1999188.htm
ww.streetfire.net/video/civic-vtecii-vs-206-gti-vol2_2029734.htm
-
HAYAT BİTER VTEC BAŞLAR... BEN KAÇAR ARKADAŞ VİDEOLARA BAKIN BAKIN DÜŞÜNÜN... NASIL OLUO DİYE YOLUNUZ KAYSERİ'DE DÜŞERSE ADr UGUR USTA VAR GELİN O YAPSIN SİZİN ARACLARINIZIDA... SİZİNKİDE ÇIKSIN 138...
-
ulan terbıyesıze bak sana yazan despenın vıdeosunumu koyuyon ahsuhauhsuahush ;D ;D ;D
senın arabanmı bu ;D ;D
ordakı vtec2 nın içinde ben varım kardeşim ahushaushuhasuhauhsuhasuhuahs ;D ;D ;D
-
burda birbirimizi kıraLım üzeLim inciteLim die durmuyoruz.. birbirimizle biLqi aLışverişinde bulunaLım dioruz burda arkadaşımız bizden biLqi isdio biz burda konuyu saptırıyoruz :S :S ayıptır.. ONUYR38 arkadaşımız yanlış diyebiLir ama böLe yapmamaLıyız.
-
ww.streetfire.net/video/vtec2-vs-206-gti-s16-4-video_1999188.htm
ww.streetfire.net/video/civic-vtecii-vs-206-gti-vol2_2029734.htm
şakamı sın kasten mi yapıyon napıyon. videolarını koyduğun araç benim aracım.
-
ahada çarşı karıştı :D la ne sahtekarlar var yaa :D abi siz sallayın boşverin bu adamı kızdırmayın silecek suyunu değiştirir bugattiyle kapışır bak :D >%6rol
-
tereciye tere satmak bu olsa gerek :) genç bi arkadaş zannedersem.
bundan sonra bütün videolarıma despe diye yazcam biz emek harcıyoz millet yapınıyo ;D
gerçi çoğu kişi biliyo arabanın benim olduğunu :)
-
bu şarlatana inanmayın... adam utanmadan bir de Emrenin arabasının videolarını koymuş...
-
akşam akşam ne güldüm abi yaw uhaauha hala daha gülüyorum :)
-
Degerli team honda üyeleri benimde vtecim var...
Herkes biliyor ama kimse cvp vermiyor. Performans artırmak için ne yapılmalı tahminen ne kadar tutar...
-
Herkes biliyor ama kimse cvp vermiyor. Performans artırmak için ne yapılmalı tahminen ne kadar tutar...
önce kendinizi tanıtsanız daha güzel olmaz mı ?
-
Pardon adım Şuayip Karabıyık 24 yaşındayım vtec hastasıyım akrep burcuyum burcumun özelliklerini fazlasıyla taşırım. Aracımda ufak tefek full oynanmış olmasada eksoz hava filtresi kiti 17 jant var motoru sizinki gibi doldurmak istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim. bide motor modifiyesi için bursa mı ankara mı adana mı. nereye gitmeliyim.
-
ONUYR38'e salla diyen SONE R arkadaş. cam filminden 3 veya 5 hp alan SERDAR arkadaş sorum sizlere o arkadaş bildiğini söylemiş... sizde bildiklerinizi birilerini bozmak için değilde bizimle paylaşmak için yorum yapıp bildiklerinizle bizleri aydınlatırsanız seviniriz. Ramazanı şerifleriniz mübarek olsun...
-
şakamısınız siz be kardeşim ;D ;D
sizin arabnız bıle yokta işte ortam koşturuyosunuz ne performansı ne modifiyesi sen apaçinin birini savunmaya gelmişsin belli de burası yeri değil hadi abicim siz tunıng38, kayseri tuning gibi şahinlere hava filtresi taktım 10 hp aldım diyenlerin forumuna
laa havlee
-
Pardon adım Şuayip Karabıyık 24 yaşındayım vtec hastasıyım akrep burcuyum burcumun özelliklerini fazlasıyla taşırım. Aracımda ufak tefek full oynanmış olmasada eksoz hava filtresi kiti 17 jant var motoru sizinki gibi doldurmak istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim. bide motor modifiyesi için bursa mı ankara mı adana mı. nereye gitmeliyim.
vtec hastasısın avatarına audi koymuşsun hastalıgın belli senın ;D ;D
-
abi bu siteye üye olurken ruhsat fotokopisi falan lazım :D son 5 6 günde karşılaştığım kaçıncı kolpa sitede sayamadım :D
-
şakamısınız siz be kardeşim ;D ;D
sizin arabnız bıle yokta işte ortam koşturuyosunuz ne performansı ne modifiyesi sen apaçinin birini savunmaya gelmişsin belli de burası yeri değil hadi abicim siz tunıng38, kayseri tuning gibi şahinlere hava filtresi taktım 10 hp aldım diyenlerin forumuna
laa havlee
arkadaş kayseriye geldin yapılan araçları gördün mü atıp tutuosun. ayrıca ben ONUYR38'i savunmuyorum. yapılanın dogru olmadıgını anlatmaya çalişiyorum. Şahin meselesine gelince vtecleri geçtim type -rlarla oynayan şahinler var.
-
abi bu siteye üye olurken ruhsat fotokopisi falan lazım :D son 5 6 günde karşılaştığım kaçıncı kolpa sitede sayamadım :D
Bi faks numarası verde ruhsat fotokobimi fakslayım :)
-
Kayseri'yi okadar hafife almayın yaww sizde değerli abilerimiz arkadaşlarımız var bu modifiye işini ciddi anlamda yapan ama tabiki nekadar da olsa bir İstanbul,izmir.Ankara gibi olamazlar..Onur arkadaşımız biraz kulaktan dolma bilgiler ile bişeyler öğrenmiş ve başkalarının arabası ile uğraşmayı bıraksın bence :) Hayalet Nickli Şuayip bey sana Tavsiyem VTECII araçlarda chip yazılım gibi modifikasyonlardan ziyade güzel bir CAI kit ve catback egzoz sistemi ile aracına güç kazandırabilirsin birde headers koydunmu gerçekten bu işe ilk adımını atmış olursun herşey yavaş yavaş olur dert etme ve bu işleri yapmak içinde şehir şehir dolaşmana gerek yok bulunduğun şehirde bu işi yapanlar mutlak vardır parça sıkıntın olursa yardımcı olurum...
-
TEŞEKKÜRLER... hiç kimse cvp vermiyor. Birilerinin yaptıgı yorumlara onu bozmak için yorumlar yapıyorlar. Ben bu yapılmamalı yanlış diyorum aynı arkdaşlar bu sefer beni cephe alarak yorum yapıyor. Konu açılalı 3 ay olmuş kimse yorum yapmamış birinin yorumundan sonra herkes girmiş konuya...
-
Kayseri'yi okadar hafife almayın yaww sizde değerli abilerimiz arkadaşlarımız var bu modifiye işini ciddi anlamda yapan ama tabiki nekadar da olsa bir İstanbul,izmir.Ankara gibi olamazlar..Onur arkadaşımız biraz kulaktan dolma bilgiler ile bişeyler öğrenmiş ve başkalarının arabası ile uğraşmayı bıraksın bence :) Hayalet Nickli Şuayip bey sana Tavsiyem VTECII araçlarda chip yazılım gibi modifikasyonlardan ziyade güzel bir CAI kit ve catback egzoz sistemi ile aracına güç kazandırabilirsin birde headers koydunmu gerçekten bu işe ilk adımını atmış olursun herşey yavaş yavaş olur dert etme ve bu işleri yapmak içinde şehir şehir dolaşmana gerek yok bulunduğun şehirde bu işi yapanlar mutlak vardır parça sıkıntın olursa yardımcı olurum...
kayserıyı hafıfe alan yok hocam mmpower ın yaptıgı arabalar tr de sayılıdır bunu herkes bılır ama bujıden 4 hp alan arkadas sen olsan ne dersın,yetmezmiş gibi bide despe nın vıdeolarını koymus bu araba benım 206 gtı geçiyorum diye bu terbiyesizlik diil de nedir söylermisin , bazıları emek versın TR de yapılmamısı yapsın sonra adamın vıdeolarını saga sola benım bu araba dıye eklesin , bız herkesın aile arabası yürümez bu denen aracları yürüttük başka markaların gtı damgalı t-jet damgalı araclarına otobanda toz yutturduk atmosferık olarak varsa yapılan vtec2 yı geceecek 1.6 aile arabası buyursun gelsın o kadarda net konusuyorum
-
kayserıyı hafıfe alan yok hocam mmpower ın yaptıgı arabalar tr de sayılıdır bunu herkes bılır ama bujıden 4 hp alan arkadas sen olsan ne dersın,yetmezmiş gibi bide despe nın vıdeolarını koymus bu araba benım 206 gtı geçiyorum diye bu terbiyesizlik diil de nedir söylermisin , bazıları emek versın TR de yapılmamısı yapsın sonra adamın vıdeolarını saga sola benım bu araba dıye eklesin , bız herkesın aile arabası yürümez bu denen aracları yürüttük başka markaların gtı damgalı t-jet damgalı araclarına otobanda toz yutturduk atmosferık olarak varsa yapılan vtec2 yı geceecek 1.6 aile arabası buyursun gelsın o kadarda net konusuyorum
[/quote
Ben seni anlıyorum ama ONUYR38'in yaptıgı kötü bi şey savunmuyorum. Ben soru soruyorum sen tuning 38 kayseri tuning şahinden bahsediyorsun cevap vermek yerine. saygılar...
-
4-2-1 headers (sadece dc olarak var onuda bulman ımkansız gıbı sıfırı 1000 tl kadar)
51 mm düz boru (krom yapılırsa 200 tl tutar)
son susturucu (megan racıng tercih et 450 tl civarı)
custom filtre kiti + aem dryflow (yaklasık 200 tl tutar)
1.6 ies emme manıfoldu (200-250 tl cıvarı ama montajını bızden başka hangı manyak yapar bilemem ;D)
safc (hava yakıt karışım oranını değiştirmen lazım fıyatı ıkıncı el olarak 250tl falan ama ayar yapılması lazım kıme yaptırabılırsın bılmem)
bunları yaparsan aracın yaklasık 120-125 hp belkı olur ama 138 hp olmaz emın ol
-
hayalet aşağıdaki konuyu son sayfasına kadar oku.. belki birşeyler öğrenirsin.. ;)
http://www.teamhondaturkey.com/forum/thttube/my_civic_vtecii_from_2nd_gear_to_rev_limiter-t30484.0.html
-
Bilgileriniz için çok teşşükler. videoyu seyrettim benim araa 6400de kesio sizinki 7200e kadar yatırıyo... denon arkadaşımızın yazdıklarını yaparsam benimkide 7200e kadar yatırır mı?
-
hayır olmaz.... sen konuyu okumamışsın ama tamamını.. orda neler yapılacağını açıkladım ben...
-
Bilgileriniz için çok teşşükler. videoyu seyrettim benim araa 6400de kesio sizinki 7200e kadar yatırıyo... denon arkadaşımızın yazdıklarını yaparsam benimkide 7200e kadar yatırır mı?
sen 7200 dönemessin 7200 dönmen için d17a2 ecu bulman lazım ki oda baya zor zaten oda 7200 dönmüyo 6800 dönüyo yanı 400 devır fazla, senın aracının devır saatınde 6800 dönuyo gıbı görüyosun ama aslında 6400 ya buda öyle işte, o ecu takılırsa top speed in 218 den 230 a cıkar ama dedıgım gibi d17ecu sunu yurtdışınden getırtmen gerek
-
Abi benim problemim bizim katılımtıgımız tam 2 kmlik bi yol var burda benim araba 183 felan diyor. Bu mesafede senin söylediklerini yaparsam ecu bulamam herhalde. 195'i görebilirmiyim.
-
SONER abi sen malzemeleri satıcam demişsin... sattın mı abi eger satmadıysan borcumuz ne olur...
-
bi egzantrik kasnağı kaldı satılmayan. geri kalanlar satıldı.
-
Vtec II bence performans olarak hep zayıf bi araç maalesef.Şuanda 2. Vtec II sini kullanan biri olarak söylüyorum, bi önceki aracım 2008 civic elegance dı.Bence o daha performanslı stok halde
-
SONER abi sen malzemeleri satıcam demişsin... sattın mı abi eger satmadıysan borcumuz ne olur...
ben butun malzemelerımı satarım kardeşim
dc 4-1 headers
apexi vafc
1.6 ies emme manıfoltu
51mm paslanmaz krom düz boru ve son susturucu
custom intake kit
1000 tl pazarlıksız ayrı ayrı satmam
-
Vtec II bence performans olarak hep zayıf bi araç maalesef.Şuanda 2. Vtec II sini kullanan biri olarak söylüyorum, bi önceki aracım 2008 civic elegance dı.Bence o daha performanslı stok halde
vtec2 stock olarak dogru zayıftır ama yapılabılecek cok şey var yenı kasalara headers bıle takamıosun , düz borudan baska bişey yapamıosun atmosferık olarak
-
MOd konusunda sizler kadar bilgili değilim, şuan vtec II aracımda sadece komple filtre kiti ve kat iptali var.Ama performans olarak yeni kasalar bence ii
-
maalesef parçaların hepsi satıldı.. sadece AEM ayarlı kasnak kaldı.. onu da isteyene 100 liraya veririm.. normal fiyatı 250 lira.. çok giden bir parça olmadığı için fiyatını düşürdüm..
Co Black; evet yeni kasalar stok olarak daha güçlü ama Vtec2 sadece DC race header 4-2-1, filtre ve egzoz ile yeni kasa civicten çok daha güçlü oluyor ki yapabileceklerinden sadece bunlar başlangıç..
Crower egzantrik, D17A2 Ecu, Advanti hafif jant, Exedy Volan, piston, büyük sübaplar.. bunlarla çok ama çok zevkli bir araç olur Vtec2...
ben pişman gibi oldum sattığıma nerdeyse..
-
maalesef parçaların hepsi satıldı.. sadece AEM ayarlı kasnak kaldı.. onu da isteyene 100 liraya veririm.. normal fiyatı 250 lira.. çok giden bir parça olmadığı için fiyatını düşürdüm..
Co Black; evet yeni kasalar stok olarak daha güçlü ama Vtec2 sadece DC race header 4-2-1, filtre ve egzoz ile yeni kasa civicten çok daha güçlü oluyor ki yapabileceklerinden sadece bunlar başlangıç..
Crower egzantrik, D17A2 Ecu, Advanti hafif jant, Exedy Volan, piston, büyük sübaplar.. bunlarla çok ama çok zevkli bir araç olur Vtec2...
ben pişman gibi oldum sattığıma nerdeyse..
Dediğim gibi motor modifiyesinden çok anlamıyorum.Ama şu konuda sana katılıyorum.Vtec II ile başladım honda grubuna, nazara inanmam ama nazar deyiyo diye satıp 2008 civic aldım.Sonra sattığıma pişman olup tekrar vtec II ye döndüm :)) konuyu pert ettim ama kusura bakmayın :)
-
ulan neler oluyor be >%Sakin
emre sen döktüğün terlere, uğraştığın emeğe , harcadığın paraya yan abicim
böyle apaçi keneler gelip konuveriyorlar işte
-
;D bu şekilde devam etmez abi bu piyasa belli kimin ne yaptığı belli fazla gizli kalmaz. şekil a ;D
-
;D bu şekilde devam etmez abi bu piyasa belli kimin ne yaptığı belli fazla gizli kalmaz. şekil a ;D
bilen biliyor zaten
bilmeyen cahiller de milletin bişeyiyle bir yere girmeye çalışıyor sonrada rezil oluyor
-
ulen ayıp bee birisi benim arabanın videoları koyuyo öbürüde benim o araba diyo ulen ne hallere düştük bee benim o benim ;D beni seç ;D ;D
-
şakacı bunlar ya emre arabanı almışlar:)))
-
teamhondaturkey stıker +10 hp