TeamHondaTurkey.Com
FREE ZONE - TUNING SHOP => İlanlar => Arananlar => Konuyu başlatan: PYR0MANE - Haziran 17, 2010, 06:07:06 ÖS
-
Bursa`da otomatik veya tiptronik 2003 model ve üstü, hor kullanılmamış, temiz ve masrafsız civic vtec2 arıyorum. Fiyat olarak 22.000 tl olarak düşünüyorum.Teşekkürler >=ok
İletişim: attractivehuman@hotmail.com
0536-339-83-05
-
iki hafta önce pazardan 2005 ls aldık arkadasa 22.000..
gecen haftada vardı bordo renkte 2005 ls 23.000 son fiyat...
inş bulursun aradıgını
-
bordonun km si kaçtı kazası falan varmıydı ?
-
58 bin küsürdü, kazasız varmı bilmiyorum ama iyi duruyordu...
sahibine bak belki kısmet ordadır...
-
takip ediyorum pek güzel araç yok 20.000 anlaştım 2 gün önce arabayı görmeye gittim boyası falan kalkmıs hırpalanmış araba vazgeçtim bakalım kısmet.Eğer sana denk gelirse bana haber verirsen sevinirim :)
-
denk gelirse neden olmasın,tabiki
istersen honda inallara bak ordada vardı
-
az önce oradaydım hiç yoktu
şu araç dikkatimi çekti ama çok istemiş 23 fln olsa 1dk beklemem. belki görmüşsündür
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-civic-2006-civic-modelinin-en-dolusu-bu-arac-kacmaz/detay
-
aynısı bende var manuel, hatta km 10 daha düşük gecen sene 23.800 almıştım. bu cok söylemiş fiyatı
-
3 milyar daha ekler yeni kasa alırım yani onu alacağıma :) satmak istemiyor herhalde
-
arkadaşlar fiyatlar bu şekilde bende 2005 Ls var 68 binde boyasız Sıralı sistem zavolli var geçen hafta 25.500 verdiler ben satmadım ;)
-
kardeş piyasası belirlli 21 bin ile 23 bin arasında seyiriyo emsalsizi 24 e alınır.Senin meselen adamın hoşuna gitmiştir araban o yüzden iyi fiyat teklif etmiştir :)
-
güncell
-
güncellll