TeamHondaTurkey.Com
MULTIMEDIA => Fotoğraflar => Konuyu başlatan: o-si - Haziran 09, 2010, 01:31:20 ÖS
-
lütfen linki inceleyiniz....
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-yay-kelepcesi-universal-tum-araclar-spor-yay-bulunmayan-aracla/detay?keyword=coil%20over
-
adam dusunmus we bulmus masallah bu sadece burda olur zten :)
-
bu demir parçasını kuş serisi arabam olsa takmam bu mantıklı ve doğru bir uygulama ise eibach koni vs gibi isim yapmış firmalardki yüzlerce mühendis bir halt bilmiyor demektir getirsin bakalım aylarca test ettiği arabayı yarım saat test edeyim
-
vizede sorun olurmu ki hehehee >%6rol >%6rol >%6rol
-
o vidalar attığında ne olacağını tahmin bile edemiyorum :)
-
saglıklı bısey degıl arabaya yuklen vıraja gır bakalım o cıvataların bırı atsın ne oluyor. adam oraya 4 cıvata bır demır parcası koymus 79 tl fıyat ıstıyor bu demektır kı fermuarımı actım sızı beklıyorum :) dıyor aklınca. bos ısler bunlar.
-
masallah mubarek sankı molıbden celıgınden yapılms arkadas nıe bu kadar tokatcı bı mıllet olduk bız ..
-
çok ses yapar o yaylarla gıcırdama falan
-
bu ne yaw bunu alan akıllılarda olur
-
Yorumsuz yurdum insanı zekası :)
-
hey gidi şu çılgın türkler
-
Komik ya bir de 2-3 tl lik U demirine ve 2 civataya 75 tl fiyat çekmiş ya.
Kendini akıllı sanıyor eleman.
-
Kimmiş nan bu IQ'su yüksek bizim orda oturuyor hemde
Olurda bu kadar atmasyon bir iş olmaz hee bide bir çok araç üzerinde test ettik diyor >%6rol
-
tamam güzel ama o yay yine yumuşak sonuçta amaç arabayı düşürmek amasörleri korumak düşürürkende spor yayın amacı az esneklik sayesinde amasöre en az derece zarar vermesi
-
yahu bari patentini alsa bunun sonra elinden kaparlar >%6rol
-
Çok Zekice. Bir alana bir bedava mı acaba :P :D :D :D
-
bunu kullanmak hiç akıl karı değil bence .. allah korusun çıkarsa ederseyi geçtim normal şartlarda bile yol tutuşun epeyce bir eksi yönde etkileneceğini düşünüyorum
-
hey gidi şu çılgın türkler
+100
-
deneyen varmıdır acaba :)