TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Karşılaştırmalar => Konuyu başlatan: karapilot - Mayıs 30, 2010, 01:30:54 ÖÖ
-
Teşekkürler katılım için...
-
Ama Konu Bıraz Sapar Gıbı Yanı Modellere Gore Degısır Sahsen 1.4 İs Alıcaksam Tabıkı Kırmızı Kırmızı Olsun 3 Kurus Fazla Olsun 1.6 Civic Sedan Alıcaksam Tabıkı Beyaz Type-R Alırsam Sıyah Her Arabanın Ayrı Fantezısı War Sımdı :D
-
Yeni kasalarda önce beyaz ........
-
siyah olmasında ne olursa olsun bıktırdı araçtan
-
Ama Konu Bıraz Sapar Gıbı Yanı Modellere Gore Degısır Sahsen 1.4 İs Alıcaksam Tabıkı Kırmızı Kırmızı Olsun 3 Kurus Fazla Olsun 1.6 Civic Sedan Alıcaksam Tabıkı Beyaz Type-R Alırsam Sıyah Her Arabanın Ayrı Fantezısı War Sımdı :D
katılıyorum arka
-
elbetteki gümüş
-
siyah olmasında ne olursa olsun bıktırdı araçtan
Abı Sıyahında Puf Noktası War Sımdı Gunduz Cıkarmıcan Aracı Cunku HErdakıka Yıkayamıyorsun Kırlı Oluyor Tozlu Flan Gece Cıkarcan Sıyah ya 10 Numara Durur Bellı Etmez Sıslerıde Acdın mı Dewam :D
-
vtec2 ve yeni civic de beyaz,ies lerde lacivert ve kırmızı,is lerde kırmızı,eg lerde kırmızı :D
-
siyah herzaman güzel
-
Her türlü siYah <^^Seyt
-
Beyaz yada gümüş gri
-
EN çok tercih edilen siyah fakat en çokbeğenilen renk BEYAZ,en çok tercih edilememesinin sebebi ise az üretilmesi dolayısı ile bu onu daha degerli yapıyor.
-
Siyaha güzel bir cila attınmı yolda bakmayacak kişi tanımıyorum. Mahalledeki çocuklar ıslık alkış ne kadar şaklabanlık varsa yapıyorlar aracı görünce. Beyazda çok güzel renk ve bakımı daha kolay. Ben önce beyaz renk almak istemiştim 2 ay süre verdiler.Siyah ellerinde vardı direk aldım ama pişam değilim.
-
kesinlikle beyaz.. bir gelin gibi görünüyor araba.. TypeR ım siyahtı.. yazın arabanın içine binemezsin, tozu kiri belli eder.. Siyah arabaya bir daha binmem sanırım..
-
walla benim kafamda 2 renk var ve bir dahaki araçımı alınca (tabiki vtec) ya beyaz yada kırmızı olucak be kesinlikle hemen boyaya sokup vernikli özel beyaz tonum var eski arabamdaki o yada vernikli kırmızı boyatacağım kesin
-
beyaz iyidir
-
Valla benim de kalbimde beyaz var ama kırmızı ile arasında 3 kuruş oynuyor.
:)
-
Vtec2 lerde bej rengi güzel duruyor. Ruhsatta titanyum grisi geçiyor.
Sıfır alacak olsam bi arkadaşın da dediği gibi beyaz gelin gibi duruyor.
-
sımdıkı aracların ayro dınamıyı... yanı kasası beyaz renkle cok uyumlu..zaten pıyasada 2010 model yenı arabalar nerdeyse hep beyaz...
-
az kalsın bende sıyah alıcakken..bı ara araba lazım oldu abımın arabayı aldım..rengı sıyahtı...hafta sonu takıldıktan sonra bı yıkatımde temız temız verım dedım...yıkattım evın onune geldım eve cıktım fazla deyıl 45 dakka sonra asa ındım... tozlar raks edıyodu uzerınde...sonra beyaza dondum..burdan sıyah bınen arkadaslar beyenenler ola bılır saygım sonsuz..ama araba benım esırımdır ben arabanın deyıl..sımdı arabam beyaz.kırlendı zaman parmamla dokunmadan anlayamıyorum..2 haftada bır yıkatsam yetıyo..cızık vs..fazla bellı etmıyo.. sıslerle farlarda xenon beyazla super uyum ıcınde....nacızane yasadıklarım...
-
evet arkadaşlar beyaz açıkara önde gidiyor.
-
yeni civic ve vtec2 lerde beyaz, ieste gümüş gri diğer renklerden çok daha kaliteli gösteriyor.
-
toplam oy 56 az değil mi?
-
kırmızıı ve bordo sedefli :))
-
Beyazı tek geçerim...
-
beyaz :)
-
beyaz beyaz her markada beyaz
-
bal köpüğü ies gerçi oylamada yok ama kiri tozu fazla belli etmiyor boyanın özelliği sedeflimidir nedir gece gündüz hep parlıyor.bide benim arabanın rengi olduğu için belkide gözüme güzel görünüyor.
-
siyah agır asi ve hünerli siyah başka yok hondayı ben siyahda tanıdım ve öylede bilirim arabam mavidir
-
ZENGİNSEN SİYAH MEMURSAN GRİ ZEVKLİYSEN BEYAZ
-
Kesinlikle Beyaz Diyorum ;)
-
kırmızı olsun üç kuruş fazla olsun :)