TeamHondaTurkey.Com

HONDA TEAM => Motorsporları => Konuyu başlatan: HONDA - Temmuz 23, 2005, 03:30:55 ÖS

Başlık: Markko Martin: " Kazanmak İstiyorum "
Gönderen: HONDA - Temmuz 23, 2005, 03:30:55 ÖS
Markko Martin: " Kazanmak İstiyorum "

Daha önce 307'siyle zafer kazanma şansının çok az olduğunu söyleyen Peugeot Pilotu Markko Martin bu yıl bir WRC rallisinde zafer kazanmakta ısrarlı. Martin'in 2003'te kazandığı gelecek haftaki Finlandiya Rallisi de Martin'in bunu yapabilmesi için en önemli fırsatı.

Martin, çifte Dünya Ralli Şampiyonu takım arkadaşı , Marcus Gronholm gibi 307'nin yavaş ve bol virajlı etaplarda tutunma problemi olduğunu belirtmiş ve kazandırdığı puanlara karşın takımın patronu Jean-Pierre Nicolas'ın ağır eleştirilerine muhatab olmuştu. Peugeot bu yıl Markalar Şampiyonasını kazanmak için kardeş takımı Citroen'le büyük bir rekabet içinde.

Hem Martin, hem de Gronholm geçen haftaki Arjantin Rallisi'nin daha hızlı etaplarında aracın performansından daha memnun olduklarını söylemişlerdi. Bu da takvimin en hızlı katılımlarından biri olan Finlandiya Rallisi için umutları arttırıyor.  Martin ülkesi Estonya'daki EOS-Peugeot Rallisi'nde katılımarak Finlandiya'ya hazırlanıyor.

Autosport Dergisi'ndeki yazısında; " Bu durum bende ve bütün takımda büyük öfke yarattı " diyen Martin, hem takımın hem de kendisinin durumu düzeltmek için büyük çaba sarfettiğini söyledi.  

Markko Martin; " Bana gösterdikleri inancın karşılığını ödemek için, gerçekten sezon bitmeden bir katılım kazanmak istiyorum" dedi. Bunu yapabileceğine inandığını kaydeden Estonyalı pilot, zaferi sadece takım için değil, hala kazanabildiğini göstermek için de istediğini vurguladı.
Başlık: Markko Martin: " Kazanmak İstiyorum "
Gönderen: feris - Temmuz 27, 2005, 04:11:39 ÖS
kazanmak istiyo ama bi numara yok Markko Martinde