TeamHondaTurkey.Com

HONDA MODELLERİ => Civic '88-'06 => Konuyu başlatan: terranova - Mayıs 25, 2010, 01:19:40 ÖS

Başlık: LÜTFEN EURO CIVIC YARDIM
Gönderen: terranova - Mayıs 25, 2010, 01:19:40 ÖS
iyi günler arkadaşlar benim aracımdada sorun varyardımcı olursanız sevinirim.sorunum araç giderken normal ancak direksiyonu hafif sağ yapmamla beraber ses geliyor,yani sağa dönüşlerde bariz şekilde sanki akis bilyası sesi gibi.ancak sola dönüşte o sesi yapmıyor.rotçuya götürdüm dediki sağ aks kafasını değiştir.bende tamirciye götürdüm  onunla otobana çıktık onun demeside akis bilyalarını ve aks kafalarını komple değiştir ses kesilir .ama hesapladım 350 tl tutuyor.bende forumdaki arkadaşların önerisi ile radarhondaya gittim .şeref ustaya baktı araçla gezdi öyle öok sorun yok dedi değişime gerek olmadığını kontrollerde bakarız dedi.ama ben yolda sesin çok olduğunu ve rahatsız ettiğini söylememe rağmen aynısını tekrarladı.bende en azından ses kesilsin diye sağ aks kafasını değiştirdim ama ses aynı şekil devam ediyor ve çok moralim bozuldu sorun çözülmedi diye.böyle bir sorunla karşılaşan arkadaşım varsa yardımcı olursa çok memnun olurum
Başlık: Ynt: LÜTFEN EURO CIVIC YARDIM
Gönderen: smtkrgz - Haziran 04, 2010, 02:20:49 ÖÖ
rot rotil başlarına baktırabilirsin birde
Gönderen: tarantino - Haziran 04, 2010, 09:20:10 ÖÖ
sen en güzeli burdan yardım istemeyeceksin buranın sponsoru olan duman hondaya ve yahutta başka bir ustaya gideceksin
yada usta tavsiyesi isteyeceksin sana burda ben şikayetinin karşılığı 50 tane sonuç yazarım
konu açıpta sitem etmeye gerek yok bir problemin varsa konunu güncel tutucaksın mutlaka yardımcı olucak Bir arkadaş çıkıcaktır

radar hondaya gittim diyorsun aks değiştirdiler sorun tekrar devam ediyor diyorsun şikayetin hala devam ediyorsa ve problemin hala çözülmediyse tekrar gidip sorunun devam ettiğini söyle tekrar arabayı konrole alıcaklardır

ama bir de şu var sen zaten kendi aracının sorununu yazmışsın aks bilyaları va aks kafaları diye sorunu bidiğin halde neden milleti yardımcı olmamamkla suçluyorsun lütfen bu forum da bir yardım istiyorsan bekle sabır et kimse burada tamirci veya mekanikçi değil herkes burada honda kullanıcısı bunu unutma >=ok

SAYGILAR
Gönderen: terranova - Haziran 06, 2010, 07:10:14 ÖÖ
kardeşim neden buradan yardım istemeyeyim.size buradan bir çok kişinin yazısını gösterebilirim.ben yardım isterken benim gibi sorun yaşayan arkadaşların sorunlarını nasıl hallettikleri tarzında soru sormuştum.kaldıki benim honda duman yada radar hondaya gitmem gerektiğini bende akıl edebilirimama tavsiyen için yinede çok teşekkür ederim.senin dediğin gibi artık buradan soru veya yardım niteliğinde konu açmayacağım.sadece öylesine mevzular hakkında konu açıcağım.
Gönderen: zatlas - Haziran 12, 2010, 10:07:49 ÖÖ
kedidir kedi