TeamHondaTurkey.Com
HONDA MODELLERİ => Civic '88-'06 => Konuyu başlatan: Esinti - Mayıs 24, 2010, 07:12:49 ÖS
-
Arkadasımın vtec2 arabası muaneden gecmedi arkadaşlar, cıkma 1 adet ARKA emniyet kemeri bulabilecegim bir yer varmı, yardımcı olursanız sevinirim
-
ayın 2 sine kadar bulundu bulundu arkadaşlar, sıfır almak zorunda kalıcak arkadasım.... GÜNCEL
-
istambulda araba hurdalıgı, araba parcalayan kişilerin yerlerini bilen varmı peki...?
-
Dostum anadolu yakasındaysan bostancı sanayi sitesinden çıkmacılara bak avrupa yakasındaysanda maslak sanayideki çıkmacılara bak onların elinde muhakkak vardır...
-
kemer bulmak kolayda uyduruk istemiyor ondan orjinal arıyor bulamazsak hafta sonu oralarda oluruz artık, sagol arkadasım
-
GÜNCELL
-
Önemli değil ama bostancı sanayide ikiler honda servisinin karşı sokağının içinde mgm otomotiv var birde oraya bakmanızı tavsiye ederim...
-
cok sagol,yarın sabah arıyorum
-
geçenlerde kazayla kontrol ediyim dedim benimde arka kemer tutmuyor bırakıyor muayenen ağustosta bakalım bi arkadaştan söküp takıcam zaten kullanmıyorum arka kemerleri tanıdık varsa aynı şekilde yap dostum boşuna para verme