TeamHondaTurkey.Com

HONDA => Problemler ve Çözümleri => Konuyu başlatan: 06y2659 - Mayıs 22, 2010, 08:48:20 ÖS

Başlık: ARTIK USANDIM BU ANGEL EYES'LERDEN ACİL YARDIM İSTİYORUM
Gönderen: 06y2659 - Mayıs 22, 2010, 08:48:20 ÖS
daha öncede böle bi konu açtım ama angel ledlerini nasıl deiştiririm die deiştirmeye deiştirdim fakat tekrar patladı devresini deiştirdim tekrar yaptım tekrar patladı en son ledlerini bir daha deiştirdim şuan yanıyor ama tek taraf fara hafif vurdugum zaman yanıyor anlamadım gitti elektronikçi arkadaşımda çözümü bulamadı bilgisi olan arkadaşlardan acilen yardım bekliyorum ne yapmam gerekiyor ledlerin patlamaması için piyasada satılan led ampulleri var buldum ama cin malı garantisi yok normal led taktım ama ne kadar gidecek bilmiyorum
Başlık: Ynt: ARTIK USANDIM BU ANGEL EYES'LERDEN ACİL YARDIM İSTİYORUM
Gönderen: ramco 06 - Mayıs 22, 2010, 08:52:48 ÖS
kardes en mantıklısı sokmek lazım orjınallere donup jdm tarzı boya geç,,led olayı ek kasada pek guvenli değil iç lambalarda beni bıktırdı,, >=ok
Gönderen: deniz44 - Mayıs 22, 2010, 08:56:09 ÖS
Bence de en iyisi orijinalden şaşmamak.
Gönderen: vtech07 - Mayıs 22, 2010, 08:58:18 ÖS
bence ledlerin pek kaliteli değil 2 yıldır kullanıyorum bende bir tek arıza vermedi paşa tuningden almıştım .. değiştirmelisin bence
Gönderen: 06y2659 - Mayıs 22, 2010, 09:00:01 ÖS
kardeş iç lambayıda yaptım hiçbir problem yok keske orası yapsa bendeki farlar junyan led deişmek için far camını söküyorum inş. birileri çözümünü bulmuştur olmazsa jdm yaptıracam orjinal farları nerde ne kadara yapıyorlar ankarada onuda pek bilmiyorum açıkcası
Gönderen: 06y2659 - Mayıs 22, 2010, 09:01:27 ÖS
kardeş paşa tuning nerde yerini sölede ordan alayım yine patlayacak bu taktıklarım ayrıca angellarda da zenon gibi balans var mı acaba
Gönderen: pcvirus - Mayıs 22, 2010, 09:10:53 ÖS
kardeş paşa tuning nerde yerini sölede ordan alayım yine patlayacak bu taktıklarım ayrıca angellarda da zenon gibi balans var mı acaba
kardeş ledleri direk takarsan patlar
ledlerin + olan bacağına küçük değerlerde direnç tak
sonuçta aküden gelen amper yüksek gelir led buna direk dayanamaz
direnç kesin çözüm olacaktır
Gönderen: 23korg23 - Mayıs 23, 2010, 04:34:24 ÖS
arkadasım angell ledleri kaliteli bir led ile değiştir kesinlikle çin malı led alma.. 2li paralel bağlanan her bir angelin ledi için 1 watt 330 ohm direnç bağla inşaallah bir daha sorun çıkarmaz. toplam 4 direnç 8 led kullancaksın para tutmaz
Gönderen: 06y2659 - Mayıs 31, 2010, 07:56:33 ÖS
kardeş arkadaşım elektronikçi en güzel devreyi tasarladı mantar led kullanıyorduk ama şimdi 5m şeffaf yani normal eski ledlerin kalitelisinden taktım şimdilik bi problem yok bakalım yine patlarsa dirençleri yüksek koyacaz mecbur
Gönderen: couragepapillon - Mayıs 31, 2010, 07:58:49 ÖS
angeleye far kullanmamamın sebebi özetlenmiş... zamanında eski aracımda ben de çok çektim.
Gönderen: 06y2659 - Mayıs 31, 2010, 08:01:12 ÖS
aynen aynen usandım harbiden eski farları yenilemeye verecem jdm yaptıracam 50+50=100tl ile bu sıkıntıyı bitirmeyi düşünüyorum... herşey orjinali ile güzel oluyo demek ki
Gönderen: nv142 - Mayıs 31, 2010, 08:06:03 ÖS
yine patladı :S
Gönderen: 06y2659 - Mayıs 31, 2010, 08:38:53 ÖS
yine miiii:):):):) bakalım bizimki ne zaman süpriz yapacak
Gönderen: 23korg23 - Mayıs 31, 2010, 10:36:13 ÖS
yine miiii:):):):) bakalım bizimki ne zaman süpriz yapacak
kardeş yukarıda anlattığım gibi yaparsanız ayrıca eğer angellerinin parklara bağlıysa ve parklar açıkken marş basmamaya özen gösterirseniz uzun süre dayanır diye düşünüyorum hatta bidaha patlamaz diyebilirim... bu arada ben kendiminkileri bi kontrol edeyimde patlamış olmasın :)
Gönderen: Katalizor - Mayıs 31, 2010, 10:39:45 ÖS
Onu Sokım Tekrar Yapıyorlar Bıldıgım Kadarıyla Sılıkonla Felan Ama O Zamanda Acık Gezmen Lazım Yanı Mercek Lazım Onlara Oyle Yaparsan BElkı Olabılır :)
Gönderen: 06y2659 - Haziran 01, 2010, 10:21:57 ÖÖ
kardeş ben kendim söküp geri silikonluyorum ya açık falan gezmiyorum direk farları çıkarıyorum ki 4 defa falan aynı işlemi yaptım
Gönderen: nv142 - Haziran 01, 2010, 10:50:21 ÖS
orjınelden sasmıcan ya yada jdm artık:)
Gönderen: Katalizor - Haziran 01, 2010, 10:56:57 ÖS
kardeş ben kendim söküp geri silikonluyorum ya açık falan gezmiyorum direk farları çıkarıyorum ki 4 defa falan aynı işlemi yaptım

Soke Cıkara Ogrendık Desene :D
Gönderen: 06y2659 - Haziran 03, 2010, 09:51:48 ÖÖ
yakında motora girip usta olacaz artık tampon sökmek benim 5dakikamı almıyor angellar sayesinde 4-5 pazar yedik
Gönderen: Katalizor - Haziran 03, 2010, 10:01:38 ÖÖ
Allah Kolaylık Versın Wallahı
Gönderen: 06y2659 - Haziran 03, 2010, 12:05:57 ÖS
eyvallah kardeş aracın direksiyon kutusunda bi sıkıntı çıktı ses geliyor rotları deiştirdim ama gitmedi şimdide onu gösterecegiz bilmiyorum ya honda konforlu rahat sürüşü keyifli ama biraz ön takımlarda sıkıntı oluyor gibi ses gelme olayı çok canımı sıkıyor yada araç şuan öle diye bana öle geliyor satmayı düşünür hale geldim artık