TeamHondaTurkey.Com

HONDA TEAM => Motorsporları => Konuyu başlatan: asvtec - Mayıs 22, 2010, 03:36:25 ÖS

Başlık: ÇORUM MAHALLİ OTO DRAGLARINA DAVETLİSİNİZ ...!!!
Gönderen: asvtec - Mayıs 22, 2010, 03:36:25 ÖS
6 Haziran Pazar Günü Saat : 14:00 Da 5 Kategoride Yapılacak Olan Mahalli Oto Drag katılımlarına Tüm Forum Üyeleri Arkadaşlarımı Beklerim ...

(http://img249.imageshack.us/img249/5848/afiscopyw.jpg) (http://img249.imageshack.us/i/afiscopyw.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
Başlık: Ynt: ÇORUM MAHALLİ OTO DRAGLARINA DAVETLİSİNİZ ...!!!
Gönderen: tarantino - Mayıs 22, 2010, 04:45:45 ÖS
konuyla alakalı bütün açıklamaları yazarsanız  sevinirim bu şekilde insanları merakta ve değişik sorulara maruz kalmış olursunuz
nerde
ne zaman
katılım formu
katılım kuralları
katagoriler
katılm ücreti

bunların hepsine bir açıklık kavuşturursanız sevinirim
ve ayrıca pistin krokisini de bu raya eklemelisiniz
Gönderen: ysf55 - Mayıs 22, 2010, 10:20:48 ÖS
katılım ücreti 70 tl

1.4
1.6
1.6 üst vti gts gt gibi...
2.0 yüklü araçlar

olmak üzere 4 sınıf araç katılımı olcak.

birinciye 1 depo benzin verilcek
Gönderen: karakule_05 - Mayıs 22, 2010, 10:38:19 ÖS
THT ailesini bekLiyoruz adrenaLin dorukLarda oLacak:)
Gönderen: ysf55 - Mayıs 22, 2010, 10:40:39 ÖS
inş orda olcaz ;)
Gönderen: tarantino - Mayıs 23, 2010, 12:57:28 ÖÖ
katılım ücreti 70 tl

1.4
1.6
1.6 üst vti gts gt gibi...
2.0 yüklü araçlar

olmak üzere 4 sınıf araç katılımı olcak.

birinciye 1 depo benzin verilcek
yusuf birde pistin krokisini de eklerseniz sevinirim belli olmaz manisa yerine çoruma gelirim
Gönderen: asvtec - Mayıs 23, 2010, 11:58:19 ÖÖ
1.4
1.6 normal
1.6 süper (gti ,vti, ,gsi)
2.0
2.0 üstü olmak üzere 5 kategoride katılımlar düzenlenecek.

Yusufun belirttiği gibi katılım ücreti 70 tl ,kayıtlar pazar sabahı 10:00 da başlayacak 13:30 a kadar devam edecek.katılım yeri Çorum şehir merkezinin eski giriş yeri ,asvaltı yeni yapıldı,izleyiciler için oldukça güvenli bir yol seçtik.Tüm bölgeyi Çoruma bekliyoruz.
Gönderen: tarantino - Mayıs 23, 2010, 06:26:36 ÖS
1.4
1.6 normal
2.0

Yusufun belirttiği gibi katılım ücreti 70 tl ,kayıtlar pazar sabahı 10:00 da başlayacak 13:30 a kadar devam edecek.katılım yeri Çorum şehir merkezinin eski giriş yeri ,asvaltı yeni yapıldı,izleyiciler için oldukça güvenli bir yol seçtik.Tüm bölgeyi Çoruma bekliyoruz.
gerekli izinler alındımı o yolda yapılması için
Gönderen: asvtec - Mayıs 23, 2010, 07:42:00 ÖS
tarantino ;

Hitok TOSFED e bağlı katılım düzenleme yetkisine sahip sayılı külüplerdendir.Bu ilk katılımımız değil ,daha öncede bir çok organisazyona imza atan hatta Türkiye karting şampiyonasının bir ayağını Çoruma getiren faal bir külübüz.Gerekli tüm izinler Gençlik Spor İl Müdürlüğü vasıtasıyla alınmıştır.Seyirci ve araç güvenliği için tüm önlemler alınmıştır,İnşallah kazasız belasız güzel bir gün yaşayacağız.Sizi de aramızda görmek isteriz.

1.4
1.6 normal
2.0

gerekli izinler alındımı o yolda yapılması için
Gönderen: tarantino - Mayıs 23, 2010, 10:52:04 ÖS
asvtec arkadaşım
bunları soruyorum çünkü gelmeyi düşünüyorum buraya bir başlık açıyorsan bütün bilgilendirmeyi yapacaksın.Daha öncesi THT yönetimden izin alacaksın böyle bir konu açmak için. benim bilgilenmek için sorduğum sorulara cvp vermek ya zor geliyor yada ters geliyor
ben kalkıp istanbuldan çoruma geleceğim  orada bir aksilik çıkacak ve ben geri eli boş döneceğim sence iyi bir duygu olurmu benim için hayır olmaz o yüzden kafamda ne varsa sorarım sizde böyle bir organizasyona baş koyduysanız bunlara katlanacaksınız.
insanlar merak edecekler pist nerde istanbuldan kaç km. önceden gelirsek nerde kalacağız
pistte tribün varmı seyirci için tuvalet varmı cafe veya büfe tarzı birşey varmı yada olucakmı
ben ilk defa duyuyorum çorumda drag organizasyonu olduğunu

iki posttur yazıyorum kroki ekleyin diye ama kimse beni ciddiye almıyor
hadi kroki eklemediniz soru sorucak bir muhattap telefonu veya kulubün telefonu vaya mail adresi de mi yok bgen gelmek istesem kimden bilgi alıcam
kusura bakmayın beni yanlış anlamayın konyada yapılan drag rezilliğinden haberiniz yok herhalde o yüzden orada yaşananları sizinde yaşamanızı istemediğim den bu kadar üstünüze geliyorum

beni anlamanızı umuyorum 
Gönderen: tarantino - Mayıs 23, 2010, 10:59:19 ÖS
http://www.hitok.org.tr/index.asp

şöle bir link atsdanız dahagüzel olur
buedan inceleyince yaptığınız organizasyonların ciddiyeti ortaya çıkıyor
Gönderen: asvtec - Mayıs 24, 2010, 08:58:19 ÖÖ

yahu bu sinir neden ,senin soruna cevap vermek neden zor gelsin.Tutmussun yol için izin aldınız mı diyorsun? Yahu mahalle arasında mı drag yapacaz,ya da muz şehri mi burası herkes kafasına gore yol kapatsın.Tabiki tüm izinler alındı.Tabi ki burda sorulan tüm sorulara cevap verecez ama sen çok agrasif girdin konuya.
Kroki olayını halletmeye çalışacağım.katılımı yapacağımız yer de tribün yok fakat pistte bakan benzinliğin katılımı izleme açısından müsait bir alanı var.Tuvalet ,cafe ,büfe mevcut.
Resmı incelersen orda cep telefonu var ;bilgi alabilirsin,hatta üstteki benim numaram seni ben misafir etmek isterim ,çok samimiyim çorum'a girişinden çıkışına kadar benim misafirim olursun.
Buarada drag günü güzel bir organizasyon olması için elimizden geleni yapacağız ama yine de herşey kusursuz olmayacaktır ,bizim de hatalarımız olabilir fakat işi rezillik boyutuna getirmeyeceğiz.Senin ve de tecrübesi olan arkadaşların fikirlerine herzaman açığız.Selamlar ,saygılar...

asvtec arkadaşım
bunları soruyorum çünkü gelmeyi düşünüyorum buraya bir başlık açıyorsan bütün bilgilendirmeyi yapacaksın.Daha öncesi THT yönetimden izin alacaksın böyle bir konu açmak için. benim bilgilenmek için sorduğum sorulara cvp vermek ya zor geliyor yada ters geliyor
ben kalkıp istanbuldan çoruma geleceğim  orada bir aksilik çıkacak ve ben geri eli boş döneceğim sence iyi bir duygu olurmu benim için hayır olmaz o yüzden kafamda ne varsa sorarım sizde böyle bir organizasyona baş koyduysanız bunlara katlanacaksınız.
insanlar merak edecekler pist nerde istanbuldan kaç km. önceden gelirsek nerde kalacağız
pistte tribün varmı seyirci için tuvalet varmı cafe veya büfe tarzı birşey varmı yada olucakmı
ben ilk defa duyuyorum çorumda drag organizasyonu olduğunu

iki posttur yazıyorum kroki ekleyin diye ama kimse beni ciddiye almıyor
hadi kroki eklemediniz soru sorucak bir muhattap telefonu veya kulubün telefonu vaya mail adresi de mi yok bgen gelmek istesem kimden bilgi alıcam
kusura bakmayın beni yanlış anlamayın konyada yapılan drag rezilliğinden haberiniz yok herhalde o yüzden orada yaşananları sizinde yaşamanızı istemediğim den bu kadar üstünüze geliyorum

beni anlamanızı umuyorum 
Gönderen: tarantino - Mayıs 24, 2010, 09:34:25 ÖÖ
tabiki gelmeye çalışıcam ben motor sporlarına gönül vermiş insanım ama bu konular çok hassas konular ben konuya sinirli davranmadım aklınıza başka birşey gelmesin konyaya gittik yaşadığımız rezillikleri biliyorsunuz 1.500 km yol gittik geldi perişan olduk sıkıntılarımız burdan doğuyor işte
Gönderen: asvtec - Mayıs 24, 2010, 09:53:51 ÖÖ
Dostum ;

Sıkıntılardan biraz bahseder misin? Gidenlerden duydum ama sen yine de biraz bahset ,en azından bize de tecrübe olur ,bu konularda daha hassas davranırız.

tabiki gelmeye çalışıcam ben motor sporlarına gönül vermiş insanım ama bu konular çok hassas konular ben konuya sinirli davranmadım aklınıza başka birşey gelmesin konyaya gittik yaşadığımız rezillikleri biliyorsunuz 1.500 km yol gittik geldi perişan olduk sıkıntılarımız burdan doğuyor işte
Gönderen: cihatbayar - Mayıs 25, 2010, 11:47:17 ÖS
Kategoriler;
1- 1400cc
2- 1600cc
3- Süper 1600cc (Gti,Gsi,Vts,Vti,Sport)
4- 2000cc
5- 2000cc+ (Aşırı besleme)

-Kayıtlar 6 Haziran günü 10:00'da başlayacak 13:30 da kapanacaktır, Start 14:00 da verilecektir

-katılımlar; Amasya, Ankara,İstanbul, Tokat, Samsun, Çarşamba, Kastamonu, Çankırı, Ordu ve sayamadıgım diger şehirlerden gelecek arkadaşların katılımı ile daha da çekişmeli ve adrenalin dolu gercekleşecektir.

-Pist; 402 Mt katılım, 300 Mt Frenaj, 30 Mt Lastik ısıtma alanı olmak Üzere 732 Mt asfalt zemnindir.

-katılım katılım ücreti: 40 TL Sigorta, 20 TL katılımmacı Lisansı, 10 TL katılım payı, olmak üzere 70 TL'dir.

-Derece sahibi katılımmacılar Ödül alacaktır.

-daha ayrıntılı bilgi için: 0533 523 67 59-0506 201 77 25

Öceden gelecek arkadaşları misafir etmek isteriz, Çorum; İstanbula 600 Km, Ankaraya 250 Km, Bursa 620 Km, İzmir 825 Km dir. Hitok; katılım organizasyon yetkisine  sahip 42 Kulüpten ilk 12 si içinde ve yaptıgı organizasyonlardan ötürü son 4 yıldır takdir plaketi alan bir kulüptür. Çoruma girdiginiz zaman sizi karşılacayak ekibimiz bulunmaktadır.

Link; pistin Google Earth tan görünümüdür.( Pist İnönü Caddesi yazan alandır.)

http://maps.google.com/maps?ll=40.533698%2C34.934799&z=14&t=h&hl=tr

Sizleri de aramızda görmeyi isteriz.

(bu msj asvtec arkadasımın istegi üzerine acılmıştır.)

Gönderen: asvtec - Mayıs 26, 2010, 07:36:35 ÖÖ
@cihatbayar
Ayrıntılı açıklaman için teşekürler ;)
Gönderen: tarantino - Mayıs 26, 2010, 09:00:08 ÖÖ
duyarlılığınız dan dolayı çok teşekkür ederim böylesi daha güzel
Gönderen: cihatbayar - Mayıs 26, 2010, 10:35:07 ÖÖ
rica ederim. @asvtec arabayı turbolatmıssın hayırlı olsun 6 hazıranda pistte gorusuruz:)
Gönderen: asvtec - Mayıs 26, 2010, 03:42:53 ÖS
@cihatbayar

inş  grsrz kanka  :))

rica ederim. @asvtec arabayı turbolatmıssın hayırlı olsun 6 hazıranda pistte gorusuruz:)
Gönderen: asvtec - Mayıs 27, 2010, 04:34:29 ÖS
GÜNCEL
Gönderen: TsReAnNeCrE - Mayıs 29, 2010, 12:00:15 ÖS
çorumdakı daha önceki organizeleri gördük ve duyduk gerçekten güzel şeyler samsun garaj olarak inşalla iki aracımızı katılıma sokuyoruz organizelere emek harcayan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz
Gönderen: cihatbayar - Mayıs 30, 2010, 12:42:51 ÖÖ
tesekkurederz, sızleri armızda gormekten sevıınırz
Gönderen: smtkrgz - Mayıs 31, 2010, 12:27:29 ÖÖ
teamhondaturkey ailesini aramızda görmekten mutluluk duycaz.. samsunda okuyan bi öğrenci olarak samsun tht garajdan araçlar gelmesi beni dahada mutlu etti.. şehire girişinizden çıkışınıza kadar sizlerle olcam inş.. ;)

GÜNCELLLL
Gönderen: asvtec - Mayıs 31, 2010, 09:26:26 ÖÖ
güncel2
Gönderen: asvtec - Mayıs 31, 2010, 09:28:23 ÖÖ
Arkadaşlar draglar için son hafta ,heyecan günden güne artıyor ,Samsun garajı da  aramızda görmekten mutluluk duyarız.

çorumdakı daha önceki organizeleri gördük ve duyduk gerçekten güzel şeyler samsun garaj olarak inşalla iki aracımızı katılıma sokuyoruz organizelere emek harcayan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz
Gönderen: TsReAnNeCrE - Mayıs 31, 2010, 11:32:15 ÖÖ
eyvalla

insalla bi aksilik yaşamayızda gelmemizde bi sıkıntı olmaz ama %90 orda olucaz
Gönderen: smtkrgz - Haziran 01, 2010, 12:37:34 ÖS
evetttt tht ailesi ayın 1 i günceli draglara doğru son düzlükler ;)
Gönderen: karakule_05 - Haziran 02, 2010, 12:21:46 ÖÖ
eee tht ailesi katılım beklioruz güncel..
Gönderen: smtkrgz - Haziran 02, 2010, 03:02:49 ÖÖ
güncelll güncelll
Gönderen: asvtec - Haziran 03, 2010, 10:08:25 ÖÖ
sametin güncelini görüyorum bir güncel daha diyorum :) 

güncelll güncelll
Gönderen: smtkrgz - Haziran 04, 2010, 02:08:21 ÖÖ
sametin güncelini görüyorum bir güncel daha diyorum :) 

güncelll güncelll

mehmet abimin izinden gidiyorum bir güncel daha :)
Gönderen: TsReAnNeCrE - Haziran 04, 2010, 08:57:28 ÖÖ
hafta sonu çorum yağışlı görünüyor yağış olursa o zeminde drag olmaz diye düşünüyorum nedir düşüncenız ?
Gönderen: smtkrgz - Haziran 04, 2010, 11:10:06 ÖÖ
bugünede en yüksek 26 derece diyo ama 26 yı çooktan geçtik :D hepimiz ümit ediyoruz ki yağış olmaz.. hem yağışların bölgeye o günden girmeye başlıcak olması bize ümit veriyo bize müsade eder inş hava şartları..
Gönderen: TsReAnNeCrE - Haziran 04, 2010, 12:48:48 ÖS
görülen o kı yağacağa benziyor umarız yağmaz..
Gönderen: asvtec - Haziran 04, 2010, 01:22:14 ÖS
Beraber gazladık biz bu yollarda beraber ıslandık yağan yağmurda deriz :)) arkadaşlar bu saatten sonra yapacak bir şey yok,inşallah yağmaz.
Gönderen: smtkrgz - Haziran 04, 2010, 10:59:31 ÖS
Beraber gazladık biz bu yollarda beraber ıslandık yağan yağmurda deriz :)) arkadaşlar bu saatten sonra yapacak bir şey yok,inşallah yağmaz.

abi bence gündüz yancaz yancaz akşama yağcak :D
Gönderen: cihatbayar - Haziran 05, 2010, 12:23:26 ÖÖ
çorumda genelde hava sabahları yakar aksam saatlerınde yagmur yağar dıger yagıslı gorunen gunlere bakarak bu gune dek oyle odlu, ınsallah yagmaz:)
Gönderen: asvtec - Haziran 05, 2010, 08:26:36 ÖÖ
Bu da katılım öncesi son güncelimiz ,Hadi hayırlısı ...  :)
Gönderen: smtkrgz - Haziran 05, 2010, 11:17:18 ÖÖ
katılımcı abilerimize kardeşlerimize ve özellikle aramızda olucak tht ailesine başarılar.. ;)
Gönderen: smtkrgz - Haziran 07, 2010, 01:29:12 ÖÖ
bizleri bu organizasyonumuzda yalnız bırakmıyan bütün hondaya gönül vermiş abilerimize , kardeşlerimize teşekkürler.. ben sonuna kadar kalamadım ama duyduğuma göre teamhondaturkey araçlarından 55 plaka siyah 1.6ies 1.6 normal kategorisinde 1. olmuş tebrik ederim ;)
Gönderen: TsReAnNeCrE - Haziran 07, 2010, 08:38:37 ÖÖ
bizleri bu organizasyonumuzda yalnız bırakmıyan bütün hondaya gönül vermiş abilerimize , kardeşlerimize teşekkürler.. ben sonuna kadar kalamadım ama duyduğuma göre teamhondaturkey araçlarından 55 plaka siyah 1.6ies 1.6 normal kategorisinde 1. olmuş tebrik ederim ;)

Şener Demirci
55 LZ 266 THT SAMSUN garaj adına organızatörlerden tüm katılımcılara emeği geçen herkese teşekkür ederim drag katılımlarından aldığımız bu kupa bu işlere verdiğimiz gönülün mukafatı idi 2. ve 3. arkadasları yürekten kutluyorum allah kazalardan beladan korusun hepimizi

....ve mehmet özenç özellikle ilgi ve alakası için teşekkür ederim o yoğunlukta bize yardımcı olması çok güzeldi çorumda sıkı bi dost edindiğimize inanıyorum mutlaka samsunda görüşmek isteriz..
Gönderen: alp55 - Haziran 07, 2010, 11:38:38 ÖÖ

Şener Demirci
55 LZ 266 THT SAMSUN garaj adına organızatörlerden tüm katılımcılara emeği geçen herkese teşekkür ederim drag katılımlarından aldığımız bu kupa bu işlere verdiğimiz gönülün mukafatı idi 2. ve 3. arkadasları yürekten kutluyorum allah kazalardan beladan korusun hepimizi

....ve mehmet özenç özellikle ilgi ve alakası için teşekkür ederim o yoğunlukta bize yardımcı olması çok güzeldi çorumda sıkı bi dost edindiğimize inanıyorum mutlaka samsunda görüşmek isteriz..
tebrikler hemşerim
Gönderen: 55fb171 - Haziran 07, 2010, 12:05:13 ÖS
Şenerım kutlarım kankaaaaaa.... en buyuk lz bızım lz :D:D:D:D
Gönderen: canguder - Haziran 07, 2010, 01:36:15 ÖS
tebrik ederim tht adına büyük bir başarı emeği geçenlere teşekkürler.
Gönderen: TsReAnNeCrE - Haziran 07, 2010, 01:52:09 ÖS
herkese teşekkürler özellikle rakiplerimiz çok iidi birçoğu onlarada selamlarımı iletiyorum .
Gönderen: asvtec - Haziran 07, 2010, 02:29:49 ÖS
Davetimizi kırmayıp Samsun'dan kalkıp geldiğin için kulubüm adına ben teşekür ederim.Malesef yoğunluktan ve de günün heyecanı ve koşuşturmasından dolayı misafirlerimizle çok fazla ilgilenemedik.Ama herşeye rağmen çok güzel bir gündü.Tüm kategoriler içinde hakkıyla birinciliği alan Şener Demirci arkadaşımızı da tebrik ederim ,bir sonraki organizasyonda görüşmek üzere...

Şener Demirci

Gönderen: TsReAnNeCrE - Haziran 07, 2010, 05:18:15 ÖS
http://www.izlesene.com/video/facebook_hterx1h0/2213301/&ref=facebook_title
http://www.izlesene.com/video/facebook3d96645/2213297/&ref=facebook_title
http://www.izlesene.com/video/facebook3d96645/2213269/&ref=facebook_title
http://www.izlesene.com/video/facebook3d96645/2213259/&ref=facebook_title
http://www.izlesene.com/video/facebook-BDDFXU7Y78/2214163/&ref=facebook_title
Gönderen: TsReAnNeCrE - Haziran 07, 2010, 05:26:29 ÖS
bizdeki birkaç video keyifli seyirler