katılım ücreti 70 tlyusuf birde pistin krokisini de eklerseniz sevinirim belli olmaz manisa yerine çoruma gelirim
1.4
1.6
1.6 üst vti gts gt gibi...
2.0 yüklü araçlar
olmak üzere 4 sınıf araç katılımı olcak.
birinciye 1 depo benzin verilcek
1.4gerekli izinler alındımı o yolda yapılması için
1.6 normal
1.6 süper (gti ,vti, ,gsi)
2.0
2.0 üstü olmak üzere 5 kategoride katılımlar düzenlenecek.
Yusufun belirttiği gibi katılım ücreti 70 tl ,kayıtlar pazar sabahı 10:00 da başlayacak 13:30 a kadar devam edecek.katılım yeri Çorum şehir merkezinin eski giriş yeri ,asvaltı yeni yapıldı,izleyiciler için oldukça güvenli bir yol seçtik.Tüm bölgeyi Çoruma bekliyoruz.
1.4gerekli izinler alındımı o yolda yapılması için
1.6 normal
1.6 süper (gti ,vti, ,gsi)
2.0
2.0 üstü olmak üzere 5 kategoride katılımlar düzenlenecek.
Yusufun belirttiği gibi katılım ücreti 70 tl ,kayıtlar pazar sabahı 10:00 da başlayacak 13:30 a kadar devam edecek.katılım yeri Çorum şehir merkezinin eski giriş yeri ,asvaltı yeni yapıldı,izleyiciler için oldukça güvenli bir yol seçtik.Tüm bölgeyi Çoruma bekliyoruz.
asvtec arkadaşım
bunları soruyorum çünkü gelmeyi düşünüyorum buraya bir başlık açıyorsan bütün bilgilendirmeyi yapacaksın.Daha öncesi THT yönetimden izin alacaksın böyle bir konu açmak için. benim bilgilenmek için sorduğum sorulara cvp vermek ya zor geliyor yada ters geliyor
ben kalkıp istanbuldan çoruma geleceğim orada bir aksilik çıkacak ve ben geri eli boş döneceğim sence iyi bir duygu olurmu benim için hayır olmaz o yüzden kafamda ne varsa sorarım sizde böyle bir organizasyona baş koyduysanız bunlara katlanacaksınız.
insanlar merak edecekler pist nerde istanbuldan kaç km. önceden gelirsek nerde kalacağız
pistte tribün varmı seyirci için tuvalet varmı cafe veya büfe tarzı birşey varmı yada olucakmı
ben ilk defa duyuyorum çorumda drag organizasyonu olduğunu
iki posttur yazıyorum kroki ekleyin diye ama kimse beni ciddiye almıyor
hadi kroki eklemediniz soru sorucak bir muhattap telefonu veya kulubün telefonu vaya mail adresi de mi yok bgen gelmek istesem kimden bilgi alıcam
kusura bakmayın beni yanlış anlamayın konyada yapılan drag rezilliğinden haberiniz yok herhalde o yüzden orada yaşananları sizinde yaşamanızı istemediğim den bu kadar üstünüze geliyorum
beni anlamanızı umuyorum
tabiki gelmeye çalışıcam ben motor sporlarına gönül vermiş insanım ama bu konular çok hassas konular ben konuya sinirli davranmadım aklınıza başka birşey gelmesin konyaya gittik yaşadığımız rezillikleri biliyorsunuz 1.500 km yol gittik geldi perişan olduk sıkıntılarımız burdan doğuyor işte
rica ederim. @asvtec arabayı turbolatmıssın hayırlı olsun 6 hazıranda pistte gorusuruz:)
çorumdakı daha önceki organizeleri gördük ve duyduk gerçekten güzel şeyler samsun garaj olarak inşalla iki aracımızı katılıma sokuyoruz organizelere emek harcayan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz
güncelll güncelll
sametin güncelini görüyorum bir güncel daha diyorum :)güncelll güncelll
Beraber gazladık biz bu yollarda beraber ıslandık yağan yağmurda deriz :)) arkadaşlar bu saatten sonra yapacak bir şey yok,inşallah yağmaz.
bizleri bu organizasyonumuzda yalnız bırakmıyan bütün hondaya gönül vermiş abilerimize , kardeşlerimize teşekkürler.. ben sonuna kadar kalamadım ama duyduğuma göre teamhondaturkey araçlarından 55 plaka siyah 1.6ies 1.6 normal kategorisinde 1. olmuş tebrik ederim ;)
tebrikler hemşerimbizleri bu organizasyonumuzda yalnız bırakmıyan bütün hondaya gönül vermiş abilerimize , kardeşlerimize teşekkürler.. ben sonuna kadar kalamadım ama duyduğuma göre teamhondaturkey araçlarından 55 plaka siyah 1.6ies 1.6 normal kategorisinde 1. olmuş tebrik ederim ;)
Şener Demirci
55 LZ 266 THT SAMSUN garaj adına organızatörlerden tüm katılımcılara emeği geçen herkese teşekkür ederim drag katılımlarından aldığımız bu kupa bu işlere verdiğimiz gönülün mukafatı idi 2. ve 3. arkadasları yürekten kutluyorum allah kazalardan beladan korusun hepimizi
....ve mehmet özenç özellikle ilgi ve alakası için teşekkür ederim o yoğunlukta bize yardımcı olması çok güzeldi çorumda sıkı bi dost edindiğimize inanıyorum mutlaka samsunda görüşmek isteriz..
bizleri bu organizasyonumuzda yalnız bırakmıyan bütün hondaya gönül vermiş abilerimize , kardeşlerimize teşekkürler.. ben sonuna kadar kalamadım ama duyduğuma göre teamhondaturkey araçlarından 55 plaka siyah 1.6ies 1.6 normal kategorisinde 1. olmuş tebrik ederim ;)
Şener Demirci
55 LZ 266 THT SAMSUN garaj adına organızatörlerden tüm katılımcılara emeği geçen herkese teşekkür ederim drag katılımlarından aldığımız bu kupa bu işlere verdiğimiz gönülün mukafatı idi 2. ve 3. arkadasları yürekten kutluyorum allah kazalardan beladan korusun hepimizi
....ve mehmet özenç özellikle ilgi ve alakası için teşekkür ederim o yoğunlukta bize yardımcı olması çok güzeldi çorumda sıkı bi dost edindiğimize inanıyorum mutlaka samsunda görüşmek isteriz..