TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: canguder - Mayıs 21, 2010, 02:32:30 ÖÖ
-
Merhaba Sayın Üyeler , güzel bir konuyla sizi baş başa bırakıyorum.Evet sizce bayanlara en çok yakışan honda modeli hangisidir.Türkiyede bulunan modelleri baz alırsak (türkiye dışından sadece nsx olsun istedim) daha rahat seçim yapabiliriz.Ben bazı modelleri yazacağım.Sizinde farklı görüşleriniz varsa lütfen belirtin.Bana göre en çok yakışan modeli honda jazz ve civic hb.
-
honda jazz tabiki...
-
kıbrısta sanki bedava dağıtmışlar gibibayanların hepsinde honda fit var :D bizde de bunun yerine jaz geio zaten
-
jazzmı ? kesinLikLe kabuL etmiorm ;D civic HB kendime daha çok yakıştırıyorum bayan oLarak :)
-
benim oyum s2000e gidiyor.. tabi bayan yan koltuğuna beni almak şartiyla :artis
-
EK kasa HB en çok yakışanı bence
-
valla bende civic hb var gayette yakışıyo bana :)))) jazz ı kabul etmiyorum :D
-
akLın yoLu bir işte kim nie yakıştırıoki jazzı acaba ;D
-
akLın yoLu bir işte kim nie yakıştırıoki jazzı acaba ;D
bencede yavrum biz bayanların gazlamadığını sakin uslu gittiğini düşünmelerinden kaynaklanıyo herhalde... :)
-
Bence tüm hondalarda bayanlara en çok yakışan sürücü koltuğunun sağındaki koltuk :|
-
s2000 bayanlara çok yakşır çok ilgi çeker bence :)
-
Bence tüm hondalarda bayanlara en çok yakışan sürücü koltuğunun sağındaki koltuk :|
istisnalar kaideyi bozmuyo tabiki... :D ama hondacı bayanları küçük görmeyin bence :D
-
beyLer bayanLarınıza en iiLerini Layık görceğinize sağ koLtuğumu Layık görüosunuz... siz böLe yaparsanız başkaLarı ne yapmaz.... ;D
-
beyLer bayanLarınıza en iiLerini Layık görceğinize sağ koLtuğumu Layık görüosunuz... siz böLe yaparsanız başkaLarı ne yapmaz.... ;D
katılıyorum canım sana...heleki tht olarak bayanlarıyla gurur duyan bi sitede böle yakıştırmalar olmuyo valla :D
-
honda aşığı çok bayan arkadaşlarım var hiç birinin hondası yok Allah nasip eder inşallah
-
Kendi eşimle sınırlayayım o halde :lovee
:lovee :lovee :lovee :lovee :lovee :lovee
-
Hanımefendiler gerçekten gazlıyor . Toyota land cruiser kullanan bir hanımefendi tabi benden 1-2 metre yüksekte oturuyor şöyle bir bakış attı drag yaptı benimle 2 gün önce :) Bazı bayanlar gerçekten iyi sürücü oluyor o yüzden bayanlara sağ koltuğu değil sürücü koltuğunu yakıştırıyorum. Benim görüşüm civic hb yada jazz . Şöyle ep3 kullanan bayan olsada kapışsam diyorum bazen :) Bu arada işyerinden bir bayan arkadaşım zamanında tipo 2.0 ile wrc rallilerine katılmış fiorino ile bana kafa tutuyor :) Daha fazla yorum alalım konuya sayın üyeler...
-
CAZZZZZ :D
-
yollarda çok civic hb li bayan görüyorum, yakışıyor. :)
yeni jazz da fena değil hani, şöyle en beyazından ;)
-
CAZZZZZ :D
kuzu seni bi cazzlarım görürsün...sen ki arabama binmiş adamsın... :D :D :D
-
yollarda çok civic hb li bayan görüyorum, yakışıyor. :)
yeni jazz da fena değil hani, şöyle en beyazından ;)
beyaz fena duruyo ama ben lacivert oğlumdan memnunum... :D
-
hıı pardon bide otomatik olsun kaza oranını azaltıyor :D
-
otomatik olsun olmasın benim ilk otomatik arabam bu daha öncesinde otomatikmi vardı... :D
-
otomatik olsun olmasın benim ilk otomatik arabam bu daha öncesinde otomatikmi vardı... :D
daha öncesinde bayan sürücümü vardı ... :D :D
-
daha öncesinde bayan sürücümü vardı ... :D :D
ben vardım kuzum :D :D :D
-
34 t 1142 tuzlamı
-
34 t 1142 tuzlamı
yok bostancıdayım...
-
evet arkadaşlar hiç küçümsemeyin bayanları ben civic hb yakıştırıyorum bayanlara
bide içindekide sarışın olursa yemede yanında yat hahhahahahahaha
(sözüm meclisten dışarı yanlış anlaşılmasın)
-
evet arkadaşlar hiç küçümsemeyin bayanları ben civic hb yakıştırıyorum bayanlara
kankam benim ya...beni bi sen anlarsın zaten... :D :D :D
-
araba seninmi
-
araba seninmi
evet benim...
-
normal olarak nsx diyen yok hehheehehehe
-
Jazz Cuk Dıye Oturuyor Sankı Cok Yakısıyor Bayanlarımıza (:
-
normal olarak nsx diyen yok hehheehehehe
valla ben hayır demem esasında :D
-
arkadaşlar paraya kıyıp amerikadan nsx getirmek lazım. denizyolu ile 400-500 dolar kargosu tutuyor. ama gümrükte güzelce vergiyi alırlar. hesapladım 38.000 $ araç için 18% kdv + 37% vergi olsa yaklaşık 63.000 $ paraya nsx sahibi olunabilir tabi parçası türkiyede yok o yüzden bayağı bir zengin olmak lazım :)
-
civic Hb daha karizma duruyor bayanlarda
-
seni bi kankan anlar kuzii bide benn :)))))
-
seni bi kankan anlar kuzii bide benn :)))))
evet kuzim... :)))) sizsiz olmaz :)))))
-
araba ne doch mu
-
jazz kullanan bayanı land cruiser kullanan bayana değişmem :)
-
hayır benim arabam çift ekzantrik değil.tek egzantrik yani soch motor...
-
araba temiz iyi yüklenir bence
-
evet oğlum temiz düşünmüyo değilim yüklemeyi...sizle maltepe sahil civarında denk geliyomuyduk hiç...
-
olabilir bazen çıkıyoruz oralara sizi gördümmü bilmiyorum
-
sticker varmı aracınızda???
-
http://www.teamhondaturkey.com/forum/hondanizi_taniyalim/turbolu_fd1_fd2_olabilir-t38621.0
gördüğün araç buysa doğrudur
-
yolladığın link açılmıyo..ama hondanızı tanıyalımdan bulurum...
-
fd1-fd2 ilk sayfa
-
evet gördüm sanırım senin aracı ya maltepe-pendik sahilde yada caddede olabilir...maşalllah güzel araç..kazasız belasız kullan ;)
-
bu dediğin 3 yerdede görmüşündür tekrar görürsen bi korna yap bizde seni görelim :)
-
arkadaşlar jazz önde yokmu başka oy veren :)
-
bu dediğin 3 yerdede görmüşündür tekrar görürsen bi korna yap bizde seni görelim :)
elbette...
-
bayanlari küçümsemeyelim arkadaslar.. yasadiğim kucuk bi aniyi yazayim.
ankara a.ayranci da kalan varsa görmüştür mutlaka, orda bi sari janlariyla rallyden firlama mavi subaru wrx sti vardi.. her gördüğümde hayran hayran bakardim süzülüp gidişine.. bi gün marketin önünde beklerken yine karşilaştik. bu sefer yüzsüzlük yapip biraz eğilip filmli camlardan içine baktim. şöför mekaninda oksijen sarisi saçlariyla bi bayan oturmasinmi. artik bayanlara laf söylemiyorum trafikte :)
-
yorum için tşkr
-
ben s2k dedim ist bağdat caddesinde yada ant. lara da s2k ile ustu açık yanlayan bı bayan gormek guzel olurdu :D :D :D
-
ankara a.ayranci da kalan varsa görmüştür mutlaka, orda bi sari janlariyla rallyden firlama mavi subaru wrx sti vardi.. her gördüğümde hayran hayran bakardim süzülüp gidişine.. bi gün marketin önünde beklerken yine karşilaştik. bu sefer yüzsüzlük yapip biraz eğilip filmli camlardan içine baktim. şöför mekaninda oksijen sarisi saçlariyla bi bayan oturmasinmi. artik bayanlara laf söylemiyorum trafikte :)
ant'dada eskı gtı'cı sımdı leoncu bayan vardı sarışın 20-25 yaşında eskıden berı pıyasada bılınır, sağlam makas atardı :) ama tabi onunda ciğeri bi yere kadar ;) :D
-
leon sarı demi...
-
Beyaz, komple body li falan,, 18'' içi siyah jantları falan var plakasını soylemıyım..
-
antalyada bi tanede sarı leon denk geldi bana da ondan sordum sarışın bi kızdı, jantlı falan trafikte bi ara baya makaslaştık ii kullanıyor gerçekten :D
-
ant'dada eskı gtı'cı sımdı leoncu bayan vardı sarışın 20-25 yaşında eskıden berı pıyasada bılınır, sağlam makas atardı :) ama tabi onunda ciğeri bi yere kadar ;) :D
anlasilan bi ışıkta yan yana gelmişsiniz =)
-
(http://img96.imageshack.us/img96/9043/emniyetkemeri.jpg) (http://img96.imageshack.us/i/emniyetkemeri.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
Sözüm meclisten dışarı ;D
-
anlasilan bi ışıkta yan yana gelmişsiniz =)
Işıkta değilde normal yolda denk geldik defalarca sonrası....... malum:)
-
Bayanlara En Çok Yakışan Honda Modeli
Nsx
Civic Sedan
Civic Hatchback
Type-S
Type-R
S2000
Accord
Cr-v
City
Jazz
E=hiç biri .
Sonuçları görüntüle
e şıkkı hiç biri :D bayanlar arabalardan uzak dursunnn :kiskis
-
evet valla geçende yan yana geldik
çokta güzel bir leon inci gibi parlıyor
ben hayran hayran bakarken biraz daha yanaştım
direksiyonda hoş bi bayan
onun önünde siyah bir m3
m3 rezil etti tek kelimeyle :seytani
m3 yanlıyo ama 2 makas leon yok :)
arkadaşlar kim ne drse desin çok sağlam şoförler var
ama tabi 1 km den bu bayan dediklerimizde bizi şaşırtmıyor
ben bayanlara jazz ı çok yakıştırıyorum
-
Duygu iyi gidiyor ama süper gidemiyor..
Biraz korkak kullanıyo eskiden daha iyidi.. en azından arkamdan ayrılmıyordu:)
-
direksiyon sağlam
akşam trafiğinde bile iyi makas atıyor :)
Duygu iyi gidiyor ama süper gidemiyor..
Biraz korkak kullanıyo eskiden daha iyidi.. en azından arkamdan ayrılmıyordu:)
-
öyle abi bayanların bazısı çok cesaretli oluyor bizim komşu var bi tane bayan şahini var 97 de sıfır aldı hala kullanır ama nasıl trafikte anlatamam benim bile kalbim kaldırmıyo yanında iken :D herkese sarar
-
geçen sene işyerinden çıktık
eve gidiyoz arabada iş arkadaşları var
kepez kavşağından otogara doğru gidiyoz
hızımız 95-100 arası yanımızdan öyle hızlı iki tane araba geçtiki hız rahat 140 var
biz bunlar kapışıyordur diyorduk
kırmızıda yanlarında durduk arkadaki arabadan indi bayanmış
öndekinin yanına gitti bi baktık oda bayan
kadın öteki kadına nasıl bağırıyor anlatamam
öndeki bunu sıkıştırmış
biri kaçıyormuş biri kovalıyor
bizde kendi aramızda konuşuyoz tabi bak bayanlarda trafik canavarı oluyor diye :D
biz soldayız o aradan iki araba o hızda geçmesi zor
herkes yapamaz yani
-
hadi ya bide trafikte anlayış beklerler yaptıklarına bak :D levye falan alıp iyi dalmamışlar birbirlerine :D
-
Kadınların Reflekslerının erkeklere gore zayıf oldugu bılımsel bı gercek :)
-
aynı biLimseL gerçekLerde diorki erkekLer kadınLardan biLmem kaç yüz bin kat daha fazLa kaza yapıor ...sebep:dikkatsizLik :)
-
beyler topici kilitletmeyin bana konuyu başka yerlere çekmeyin lütfen saygıyla sınırlı olsun lütfen
-
Kadınlara en cok yakısan honda modeli diyince ilk akla gelen Jazz,evet gercekten de tamamen kadınlar icin üretilmiş gibi şık bir otomobil ama ben eşime Accord alırdım daha asil duruyolar o aracın icinde :)
-
bnce type-s..
-
arkadaşlar bugün GMC kullanan genç bir bayan gördüm 19-20 yaşlarında aracı homurtadarak gidiyordu :) ayrıca crv kullanan çok bayanda var gördüğüm kadarıyla. Bugünde dikkat ettim istanbul trafiğinde bayağı bir jazz geziyor ve kullananların 50%si bayan. Civic sedan ve hb kullanan bayanlar daha azınlıkta.
-
öncelikli olarak honda jazz, ama tabiki ben erkek gibi araba kullanırım diyen bayanlarda gerek oturuşu gerek sürüşü ile civic hb tam arabası...
bir bayan arabası olarak gördügüm minicooper kadar hiçbişey yakışmıyor bir bayana.
-
arkadaşlar dün camlıkahvede kırmızı type-r veya civic sport kullanan sarışın bayan arkadaş gördüm bayağı bir yakışmıştı açıkçası. takdir ettim :)
-
Yeni Cıvıc Sedan'lar bayanlara gerçekten çok yakışıyor :) Özellikle sarışın ise :) Arabanın asil duruşunu daha güzel gösteriyor :D
-
Kumrala Gıtmezmı Sımdı O gercekden Ilgınc :D :D
-
Ya bilmiyorum :D Ben hep sarışın gördüğüm için :) Daha çok ilgimi çekiyor o yüzden olabilir :D
Jazz'da yakışır ama,ufak araba,park etmesi kolay olur. :)
-
Ya bilmiyorum :D Ben hep sarışın gördüğüm için :) Daha çok ilgimi çekiyor o yüzden olabilir :D
Sımdı Bayanlar Buyuk Arac Kullanamaz mı Onu Park Edemez mı Lutfen Yanlıs Anlasılma Olmasın :P
-
Sımdı Bayanlar Buyuk Arac Kullanamaz mı Onu Park Edemez mı Lutfen Yanlıs Anlasılma Olmasın :P
Yok ya estafurullah ederler tabi :) Ben kolaylık olsun diye şey ettim :D
-
arkadaşlar bu drag , drift , pist vs vs organizasyonlara katılan bayan sürücü olmuyormu ? ben hiç görmüyorum duymuyorum. şu ana kadar gördüğüm tek bayan benim iş yerinden arkadaşım wrc organizasyonlarına katılmış şimdi oda yapmıyor sponsor bulamadığı için.
-
Yok ya estafurullah ederler tabi :) Ben kolaylık olsun diye şey ettim :D
Ben Onu Saka Olsun Dıye Solemıstım Tabıkı Ya Ortalıgı Karıstırayım Dıye Bayan Suruculerımız Tabıkı GuzeL Kullanıyorlar :))
-
arkadaşlar bu drag , drift , pist vs vs organizasyonlara katılan bayan sürücü olmuyormu ? ben hiç görmüyorum duymuyorum. şu ana kadar gördüğüm tek bayan benim iş yerinden arkadaşım wrc organizasyonlarına katılmış şimdi oda yapmıyor sponsor bulamadığı için.
Bayan Bı WRC Pılotumuz War Ama Ismını Hatırlayamadım Dunyada Turkıye Adına katılıman Cok Meshur Bırı Sımdı Onu Es Gecersek Cok Ayıp Olur :(
-
Bayan Bı WRC Pılotumuz War Ama Ismını Hatırlayamadım Dunyada Turkıye Adına katılıman Cok Meshur Bırı Sımdı Onu Es Gecersek Cok Ayıp Olur :(
ßurcu Çetinkaya mı :)
-
Aynen Aynen :)) Bende Demınden Berı Burcu Esmersoy Dıyorum Kendı Kendıme :D
-
Aynen Aynen :)) Bende Demınden Berı Burcu Esmersoy Dıyorum Kendı Kendıme :D
:D
-
hehehe burcu esmersoy :) aslında oda katılımlarla ilgilenen biri ama wrc pilotu değil.
-
honda jazz en uygunu :)
-
Arkadaşlar bugün kilyosta orta yaşlı bir bayan jazzı ile beni tokatladı :) Soldan öyle bir yürüyorki anlatamam. Sonra ışıklarda durup bakış attı. Tabi bize bayanlarla kapışmak yakışmaz sağdan devam ettim :) Sanırım başka honda görünce gazlamak istedi.