TeamHondaTurkey.Com
HONDA => LPG, CNG ve Alternatif Yakıt Sistemleri => Konuyu başlatan: odemirel - Mayıs 15, 2010, 05:10:29 ÖS
-
Arkadaşlar son 2-3 kezdir gaz almamda gaz dolum yeri takılı kalıyor ve gaz kaçırıyor. (bunu pompacı anlamıyor ne hikmetse plastik klavuzlu kapağını kapatıyor. ben sonradan kontrol ediyorum) anahtar, tornavida türü bir cisimle bastırarak gazı bir miktar bolaştıyorum ve kaçırma duruyor. Sizce neyden kaynaklanabilir?
-
gaz dolum yerini değiştirirsen sorun gidebilir.benim eski aracımda da aynı sorun vardı.dolum yeri + dolum yerinden tank a kadar olan boru değişmişti sorunum çözülmüştü.çok birşey tutmuyor zaten.10-20 tl bişey tutar.
-
dolum yeri icindeki yay problemlidir. kacan gaz ise dolum agzi ile yakit tanki arasindaki borunun icindeki hacim kadardir cok dert degil ama bir sure sonra dolum yapamiyorsun. yayi degistirt problem ortadan kalkar.en azindan ben de oyle olmustu :)