TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: cobra34 - Mayıs 02, 2010, 08:51:19 ÖÖ
-
arkadaslar ies imi 1 ay önce sattım,1 aydır araç arıyorum.ev almayı düşündüğüm için eski model bi araç düşünüyorum,si ye yoğunlaşmış durumdayım,ancak adamlar resmen uçmuş 11-12-13 bin tl istiolar inanılır gibi değil.ex el ler bile 9-10 istio.bu ne böyle
-
iesi kaça bıraktınız?
-
internetten bakmayın. galerilerde fiyatlar gayet makul. internet uçuyor. saçmalıyor.
-
17250 SATMIŞTIM.
-
Bu devirde yatırım için honda 1 altın 2 :D
-
toyotanın amblemi olan 3 yuvarlak gibi:)
alırken kazan,satarken kazan,binerken kazanmış anlamı :)
-
kardeşim var toyotamız aldık kazandık bindik kazandık ama satamadık elimizde patlıyor....
eğer SI almayı düşünüyorsan netten falan ilan bakma fiyatlar sapıttı hele ki son 1 aydır arttıkça artıyor...
-
kardeşim var toyotamız aldık kazandık bindik kazandık ama satamadık elimizde patlıyor....
eğer SI almayı düşünüyorsan netten falan ilan bakma fiyatlar sapıttı hele ki son 1 aydır arttıkça artıyor...
ewet fiyatlar sapıttı,adam anası ağlamış si ye 12000 dio.komedi gibi..
-
bence biraz sabret kardeşim eğer aciliyeti yoksa tanıdıklara haber salıp beklemek lazım...
-
dostum sende ies ni iyi paraya satmışın hiç kızma bence si lere o paraları söyleyenlere :)
-
dostum sende ies ni iyi paraya satmışın hiç kızma bence si lere o paraları söyleyenlere :)
dostum benim ies im orjinal 94 binde full paket +sıralı lpgli+100.000 bakımından yeni çıkmış tamamiyle orjinal bir araçtı.galericinin bile 16000 verdiği bir araçtı..
bu arada imzandaki vtec gti kıyaslaması süper olmuş :)
-
dostum benim ies im orjinal 94 binde full paket +sıralı lpgli+100.000 bakımından yeni çıkmış tamamiyle orjinal bir araçtı.galericinin bile 16000 verdiği bir araçtı..
bu arada imzandaki vtec gti kıyaslaması süper olmuş :)
hastasına güzel bir araç satmışsın ozaman tamam , imzamı kendim yaptım tamamen telif hakkı bana ait ,teşekkürler :)