TeamHondaTurkey.Com

HONDA => LPG, CNG ve Alternatif Yakıt Sistemleri => Konuyu başlatan: mehmets - Nisan 21, 2010, 09:41:14 ÖS

Başlık: lpg ayarı
Gönderen: mehmets - Nisan 21, 2010, 09:41:14 ÖS
arkadaşlar aracımda zavoli marka sıralı sistem lpg mevcut
sabahları gaza ilk geçişte rölanti çok oynuyor.araç hareket edince sanki acemi şoför gibi çok sarsıntı oluyor.
çok defa ayarlarına baktılar ama bir problem bulamadılar.bu sorunları yaşayıp çözüm bulan var mı acaba?
Başlık: Ynt: lpg ayarı
Gönderen: deniz44 - Nisan 21, 2010, 09:42:37 ÖS
Yazılımını tekrar yüklet diycem ama derdine care olur mu bilemiyorum.
Gönderen: mehmets - Nisan 21, 2010, 09:46:26 ÖS
defalarca yazılım yüklediler olmadı.en son bu ayarı kendim yapmaya karar verdim.fakat lpg ecu'su ile bağlantı kuramadım.ya kabloda yada programda sorun var çözemedim.
Gönderen: fzthgosm - Nisan 22, 2010, 10:19:25 ÖÖ
aynı sorunu birkaç arkadaşla birlikte bende yaşıyorum araba iyice ısınana kadar.ben hiç dert edip gitmedim ama birgün çok sorun edersem giderim.eger program atmakla geçmiyorsa hiç ugraşmayayım o zaman
Gönderen: TegB20VTec - Nisan 22, 2010, 11:26:07 ÖÖ
Karışım ayarı yanlıştır, egzos test makinasında rölantide lambda değerini kontrol et, benzinde kaç çıkıyor gazda kaç çıkıyor. Genelde fakir karışımda gaz yetişmediği için yapar, geçişlerde(benzin-gaz) sarsıntılı olur. Diğer bir ihtimalde kafanın basıncı düşük olabilir.
Gönderen: asvtec - Nisan 22, 2010, 10:04:28 ÖS
enjektör nozzzl larını kontrol ettir ,buyuk taktılarsa araç ısınana kadar vuruntu yaptırır ,baktın düzelmiyor gaz enjektörlerini değiştirt %99 sorun düzelecektir.

arkadaşlar aracımda zavoli marka sıralı sistem lpg mevcut
sabahları gaza ilk geçişte rölanti çok oynuyor.araç hareket edince sanki acemi şoför gibi çok sarsıntı oluyor.
çok defa ayarlarına baktılar ama bir problem bulamadılar.bu sorunları yaşayıp çözüm bulan var mı acaba?