TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Karşılaştırmalar => Konuyu başlatan: alican_07 - Nisan 17, 2010, 12:18:34 ÖS
-
arkadaşlar integra 1.8 ile civic 1.6 ies drag ve roll olarak kapışsa sonuç ne olur? :con
-
araçlar stock mu alican?
-
evet stock sayılır jant ve filtreler harici her 2 araçtada 17inç jant var ve shortram filtre var.eşit koşuldalar.
-
ben oyumu integradan yana kullanıyorum. motor hacmi ve hp olarak +ları var..
-
integra ..
-
iyide ies 120 hp
integra 140 hp bildigim kadarıyla
integra ies ten ağır deilse
sonuç belli
-
integra bitik değilse alır
-
valla bende integrayı 140 hp sanıyordum fakat teknik bilgilerde 118 hp yazıo kafam karıştı.
-
integra diyorum .
-
integra hala sağlamsa alır ama çok bi fark olacağını zannetmiyorum...
-
bencede integra
-
valla bu kadar integra diyen varsa arabaları salmaktan vazgeçcem bide ezerse bizi oturur ağlarım :D
-
arada çok büyük bi fark olacağını sanmıyorum ama integra biraz şanslı bu konuda.
-
heyecanla bekliyoz sonucu
-
arkadaşlar cumartesi akşamı olucak kapışma sonucu pazar sabahı sölicem ama tırsarak gidicem kapışmaya :D
-
1-2 ies
3-4 integra
-
bu roll derken neyi kastediyorsun orasını anlamadım. roll, devir çevirme değil mi?
-
hareket halinde kalkış
-
bu roll derken neyi kastediyorsun orasını anlamadım. roll, devir çevirme değil mi?
Rolling;araçlar hareket halinde iken 2 veya 3. viteste aynı anda hızlanmaya başlamalarıdır.
-
Rolling;araçlar hareket halinde iken 2 veya 3. viteste aynı anda hızlanmaya başlamalarıdır.
sağol :D
-
arkadaşlar hüsrana uğradım integra cumartesi gecesi tıp yolunda yaptığımız katılımta 3 boy önde bitirdi katılımı sinirden çatladım ies in içinde.
-
Şaşrıman gerekmez zaten olması gereken buydu.
Maalesef Teg'lere kafa tutamıyoruz.
-
integra ile ies arasında çok fark var dostum. 1.8 140 hp ve kasasıda çok ağır değildir. 90'lı yıllara göre beygiri 1.8e göre epey fazladır. honda efsanelerinden biri integra. sağlıklısını bulmak bu devirde zor ama sen ciğeri sağlam birine denk gelmişsin :)
-
ya sormayın valla arkadaşlar feci gaza getirdi alrız diye rezillik diz boyu oldu araba da kendi arabam değil arkadaşımın ben kapıştım ama yok abi integraya yaklaşmak yok bi daha. :D
-
efsane affetmez söyledik :)
-
ya sormayın valla arkadaşlar feci gaza getirdi alrız diye rezillik diz boyu oldu araba da kendi arabam değil arkadaşımın ben kapıştım ama yok abi integraya yaklaşmak yok bi daha. :D
Rezil olmak yok.
Biri abi biri kardeş.
Kardeş abiye rezil olmaz.:)
-
Rezil olmak yok.
Biri abi biri kardeş.
Kardeş abiye rezil olmaz.:)
EEEE nede olsa Amca Oğulları :D
-
abi biz dedik integra diye ama :D bende bi ara düşündüm integra mı alsam acaba diye ama yedek parça sorunundan dolayı vaz geçtim...
-
abi biz dedik integra diye ama :D bende bi ara düşündüm integra mı alsam acaba diye ama yedek parça sorunundan dolayı vaz geçtim...
Yedek parça mı??
Etrafımda 5 arkadaşım teg kullanıyor ve hiçbiri yedek parça sıkıntısı çekmedi.
Bence alacak olanlar hiç vazgeçmesin.
-
Yedek parça mı??
abi iyi demişsin ama mesken malatya olunca en ufak parçayı bile dışardan kargoyla getirtmek zorunda kalıyoruz. Arkadaşa SI topluyoruz şu sıralar ve ustalar anlamıyor arabadan bi de teg alsak ne olur halimiz sen düşün...
-
Yedek parça mı??
abi iyi demişsin ama mesken malatya olunca en ufak parçayı bile dışardan kargoyla getirtmek zorunda kalıyoruz. Arkadaşa SI topluyoruz şu sıralar ve ustalar anlamıyor arabadan bi de teg alsak ne olur halimiz sen düşün...
Sen de haklısın. Biz burada bir çok parçaya rahat ulaşıyoruz.
Allah size kolaylık versin.
-
bendede 2000 1.6 ies var gecen haftada 92 1.8 integ aldım yolda getirirken denedik hem rol hem dragta teg tüpteyken hüsrana uğradım ama benzine geçince katliam oldu >%6rol